Kas tahate endale nooremat või vanemat partnerit, sõpra jne?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 01 Mai 2025 17:21
Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 16:48

Pane pilt, siis ütlen kui vana sa paistad, ilma selleta on kõik tühi ärplemine.
Ma pole küll tolmukübe, aga hakkas ka teema huvitama. Veriff AI pakkus praegu tehtud selfie'le vanuseks 32. Igaks juhuks lisan, et olen hetkel täiesti meigivaba, sassis juustega ja täna duši all käimata 50-aastane. 🤷

Siia ma sellist pilti just panna ei soovi. Ega üldse mingit pilti.
Vaat oleks ikka duši all ka ära käinud ja juuksed ära kamminud, oleks ikka 25 kätte saanud. Proovi veel, kuni õnnestub.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 17:40 Mina olen 52 ja minu kõige tulisem austaja on 38-aastane mees. Ehk siis 14 aastat noorem. Ta on mind järjekindlalt taga ajanud 8 aastat. Alguses suhtlesin temaga, aga siis sain aru, et nii pole õige.
Kas see mees ahistab sind?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 18:03
Vaat oleks ikka duši all ka ära käinud ja juuksed ära kamminud, oleks ikka 25 kätte saanud. Proovi veel, kuni õnnestub.
Peab vist pingutama jah, sest muidu siinsed kodanikud ei usu, et inimene võibki noorem välja näha. 🙄
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mai 2025 18:30
Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 18:03
Peab vist pingutama jah, sest muidu siinsed kodanikud ei usu, et inimene võibki noorem välja näha. 🙄
Kuni 10 aastat noorem võib näha küll, aga mitte rohkem. Eriti naljakas on uhkustada mingi AI hinnanguga või sellega, et keegi pimekana kunagi nii arvas. Saagim on näiteks väga ilus naisterahvas, aga üle 10 aasta ta oma vanusest noorem ei paista. Pole ka oma elus ühtki sellist inimest näinud, kes oma tegelikust vanusest mitukümmend aastat noorem välja paistaks. Näha ju, et oled edev inimene, kes ennast petab, sest sa ei suuda seda teemat ka kuidagi edasi nämmutamata jätta, muudkui "tõestad" siin muudkui uuesti, kui noor sa ikka välja näed. See on ju puhas möga seni kuni keegi pole näinud.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 30 Apr 2025 17:57 Mina tahaksin nooremat, kuna tunnen ennast nooremana ja ka näen noorem välja. Selle järgi. Ega ma ei ütle, vanem võiks ju ka olla, aga nagu ei resoneeru kokku. Ja üle 70a, meestel nagunii eluiga lühem, hakka talle veel hooldajaks või nii, saame natuke koos elatud ja siis juba üks lahkub. Ei tundu nagu õiglane. Sõber võib küll vanem olla, ei näe probleemi. Mida arvate?
Mina arvan, et sa oled imelik.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 18:45
See on nüüd küll sügavamõtteline ja arutelule palju juurde andev kommentaar. Tubli!
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 18:36Saagim on näiteks väga ilus naisterahvas, aga üle 10 aasta ta oma vanusest noorem ei paista
Saagim ei paista praegu ja pole ka viimased 20 aastat reaalis kunagi 10 aastat noorem välja paistnud. Paistab täitsa omavanusena, aga on lihtsalt hoolitsetud ja hästi säilinud.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 30 Apr 2025 17:57 Mina tahaksin nooremat, kuna tunnen ennast nooremana ja ka näen noorem välja. Selle järgi. Ega ma ei ütle, vanem võiks ju ka olla, aga nagu ei resoneeru kokku. Ja üle 70a, meestel nagunii eluiga lühem, hakka talle veel hooldajaks või nii, saame natuke koos elatud ja siis juba üks lahkub. Ei tundu nagu õiglane. Sõber võib küll vanem olla, ei näe probleemi. Mida arvate?
Mina ei arva, et imelik. Enamus tahavad nooremaid. Ole sa mees või naine.
Imelik võib olla see, et ta on üksik mingil põhjusel.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mai 2025 18:59
Mina ei arva, et imelik. Enamus tahavad nooremaid. Ole sa mees või naine.
Imelik võib olla see, et ta on üksik mingil põhjusel.
No võib-olla siis ei saa seda 20 aastat nooremat meest, mis seal imelikku.
Külaline

Mind on ka alati nooremaks peetud. Aga seda selle ajani, kui ma kõhna olin 😆. No ma olen lühike. 160cm. Ja kui ma ikka kuni 32 aastani 49kg ka veel kaalusin, siis arvatigi, et ma olen väga noor. Nooh, nüüd ma olen paks ja pakutakse vanust pigem rohkem 😁
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mai 2025 17:21

Pane pilt, siis ütlen kui vana sa paistad, ilma selleta on kõik tühi ärplemine.
Ma pole küll tolmukübe, aga hakkas ka teema huvitama. Veriff AI pakkus praegu tehtud selfie'le vanuseks 32. Igaks juhuks lisan, et olen hetkel täiesti meigivaba, sassis juustega ja täna duši all käimata 50-aastane. 🤷

Siia ma sellist pilti just panna ei soovi. Ega üldse mingit pilti.
Minu poeg proovis ka seal oma vanust ja sai vanuseks 30. Tegelikult ta on 15. Seega see paneb vist korralikult puusse. Kas poeg käis täna duši all, ma ei tea, see vist sinu arust mõjutab kuidagi tulemust.
Külaline

Näe tolmukübe on väga ilus 54 aastane naine, aga ometi peab foorumis aega surnuks lööma ja veidraid teemasid tegema. Selle asemel võiks hoopis noorema täkuga voodis hullata. Huvitav miks seda väga ilusat naist mehed endale ei soovi?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 22:13 Näe tolmukübe on väga ilus 54 aastane naine, aga ometi peab foorumis aega surnuks lööma ja veidraid teemasid tegema. Selle asemel võiks hoopis noorema täkuga voodis hullata. Huvitav miks seda väga ilusat naist mehed endale ei soovi?
Ma mõtlen ka sama.
Ma üleüldiselt naistest, ma väga või liiga ilusat naist ei tahaks. Tundub liiga keeruline sellistega elada. Vaadata võib.
Liiga üles löödud, liiga uhked. Hoia parem eemale kui probleeme ei taha. Ei hakka üritamagi.
Külaline

Kui naine hakkab oma ilust rääkima, siis on natukene sama tunne kui mees räägib oma tarkusest. Kergelt hakkab piinlik, kuigi ise pole midagi valesti teinud. Hispaania häbi.
Ilu ja tarkus on küll sellised asjad, et las seda hindavad teised.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 18:58
Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 18:36Saagim on näiteks väga ilus naisterahvas, aga üle 10 aasta ta oma vanusest noorem ei paista
Saagim ei paista praegu ja pole ka viimased 20 aastat reaalis kunagi 10 aastat noorem välja paistnud. Paistab täitsa omavanusena, aga on lihtsalt hoolitsetud ja hästi säilinud.
Just nii. On alati välja paistnud nagu hoolitsetud, aga õiges vanuses naine. Seda siis ikka reaalse inimesena, mitte mõne pildi pealt vaadatuna.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Mai 2025 00:29
Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 18:58
Just nii. On alati välja paistnud nagu hoolitsetud, aga õiges vanuses naine. Seda siis ikka reaalse inimesena, mitte mõne pildi pealt vaadatuna.
Teiste inimestega on sama lugu. Muidugi on väga suur vahe, milline üks 50 aastane võib välja näha. Mõni on väga ilus ja hoolitsetud, teine mitte. Aga väga palju noorem oma east ei näe keegi välja. 20 aastaga mööda ikka ei pane.
Külaline

Mul on sõbranna, kellega suhtleme aastaid. Tutvusin temaga kunagi MTÜ koosolekul. Elame erinevates linnades, nii et kui teise elukohalinna satume, ööbime teineteise pool. Koos oli mõnus lobiseda ja maailma parandada ja MTÜ asju teha. Ükskord tulid jutuks ajaloosündmused ja siis imestasin, et ta selliseid või tollaseid asju ise mäletavat. Ja mis selgus - et ta on sama vana kui mu ema! Tõepoolest, ta on minust 26 aastat vanem. Aga suhtlust see ei sega kuidagi.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Tolmukübe kirjutas: 01 Mai 2025 16:45 Jah, said õigesti aru. Ma olen ise korra elus sellist asja näinud, arsti ukse taga, saime naisterahvaga jutu peale, vaatan, et noor naine, nii 20+, jutu sees tuli muu info, ma siis ütlesin, mis vanus ta välja näeb, ta ütles, et on juba üle 50 ja et lapsed on ka juba suured. Ma ise nägin sellist asja. Kortse nagu polnud, nahk oli nooruslik. Minul on laubale 1 korts juurde tulnud ja nahk üleüldiselt ei näe enam nii nooruslik välja, seega 25 on nüüd adjöö. Nii et nahk on mul küpsem, eks ta peab ju tasapisi ka minema. Kes siin sünniaastat küsis, vanus saab see aasta 55.
Sa räägid mingist muust naisest. Küsimus on sulle-kas sulle pakuti 49-aastasena vanuseks 25? Kortsud või mittekortsud ei ole põhjus pidada nooremaks või vanemaks. Mu tuttav on täiesti kortsuvaba, kaalub 100 kilo, on 59 aastat vana ja selliseks teda ka peetakse.
Jah, pakuti. Õigemini olin ca 51-52, sigines üks vend, kes hakkas magusalt naeratama üle näo ja ligi ajama, siis peale paari kohtumist uuris, kui vana ma olen, ise pakkus 25, 30. No ma ütlesin siis ausalt, kui vana, vend oli väga pettunud, häälest oli tunda, ja läinud ta oligi. Ise mõtlesin, et kuidas tast lahti saada, ei taha ju sellist, kes ühe asja peal väljas on. Oli keskealine abielumees, eks otsis endale noort armukest. Ja haiglasse sattusin ca 9a tagasi, seal vastuvõtutöötaja ka küsis, kui vana ma olen, ise pakkus 25. Muidugi ütlesin ma talle selle eest aitäh viisakalt. Ja eks mul endal ka ju silmad peas, saan aru, mis peeglist vastu vaatab. Kortsud jah, 1 on juurde tulnud, ei oma eriti tähtsust. Vaid nahk on küpsemaks muutunud (nimetan seda niiviisi), enam ei anna 25 välja. Ei oskagi öelda, kui vana praegult paistan. Aga oma vanusest noorem ikka. Aga kõhnemad näevad nooremad välja, see küll õige. Samas öeldi, et kõhnemal pidid kortsud rohkem näha olema, paksudel rasv nagu täidab need kortsud ära.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mai 2025 22:13 Näe tolmukübe on väga ilus 54 aastane naine, aga ometi peab foorumis aega surnuks lööma ja veidraid teemasid tegema. Selle asemel võiks hoopis noorema täkuga voodis hullata. Huvitav miks seda väga ilusat naist mehed endale ei soovi?
Pole ju teada, et ta ilus on, pidi olema ülekaaluline. Ta väidab, et näeb väga noor välja, see ei tähenda automaatselt ilus olemist.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Mai 2025 11:38
Guest kirjutas: 01 Mai 2025 22:13 Näe tolmukübe on väga ilus 54 aastane naine, aga ometi peab foorumis aega surnuks lööma ja veidraid teemasid tegema. Selle asemel võiks hoopis noorema täkuga voodis hullata. Huvitav miks seda väga ilusat naist mehed endale ei soovi?
Pole ju teada, et ta ilus on, pidi olema ülekaaluline. Ta väidab, et näeb väga noor välja, see ei tähenda automaatselt ilus olemist.
Mis sa ajad, usun seda, et tegu on imekena noorusliku naisega. Muidugi võiks Tolmukübe oma pildi siia panna, siis kaoks spekulatsioonid. Algatuseks kasvõi sellise pildi, kus ta seisab peegli ees ja pildistab end nii, et nägu ei jääks näha, ainult keha. Siis saaks kõik aimu kui kena naisega on tegu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Panda ja 4 külalist