Normaalkaal vs ülekaal

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 17 Juun 2025 07:24 nojah, oleneb tõekspidamistest, mina usun peegelpilti. lõbus näide näitude "tõepärasusest". ostsin omale fänsi kaalu. tõmbasin äpi ja hakkasin oma rasva- ja kaalu- ja veenäite jälgima. alati, kui kaal kukkus, rasvaprotsent tõusis :D nunnu. ja hullult "tõepärane".
Vabalt saab olla, nt kui kaotad lihasmassi. Mul on rasva% üsna madal, kui trennidesse jääb pikem paus siis alati ka kaal langeb natuke, rasva% aga tõuseb.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Juun 2025 09:07
Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 07:24 nojah, oleneb tõekspidamistest, mina usun peegelpilti. lõbus näide näitude "tõepärasusest". ostsin omale fänsi kaalu. tõmbasin äpi ja hakkasin oma rasva- ja kaalu- ja veenäite jälgima. alati, kui kaal kukkus, rasvaprotsent tõusis :D nunnu. ja hullult "tõepärane".
Ei ole siis tõepärane? Kui sul on ütleme 30 kg rasva, siis % on suurem, kui kogumass väiksem, igati loogiline.
30 kilo rasva on enam-vähem pool minu kaalust. nii et eriti tõenäoline see ei ole. ja minu loogika ütleb, et kui kilo kaotan, siis ei saa kusagilt kilo rasva juurde tulla.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 14:16
Guest kirjutas: 17 Juun 2025 09:07
Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 07:24 nojah, oleneb tõekspidamistest, mina usun peegelpilti. lõbus näide näitude "tõepärasusest". ostsin omale fänsi kaalu. tõmbasin äpi ja hakkasin oma rasva- ja kaalu- ja veenäite jälgima. alati, kui kaal kukkus, rasvaprotsent tõusis :D nunnu. ja hullult "tõepärane".
Ei ole siis tõepärane? Kui sul on ütleme 30 kg rasva, siis % on suurem, kui kogumass väiksem, igati loogiline.
30 kilo rasva on enam-vähem pool minu kaalust. nii et eriti tõenäoline see ei ole. ja minu loogika ütleb, et kui kilo kaotan, siis ei saa kusagilt kilo rasva juurde tulla.
Mata oli sul vist 2 ja arvutada ei oska? Sul ei tule rasva juurde, vaid rasva% suureneb. Erinevad asjad, ei mõika?
Külaline

Tegelt on nii, et ei maksa igasuguseid fäänsisi vahendeid soetada kui neid tegelikult kasutada ei oska või tulemusi tõlgendada.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 17:45
164cm/53 kg võib olla küll väga ilus.
164/67, kahtlane. Mina olen 162/53 (52-54 tegelt) ja ilus ei ole.
Ja mina olen 175cm, aga sinu kogukaalu jagu on mul mitmete erinevate mõõtmistulemuste järgi paljalt lihaseid. Kusjuures ma pole mingi eriline härg ja jõusaalis pole ka aastaid käinud. Lapse ja noorena küll, siis sai korralikult sporti tehtud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 13:15 Kõige imelikum ongi see, et (hetkel ei mäleta, et) enesetundes mingit vahet oleks olnud. Võib-olla ma pole veel piisavalt paks... 169/98. Viimati normkaalus 2014-15.
Eks kirjutan uuesti, kui normkaalu olen jõudnud. Work in progress :)
Su kehamassindeks on 34 ehk sa oled rasvunud ja arvad, et pole veel piisavalt paks?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist