Naised, milliste meestetöödega saate hakkama?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 02 Aug 2025 21:30 Kirjutas, et ei tee meestetöid. Seda ja seda teeb vastav firma. Ja siis? Mis on sellel kokkupuude antud teemaga. Ja sama pläriseb juba mitmendat korda. Minu arust oli sama proua juba Perekoolis. Siis oli ka samasugune, et oli mingi küsimus muruniitja kohta, tema vastab, et mina selliseid asju ei tea, minul niidab palgaline aednik. Ja mis siis? Kui ei tea ega tee, miks vastad üldse siis.
No see on nüüd küll sinu probleem, kui sind teatud tüüpi postitused häirivad. Seod neid mingi sinu jaoks vihatud inimtüübiga ning mõtled ise tausta juurde. Kasva suureks.
Külaline

Pilt
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 01 Aug 2025 17:56 Vanasti oli TEMT, ehitajatel oli mingi haridus, aga nüüd vist läheb ehitajaks igaüks, kolleeg näitab midagi ette, et tee järgi, ja kui nii hästi välja ei tule, siis ongi soss-sepp valmis.
https://arhiiv.err.ee/video/vaata/vana- ... ja-hugieen vaata alates 4. minutist :D
Külaline

Guest kirjutas: 01 Aug 2025 15:45 Minu isa ei õpetanud mulle mitte midagi ja nüüd ei oskagi. Ma olen proovinud youtubi abil siis õppida, aga raske on.
Minu isa õnneks õpetas selgeks kõik, keevitamisest vikatiga niitmiseni, seega saan paljude asjadega hakkama, oma majas oli kogu aeg midagi teha. Mees elas üksikemaga koretris ja meestetöid ei oska absoluutselt. Veidi see vähendab mehelikkust, aga tal on muid häid omadusi rohkem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist