75kg on normaalkaalu ülemise piiri lähedal nagunii, ka seda võiks langetada, väheneb ka vööümbermõõt.Guest kirjutas: ↑29 Mai 2025 12:21See on mingi järjekordne jaburdus, mille väljamõtleja reaalset elu pole näinud. Oletame, et kaalun 75kg, olen 175cm pikk ja vööümbermõõt on mul 70cm. Sünnitan kolm last. Kaalun ikka 75kg, aga vööümbermõõt on nüüd diastaasi tõttu 90cm. Nüüd olen järsku ohtlikult rasvunud?Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2025 09:38oluline on ka vöö- ja puusaümbermõõdu suhe ning vistseraalne rasv.
Kui paks on paks
-
Külaline
-
Külaline
Sa ju opereerid selle korda, mitte ei jäägi selliseks.Guest kirjutas: ↑29 Mai 2025 12:21See on mingi järjekordne jaburdus, mille väljamõtleja reaalset elu pole näinud. Oletame, et kaalun 75kg, olen 175cm pikk ja vööümbermõõt on mul 70cm. Sünnitan kolm last. Kaalun ikka 75kg, aga vööümbermõõt on nüüd diastaasi tõttu 90cm. Nüüd olen järsku ohtlikult rasvunud?Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2025 09:38oluline on ka vöö- ja puusaümbermõõdu suhe ning vistseraalne rasv.
-
Külaline
Kle, mul on sellise kaalu juures mõõdetud rasvaprotsent 20. Mida sa veel seal langetad?Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2025 16:2375kg on normaalkaalu ülemise piiri lähedal nagunii, ka seda võiks langetada, väheneb ka vööümbermõõt.Guest kirjutas: ↑29 Mai 2025 12:21See on mingi järjekordne jaburdus, mille väljamõtleja reaalset elu pole näinud. Oletame, et kaalun 75kg, olen 175cm pikk ja vööümbermõõt on mul 70cm. Sünnitan kolm last. Kaalun ikka 75kg, aga vööümbermõõt on nüüd diastaasi tõttu 90cm. Nüüd olen järsku ohtlikult rasvunud?Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2025 09:38oluline on ka vöö- ja puusaümbermõõdu suhe ning vistseraalne rasv.
-
Külaline
92 kg paks sõi just ära kuus röstsaia majoneesi ja suitsuvorstiga. Õlut jõin ka peale. Juhhuuu. Homme põen jälle, et oli siis vaja.
-
Külaline
20 on okei aga mitte ideaalne, et sealt midagi langetada ei oleks. Lihaste väljajoonistumiseks peaks rasvaprotsent olema väiksem aga see selleks, TA-l ilmselt ei ole rasvaprotsent selline. Point oli selles, et kmi, rasva% ja vöö-puusaümbermõõdu suhe annab aimu mis võiks olla kaalunorm. Need kolm näitajad kehtivad tavaliste inimeste puhul, kellel pole mingit ülimega diastaasi, mida korrigeerida ei ole võimalik või tugevat jõutrenni tegevate inimeste puhul näiteks, kus lihasmass on väga suur (kmi selle järgi kõrge). Ehk siis üksikute erisustega on need näitajad soovitav siiski välja arvestada.Guest kirjutas: ↑29 Mai 2025 16:36Kle, mul on sellise kaalu juures mõõdetud rasvaprotsent 20. Mida sa veel seal langetad?Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2025 16:2375kg on normaalkaalu ülemise piiri lähedal nagunii, ka seda võiks langetada, väheneb ka vööümbermõõt.Guest kirjutas: ↑29 Mai 2025 12:21
See on mingi järjekordne jaburdus, mille väljamõtleja reaalset elu pole näinud. Oletame, et kaalun 75kg, olen 175cm pikk ja vööümbermõõt on mul 70cm. Sünnitan kolm last. Kaalun ikka 75kg, aga vööümbermõõt on nüüd diastaasi tõttu 90cm. Nüüd olen järsku ohtlikult rasvunud?
-
Külaline
Absoluutselt igas poes ja ketis müüakse värsket jahutatud maitsestamata liha. Rääkimata turust. Millest sina räägid, mis mõned kindlad poed? Imelik.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2025 09:35On mõned kindlad poed, kust õnnestub leida lihatükk, mis ei ole juba ette ära maitsestatud.
Külapoodides on valik sageli äärmiselt nadi või lausa olematu.Guest kirjutas: ↑30 Mai 2025 11:59Absoluutselt igas poes ja ketis müüakse värsket jahutatud maitsestamata liha. Rääkimata turust. Millest sina räägid, mis mõned kindlad poed? Imelik.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2025 09:35On mõned kindlad poed, kust õnnestub leida lihatükk, mis ei ole juba ette ära maitsestatud.
Linnades muidugi sellist probleemi pole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mauno ja 1 külaline