Kuidas peaks käituma juhtival positsioonil mees, kui talle meeldib töötajast naine?
-
Külaline
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... seda-koike
Näe, alluva naisega sebimine on väga tavaline. Ausalt öeldes ei usu, et mõnes ettevõttes seda ei ole.
Näe, alluva naisega sebimine on väga tavaline. Ausalt öeldes ei usu, et mõnes ettevõttes seda ei ole.
-
Külaline
On ikka küll. Ülemustele ja sama asutuse juhttöötajatele (loe: ülemuse sõber) ei saa nii väga ära öelda. Hiljem võib probleeme tulla, ametikõrgendus jääb tulemata, palk jääb väikseks... Nii et mina naisena tajuksin küll survestamist, kui liiga otse kuhugi lõunale kutsutakse.Guest kirjutas: ↑01 Okt 2025 13:07Ära aja iba. Mingit vahet pole, mis ametipostil keegi töötab.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2025 13:02Juhtival positsioonil olev mees peaks andma naisele võimaluse astuda esimene samm. Kui naine soovib teda restorani kutsuda, siis see on ok. Kui juhtival positsioonil olev mees kutsub naise restorani, siis see ei ole ok. Juhtival positsoonil olev mees ei saa kunagi astuda oma kolleegi suhtes esimest sammu, sest ta on tema suhtes võimupositsioonil. Siin ei ole üldse midagi arutada.Guest kirjutas: ↑29 Sept 2025 20:58 Kuidas peaks käituma juhtival positsioonil mees, kui talle meeldib töötajast naine?
-
Külaline
Loomulikult saab. Mina ei tajuks mingit survestamist-kui mees meeldib, võtan endale.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2025 01:35On ikka küll. Ülemustele ja sama asutuse juhttöötajatele (loe: ülemuse sõber) ei saa nii väga ära öelda. Hiljem võib probleeme tulla, ametikõrgendus jääb tulemata, palk jääb väikseks... Nii et mina naisena tajuksin küll survestamist, kui liiga otse kuhugi lõunale kutsutakse.Guest kirjutas: ↑01 Okt 2025 13:07Ära aja iba. Mingit vahet pole, mis ametipostil keegi töötab.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2025 13:02
Juhtival positsioonil olev mees peaks andma naisele võimaluse astuda esimene samm. Kui naine soovib teda restorani kutsuda, siis see on ok. Kui juhtival positsioonil olev mees kutsub naise restorani, siis see ei ole ok. Juhtival positsoonil olev mees ei saa kunagi astuda oma kolleegi suhtes esimest sammu, sest ta on tema suhtes võimupositsioonil. Siin ei ole üldse midagi arutada.
-
Külaline
Kui TA naisel on kiiret mehelesaamisega, teeb ta ka kindlasti nii.Guest kirjutas: ↑02 Okt 2025 08:42Loomulikult saab. Mina ei tajuks mingit survestamist-kui mees meeldib, võtan endale.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2025 01:35On ikka küll. Ülemustele ja sama asutuse juhttöötajatele (loe: ülemuse sõber) ei saa nii väga ära öelda. Hiljem võib probleeme tulla, ametikõrgendus jääb tulemata, palk jääb väikseks... Nii et mina naisena tajuksin küll survestamist, kui liiga otse kuhugi lõunale kutsutakse.
-
Külaline
Kiiret või mittekiiret ei puutu kuidagi asja. Asi on ainult meeldimises. Kui inimese vastu tõmmet ei ole, ei soovi teda isegi siis, kui ta peale maksaks,Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2025 10:20Kui TA naisel on kiiret mehelesaamisega, teeb ta ka kindlasti nii.Guest kirjutas: ↑02 Okt 2025 08:42Loomulikult saab. Mina ei tajuks mingit survestamist-kui mees meeldib, võtan endale.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2025 01:35
On ikka küll. Ülemustele ja sama asutuse juhttöötajatele (loe: ülemuse sõber) ei saa nii väga ära öelda. Hiljem võib probleeme tulla, ametikõrgendus jääb tulemata, palk jääb väikseks... Nii et mina naisena tajuksin küll survestamist, kui liiga otse kuhugi lõunale kutsutakse.
-
Külaline
Tee südame järgi, nagu tunned.
Ära lase oma egol end segadusse ajada. Ego püüab sind segadusse ajada.
Ja anna siis meile ka teada mis sai.
Ära lase oma egol end segadusse ajada. Ego püüab sind segadusse ajada.
Ja anna siis meile ka teada mis sai.
-
Külaline
Kas võib ka nii olla, et välditakse kuna on hirm armastuse tunnete ees? Misiganes varem haiget saamised on selle põhjuseks.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2025 20:58isegi kui mees muidu meeldib, pigem väldib.
-
Külaline
Kuidas saab millegi nii ilusa suhtes hirm olla? Siis hea, et eemale hoiab, nii ebastabiilse ja imelikuga polegi vaja tegemist teha.
-
Külaline
Pigem ikka seetõttu, et isegi kui mees meeldib, ei taheta ennast segada potentsiaalselt segastesse tööalastesse suhetesse. Eriti, kui asi ei peaks lõpuks toimima.
Või kuidas peaks naine sellisel juhul käituma? Et mõlemale jääks viisakas taganemisruum, kuid siiski saaks mehega isiklikumalt tuttavaks.
-
Külaline
Kui asi nässu läheb, peab alati lahkuma alluv. Kui suhe tundub vähem oluline kui töökoht, siis nõustuda ei maksa.
-
Külaline
Muidu jah kui tegu oleks otsese alluvaga. Praegusel juhul nii ei tundu olema.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2025 20:19 Kui asi nässu läheb, peab alati lahkuma alluv. Kui suhe tundub vähem oluline kui töökoht, siis nõustuda ei maksa.
Samas ma ei saa aru miks peab keegi lahkuma. Ei taheta teineteist enam näha ja kokku sattuda?
-
Külaline
Mis põhjusel lahkuma peab? Töötate lihtsalt edasi, big deal.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2025 20:19 Kui asi nässu läheb, peab alati lahkuma alluv. Kui suhe tundub vähem oluline kui töökoht, siis nõustuda ei maksa.
-
Külaline
Mina korraldaks mingi ühisürituse tervele osakonnale, kus see naine töötab, nt rabamatk vms (või ootaks ettevõtte jõulupidu) ja siis alles vaataks, et kuidas ja kas üldse on mõtet lootust hellitada. Nii oleks palju loogilisem naisele läheneda ja selgust saada, kas tal üldse mingit huvi asja vastu on. See aitaks vältida ebamugava olukorra tekkimist, sest paraku ei pruugi meeldimine olla vastastikune ja oleks veits ebameeldiv, kui kutsud naist restorani ja ta sulle ära ütleb.
Ebameeldiv küll, aga saaksid asjad selgeks. Ega elus ainult meeldivaga hakkama ei saa.
-
Külaline
Muidu sul õigus, aga oletame, et lähevad restorani ja mõlemal seal ebamugav. Kumbki ei taha seal olla. Mõlemad mõtlevad, et millal siit minema juba saaks. Vaikides söövad, midagi punnitatakse rääkida. Milleks sellist olukorda lasta tekkida.
Restorani võiks kutsuda siis kui juba omavahel midagi on.
Enne ikka teada saama kas huvi on vastastikune.
-
Külaline
Nii palju, kui olen näinud selliseid suhteid, ei ole sellist rahulikku edasi töötamist. Väga hulluks keerab siis, kui alluv tahab ära lõpetada, aga mees ei taha. Tihtipeale asja lõpetamise soov ei tule üheaegselt ja lahkuminekud pole rahumeelsed. Ja isegi siis, kui mees tahab lõpetada, siis see alluv naine ei taha temaga enam koos töötada, on ebamugav.
-
Külaline
Ei taheta hirmist uuesti kogeda seda valu ja kurbust.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2025 13:39Kuidas saab millegi nii ilusa suhtes hirm olla? Siis hea, et eemale hoiab, nii ebastabiilse ja imelikuga polegi vaja tegemist teha.
Ei lasta armastust ligi alateadlikult.
https://www.facebook.com/share/r/16uUyz ... tid=wwXIfr
-
Külaline
Selliselt käituvad on mingid imelikud inimesed.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2025 13:18Ei taheta hirmist uuesti kogeda seda valu ja kurbust.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2025 13:39Kuidas saab millegi nii ilusa suhtes hirm olla? Siis hea, et eemale hoiab, nii ebastabiilse ja imelikuga polegi vaja tegemist teha.Külaline kirjutas: ↑03 Okt 2025 12:35
Kas võib ka nii olla, et välditakse kuna on hirm armastuse tunnete ees? Misiganes varem haiget saamised on selle põhjuseks.
Ei lasta armastust ligi alateadlikult.
https://www.facebook.com/share/r/16uUyz ... tid=wwXIfr
-
Külaline
Imelik on see, et sa teisi imelikeks pead.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2025 13:52Selliselt käituvad on mingid imelikud inimesed.
Ju sul pole sellist armuvalu olnud, et sa ei tea.
-
Külaline
Armuvalu on sinu peas kinni ja enda teha. Ohvrimeelsed ning klammerduvad inimesed jäävadki halama, selle asemel, et endale selgeks teha, et järelikult polnud see inimene sulle loodud ja eluga edasi minna.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist