Need treenerid

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 11 Dets 2025 08:59 Võib küll olla. Nendel on ju võim käes. Treenitav peab tegema, mida treener ütleb, eks talle on siis võim pähe löönud, mõtleb siis, et on voli ligi ajada ka. Ja kui on mitu treenitavat, eks siis mõni on nõus ka, kas saab paremad treeninguajad, või ei pea maksma, või tehakse trenni paremini..
Siin ma olen kübemega nõus, et suur osa treeneritest kasutab ära justnimelt võimu.
Ja ma usun, et treeneriks lähevad psühhopaadid, kes siis saavadki rahus oma viha treenitavate peale välja valada.
Ja need treenitavad, kes on spordi oma elukutseks valinud, neil om väga raske uut treenerit leida või sealt nö põgeneda, sest siis on ka karjäär läbi.

Kaia Kanepit mäletate?
https://www.ohtuleht.ee/sport/838507/ka ... mber-kaela
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 13:15Ja ma usun, et treeneriks lähevad psühhopaadid, kes siis saavadki rahus oma viha treenitavate peale välja valada.
Vot, seda ma küll sinu kirjutatust ei usu. Keegi ei lähe sellepärast treeneriks, et treenitava peale saaks oma viha välja valada. Treenerid on enamasti väga emotsionaalsed inimesed, tahavad parimat ja häid tulemusi, ja kui näevad, et treenitav ei tee oma võimete kohaselt, siis lihtsalt lähvad raevu.
See ahistamise teema on muidugi täiesti rõve ja vastik.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 20:36
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 13:15Ja ma usun, et treeneriks lähevad psühhopaadid, kes siis saavadki rahus oma viha treenitavate peale välja valada.
Vot, seda ma küll sinu kirjutatust ei usu. Keegi ei lähe sellepärast treeneriks, et treenitava peale saaks oma viha välja valada. Treenerid on enamasti väga emotsionaalsed inimesed, tahavad parimat ja häid tulemusi, ja kui näevad, et treenitav ei tee oma võimete kohaselt, siis lihtsalt lähvad raevu.
Psühhopaat on vale sõna küll. Mul ei tulnud paremat meelde.
Mis siis õigem sõna nende kirjeldamiseks oleks?
Raevukad inimesed justnimelt ei tohiks kellegi treenerid olla. Range aga toetav peaks olema.

Mul klassiõde oli Euroopameister sõudmises. Mitte ühtegi paha asja tema treenerite kohta kuulda veel ei olnud. Isegi 10+ aastat peale profisportlase karjääri lõpetamist.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 20:45
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 20:36
Psühhopaat on vale sõna küll. Mul ei tulnud paremat meelde.
Mis siis õigem sõna nende kirjeldamiseks oleks?
Raevukad inimesed justnimelt ei tohiks kellegi treenerid olla. Range aga toetav peaks olema.

Mul klassiõde oli Euroopameister sõudmises. Mitte ühtegi paha asja tema treenerite kohta kuulda veel ei olnud. Isegi 10+ aastat peale profisportlase karjääri lõpetamist.
Väga rahulik ja ambitsioonitu inimene tippsportlaseks ei lähe. Paljud tippsportlaste treenerid on endised tippsportlased ja seega kirglikud ja emotsionaalsed. Kuigi see, kui hea/halb on kellegi enesevalitus, võib erineda, muidugi. Kui oli Levandi skandaal, siis teda süüdistatigi halvas enesevalistsues ja treenitavate peal välja elamises. Tema jälle väitis, et tippsport ongi tugevatele ja tuleks kõik (ka siis treeneri raev) välja kannatada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist