Riided ja vanus
-
Külaline
Tule siis vaata mind. Olgu, silmalaud võiksid rohkem trimmis olla, aga midagi katastroofilist siin nüüd ka ei ole.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:05 Sellised asjad ei kaunista kedagi, aga neid, kellel 50+ ühtki nendest tunnustest ei ole, ei ole mina isiklikult veel näinud.
-
Külaline
Tore, kui ise oled rahul.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:31Tule siis vaata mind. Olgu, silmalaud võiksid rohkem trimmis olla, aga midagi katastroofilist siin nüüd ka ei ole.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:05 Sellised asjad ei kaunista kedagi, aga neid, kellel 50+ ühtki nendest tunnustest ei ole, ei ole mina isiklikult veel näinud.
-
Külaline
Kaua sa jaksad mingit üht vana ja ebaõnnestunud fotot näiteks tuua? Ta on viimasel ajal palju meedias ja telekas olnud, imeilus.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:10https://www.google.com/url?sa=i&url=htt ... AdAAAAABALKülaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:00Marju on tõesti imeilus. Kas süstimata naised ei vaata peeglisse või miks nad oma lõtva ja loppis nägu vaadates ei saa aru, kui kole see on?
Eks ta ole jh...
-
Külaline
Täiesti trimmis, erinevalt temast 10 aastat noorematest tavalistest naistest.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:23 Siin ka tüüpiline 50 aastase näokuju: https://elu24.postimees.ee/7937647/foto ... sed-varuks Eks ta ka peab minema varsti facelifti tegema.
-
Külaline
Ilus kolmnurkne lõug, mitte alt lai, nagu selles eas tavaline on.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:17Siit ma vaatan küll, et eriti ilus ei ole see lõuajoon: https://www.tiktok.com/@elu24.ee/video/ ... 5352206614Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:08Kas süstide eesmärk on teha nooreks? Ei ole. Lõug ning näoovaal on tal ilusa joonega, mitte laialivajuv, nagu selles eas naistel.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:06
Nalja teed või päriselt räägid? Tema on ikka natuke liiale läinud oma süstidega ja lõua- ja kaelajoon ikka näitavad, et pole tegu noore naisega. Seda osa süstidega väga ei paranda.
-
Külaline
Topeltlõuga ja lõtvust ikka on ju näha. Aga eks parem küll, kui temaealistel tavaliselt.Ilus kolmnurkne lõug, mitte alt lai, nagu selles eas tavaline on.
-
Külaline
Kas sina olid seesama, kes ütles, et on 50 ja ühtki vananemismärki pole? Ei ole ju trimmis, näokuju on ju juba muutunud. Midagi hullu pole muidugi, aga on ju näha, et inimene ikka sinna 50 tuuri juba kisub.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 23:08Täiesti trimmis, erinevalt temast 10 aastat noorematest tavalistest naistest.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:23 Siin ka tüüpiline 50 aastase näokuju: https://elu24.postimees.ee/7937647/foto ... sed-varuks Eks ta ka peab minema varsti facelifti tegema.
-
Külaline
Mina ka ei saa aru. Osa panevad sinna veel mingeid implantaate lausa. Minu arust teeb just vanemaks. Mõte on kiskuda näo vajuma kippuv alaosa üles, aga minu arust on neid vähe, kellele see sobib.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 23:17 Miks põsed nii veidralt punnis peavad olema?
-
Külaline
Oli väga armas ja naturaalselt ilus.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2025 22:24 Kas teie meelest on ta ilus naine?
-
Külaline
Kolmekümnesena oleme me kõik naturaalselt ilusad.
-
Külaline
Ja missugused on siis sinu meelest need n-ö vanainimese riided? Mingi univorm kuskil või?Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 12:58 Millises vanuses võib veel kanda riideid, mis meeldivad, ning millal peaks hakkama kandma niiöelda vanainimeseriideid?
-
Külaline
Olen 50 ja talvisel ajal eelistan kõrget kaelust. Põhjus selles, et kukal on miskipärast muutunud viimastel aastatel väga külmatundlikuks. Niikui ilma kaeluseta pluus seljas, nii kohe tekib põletik, mis on üsna valus. Midagi pole teha, ei saa palja kaelaga enam ringi käia.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 16:38 Mõni pensioniealine on mulle öelnud, ei tema seda selga ei saa panna,sest see pole kõrge kaelusega, sest vana inimese kael ei ole selline, mis kõlbaks ilma katmata jätta. Mis te arvate?
-
Külaline
Ma ise kannaksin stiilsemaid rõivaid, aga midagi pole teha - need "imelikud ebamäärased ürbid" on mu kehale paremad lihtsalt. Mõtlen küll, et vot homme hakkan kaalu langetama, nälgin kõvasti ja liigun 10 km päevas ja puha - ja siis saan jälle kitsaid riideid kanda, millalgi. Aga reaalsus on praegu selline ja nii onGuest kirjutas: ↑20 Juul 2025 14:30Minu arust kannab suur hulk vanureid mingeid imelikke ebamäärases poolde säärde pikkuses sünteetilisi ürpe. Kui kusagilt maakohast läbi sõita, siis sageli on poe kõrval parkimisplatsil mingi müügilett poola või türgi vmt nänniga - seal tavaliselt lehvivad ka sellised. Mis vanuses tuleb inimestele mõte, et see näeb kena välja ja on mõnus kanda - jääb selgusetuks.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 13:10 Kui mõtled selliseid vanainimeseriideid, mida kanti siis, kui mina olin laps ja nüüd vaatan, et osadel vanainimestel jälle on (ei tea, kust saavad neid üldse), siis mina isikikult neid ei kavatse kandma hakata. Mõtlen siis hall või pruun ebamäärase tegumoega mantel, pruun barett, mingid ebamäärased botikud ja paksud sukad.
-
Külaline
Sama. Suvel harjutan end käima küll kaeluseta t- särkidega, aga igaks juhuks võtan salli kaasa. Sest kui on palav ja higine kukal saab külma, on kaela ja peavalu kohal.Guest kirjutas: ↑21 Juul 2025 12:03Olen 50 ja talvisel ajal eelistan kõrget kaelust. Põhjus selles, et kukal on miskipärast muutunud viimastel aastatel väga külmatundlikuks. Niikui ilma kaeluseta pluus seljas, nii kohe tekib põletik, mis on üsna valus. Midagi pole teha, ei saa palja kaelaga enam ringi käia.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2025 16:38 Mõni pensioniealine on mulle öelnud, ei tema seda selga ei saa panna,sest see pole kõrge kaelusega, sest vana inimese kael ei ole selline, mis kõlbaks ilma katmata jätta. Mis te arvate?
-
Külaline
Maitse üle ei vaielda. Mina isiklikult pean naturaalset nägu ilusamaks kui joodiku stiilis punsunägu. Paljud naised peavad ka suuri pardimokki ilusateks, mis minu arvates jäledad. No las nad siis olla enda arvates megailusad oma Tripi lõustaga
-
Külaline
Tõenäoliselt vahivad paljud ka sind, et nii kole naine, miks ta ometi endaga midagi ette ei võtaKülaline kirjutas: ↑21 Juul 2025 17:51 Maitse üle ei vaielda. Mina isiklikult pean naturaalset nägu ilusamaks kui joodiku stiilis punsunägu. Paljud naised peavad ka suuri pardimokki ilusateks, mis minu arvates jäledad. No las nad siis olla enda arvates megailusad oma Tripi lõustaga
-
Külaline
Ilukirurgiliselt tuunitud nägu tekib minu jaoks mulje nagu oleks mingi trauma või tulekahju üle elanud ja siis lapiti nägu uuesti kokku. Nägu kuidagi kisub ja ebaloomulik.
-
Külaline
Rahune maha. Lausa hüsteeriliselt kiidab siin oma pardimokki ja punni kisutud nägu.Guest kirjutas: ↑21 Juul 2025 17:53Tõenäoliselt vahivad paljud ka sind, et nii kole naine, miks ta ometi endaga midagi ette ei võtaKülaline kirjutas: ↑21 Juul 2025 17:51 Maitse üle ei vaielda. Mina isiklikult pean naturaalset nägu ilusamaks kui joodiku stiilis punsunägu. Paljud naised peavad ka suuri pardimokki ilusateks, mis minu arvates jäledad. No las nad siis olla enda arvates megailusad oma Tripi lõustaga![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 1 külaline