Mis jama see veel on?
Ma ei ole mitte ühegi üürniku puhul kõrgemat taksi rakendanud, kui nad on soovinud end elukohta sisse registreerida. Miks peaks? Mis riski see vara omanikule peaks kujutama, et keegi on sinu kinnisvarasse end sisse reganud?
Mis jama see veel on?
teeb tüli. tavaliselt ta "unustab" ennast välja kirjutada. sellest suureneb prügiveo jm teenuste tasu.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:28Mis jama see veel on?
Ma ei ole mitte ühegi üürniku puhul kõrgemat taksi rakendanud, kui nad on soovinud end elukohta sisse registreerida. Miks peaks? Mis riski see vara omanikule peaks kujutama, et keegi on sinu kinnisvarasse end sisse reganud?
Ma olen kunagi ka mustalt üürile andnud ja üürnik kirjutas ennast sisse. Polnud mingit probleemi.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:29 Kui mustalt üürile annad...
Sa vist teed nalja?Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:31teeb tüli. tavaliselt ta "unustab" ennast välja kirjutada. sellest suureneb prügiveo jm teenuste tasu.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:28Mis jama see veel on?
ei tee. mul on selline saba üürilesoovijatest, et lasen neil ka essee kirjutada, miks peaksin jsut tema valima. see juhtub siis, kui on äge korter ja normaalne hind.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:46Sa vist teed nalja?Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:31teeb tüli. tavaliselt ta "unustab" ennast välja kirjutada. sellest suureneb prügiveo jm teenuste tasu.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:28
Mis jama see veel on?
Mis see essee siia puutub? Sa ütlesid, et kui su üüriline kirjutab end sisse, siis suureneb sul prügiveo ja muude teenuste tasu. Kuidas see ometi võimalik on?Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:48ei tee. mul on selline saba üürilesoovijatest, et lasen neil ka essee kirjutada, miks peaksin jsut tema valima. see juhtub siis, kui on äge korter ja normaalne hind.
Mis vahet seal on, järgmine vb ei registreerigi oma elukohta.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:31teeb tüli. tavaliselt ta "unustab" ennast välja kirjutada. sellest suureneb prügiveo jm teenuste tasu.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:28Mis jama see veel on?
See tähendab ainult seda, et sa ei oska oma üüripinda normaalselt hinnastada.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:48ei tee. mul on selline saba üürilesoovijatest, et lasen neil ka essee kirjutada, miks peaksin jsut tema valima. see juhtub siis, kui on äge korter ja normaalne hind.
seda teeb korteriühistu raamatupidaja - oled kuulnud sellisest tegelasestGuest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:53Mis see essee siia puutub? Sa ütlesid, et kui su üüriline kirjutab end sisse, siis suureneb sul prügiveo ja muude teenuste tasu. Kuidas see ometi võimalik on?
Arvad, et KOV või LOV vahetab andmeid sinu KÜ-ga?
minu kinnisvara, minu valik.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:57See tähendab ainult seda, et sa ei oska oma üüripinda normaalselt hinnastada.
Loomulikult. Kui ma laseksin oma 700 eurose kuutasuga korterid 500 peale, siis tunneksin end ilmselt ka kõrvust tõstetuna, et 10 üürisoovi asemel tuli 30Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 11:03minu kinnisvara, minu valik.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:57See tähendab ainult seda, et sa ei oska oma üüripinda normaalselt hinnastada.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:48
ei tee. mul on selline saba üürilesoovijatest, et lasen neil ka essee kirjutada, miks peaksin jsut tema valima. see juhtub siis, kui on äge korter ja normaalne hind.
Arenenumates kohtades arvestatakse pinna alusel, ei pea naabreid jälitama, et kas on ikka elanike arv õigesti kirjas.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 11:02seda teeb korteriühistu raamatupidaja - oled kuulnud sellisest tegelasest? suht loogiline, et mitu inimest ajavd rohkem prügi, kui üks ja tassivad koridori rohkem sodi.
Sissekirjutuse eest küsid siis sota rohkem? Mis sul veel teenustes on?Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 11:03minu kinnisvara, minu valik.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:57See tähendab ainult seda, et sa ei oska oma üüripinda normaalselt hinnastada.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:48
ei tee. mul on selline saba üürilesoovijatest, et lasen neil ka essee kirjutada, miks peaksin jsut tema valima. see juhtub siis, kui on äge korter ja normaalne hind.
Ei ole sul mingit kinnisvara, trollid niisama.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 11:03minu kinnisvara, minu valik.
Mis seos on sellel nn sisse registreerimisega? Arvad tõesti, et KÜ ja KOV vahetavad omavahel sellist infot? Teine asi, kui sa ise pead KÜ-le aru andma elanike arvu kohta. Aga siia ju ametlik sisse regamine ei puutu mitte kuidagi.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 11:02seda teeb korteriühistu raamatupidaja - oled kuulnud sellisest tegelasestGuest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:53Mis see essee siia puutub? Sa ütlesid, et kui su üüriline kirjutab end sisse, siis suureneb sul prügiveo ja muude teenuste tasu. Kuidas see ometi võimalik on?Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:48
Arvad, et KOV või LOV vahetab andmeid sinu KÜ-ga?? suht loogiline, et mitu inimest ajavd rohkem prügi, kui üks ja tassivad koridori rohkem sodi.
Nad võivad ju arvestada, aga nad ei lähe ju ometi LOVist seda küsima, mitu elanikku korteris elab. Sel juhul on aruandmiskohustus pigem üürileandjal KÜ ees.Guest kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:56 Tartu KÜ-d arvestavad tõesti elanike arvu alusel.
Ära üldista. Meil oli koosolekul just arutusel, kuidas saaks elanike arvu järgi arvestada, siiani käib kõik rm põhjal.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:56 Tartu KÜ-d arvestavad tõesti elanike arvu alusel.
Kasutajad foorumit lugemas: donna Anna ja 2 külalist