Vallaline, või suhtes?

seks, suhted ja pereteemad
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Appi, Yxikmees möllab siin kahh :D .

Olen aastaid tema hala lugenud naiste libiido ja menopausi osas, kahjuks on seal suur sorts tõde, libiido tõesti muutub aastatega. Mis muidugi ei õigusta sellist mustvalget üldistamist, inimesed ja libiidod on ikka kuramuse erinevad.

Teemasse kahh - olin aastaid suhtes, siis ca 10 aastat vallaline (mitte päris suhtevaba, aga selline visiitsuhte moodi suhtekesed). Mõlemal on omad võlud. Hetkel suhtes, andis ikka harjuda, aga olen rahul.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Imselt see libiido sõltub ka isiklikust individuaalsest hormoonide kokteilist. Me ka mehega 35 a koos olnud, olen paar aastat noorem, aga mehe libiido lakkas toimimast juba 40-date keskel. Minul paraku mitte, menopaus möödus märkamatult ja kõik endine. Häda on aga selles, et koos libiidoga kaob ka lähedus, sõltumata soost. Kooselu toimib hästi, aga, kui ma oleks seda ette teadnud..... Vahel kaalun, et kas väikeseks seikluseks oleks juba hilja. :)
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 18 Sept 2025 22:15Häda on aga selles, et koos libiidoga kaob ka lähedus, sõltumata soost. Kooselu toimib hästi, aga, kui ma oleks seda ette teadnud.....
Meil pole lähedus kadunud. Pigem oleme just lähedasemateks saanud. Räägime palju, käime koos igal pool, kallistame, oleme niisama rahulikult kaisus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], Triibu ja 1 külaline