Trumpi "vallutusplaanid" Gröönimaa suhtes

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 09:47
Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 01:31Plaan on tal lihtne. Valimised ülekaalukalt nagu seekordki võita. Ja võidabki, sest USA kodanikel on nendest demokraatidest korrumptantidest kõrini.
Trump pole kuulikindel. Peagi on USA kodanikel ka temast kõrini.
Ahh, et kohe kõrini? Delfi kirjutas. Harris, Biden pidid ka suurelt võitma. Mis juhtus? Viimase 120 aasta suurim ja ülekaalukam võit Trump-l. Paljud tegelased panid kaardid valesse pakki. Nagu Zelenski, Kallase Kaja jne. Nüüd peavad karmilt kahetsema.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 10:05
Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 01:31
Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 14:39 Täiendan veel - olen üsna kindel, et Trumpil on juba plaan olemas, kuidas ka peale 4 aasta möödumist edasi presidendiks jääda. Nagu oli plaan Putinilgi.
Plaan on tal lihtne. Valimised ülekaalukalt nagu seekordki võita. Ja võidabki, sest USA kodanikel on nendest demokraatidest korrumptantidest kõrini.
Mis valimised? 2 perioodi on maksimum.
Muudab rahva toel ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 10:18 No nagu tellitult https://www.err.ee/1609649030/trump-tun ... -saamiseks
Plaan on tal lihtne. Valimised ülekaalukalt nagu seekordki võita. Ja võidabki, sest USA kodanikel on nendest demokraatidest korrumptantidest kõrini.
Plaan nii lihtne siiski ei ole, sest üle 2 ametiaja ei saa keegi president olla.
Mispoolest vabariiklaste korrumpeerumine parem on kui demokraatide oma?
Sest rahvas nägi mida nn demokraadid tegid. Sama nagu Euroopas sallijad teevad. Ka siin Euroopas tulevad muudatused.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 10:49Ahh, et kohe kõrini? Delfi kirjutas. Harris, Biden pidid ka suurelt võitma. Mis juhtus? Viimase 120 aasta suurim ja ülekaalukam võit Trump-l. Paljud tegelased panid kaardid valesse pakki. Nagu Zelenski, Kallase Kaja jne. Nüüd peavad karmilt kahetsema.
Lase silmaarstil oma retsepti uuendada. Või jäta süsivesikud oma menüüst välja, ehk saad diabeedil sabast kinni.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 10:50Muudab rahva toel ära.
Miks rahvas seda toetama peaks?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 10:50
Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 10:05
Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 01:31

Mis valimised? 2 perioodi on maksimum.
Muudab rahva toel ära.
Tarvis on 2/3 mõlema parlamendi koja enamust ja vähemalt 38 osariigi parlamentide heakskiitu. Mission impossible.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 10:56 Kas teid ei hirmuta, et USA president pole Putinist sugugi parem, kes fantaseerib Gröönimaa vallutamisest ja Taani ründamisest?
Lihtsalt ei mahu pähe, kuidas selline nõdrameelne üldse võimu juurde lasti ja mis saab järgmiseks, kui tal ongi Gröönimaa ja Taani ründamisega tõsi taga?
Muidugi hirmutab, aga kui ma sama teema siin ise paar kuud tagasi üles võtsin, siis naerdi mind välja. Nüüd on siis kõigile näha, et USA teebki täpselt seda, mida tahab. Pole vahet, kas võimul on Trump, Obama või keegi teine. Nad tulevad ja võtavad, kui vaja. Täpselt nii, nagu neil tuli tahtmine Afganistaanis "naiste õigusi kaitsta", või Jeemenit "aidata". USA pole kunagi Venemaast parem või õiglasem olnud, nende retoorika on lihtsalt pisut läbimõeldum ja manipuleerivam", et massid nende tegelikke soove läbi ei näeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 12:05
Külaline kirjutas: 30 Mär 2025 10:56 Kas teid ei hirmuta, et USA president pole Putinist sugugi parem, kes fantaseerib Gröönimaa vallutamisest ja Taani ründamisest?
Lihtsalt ei mahu pähe, kuidas selline nõdrameelne üldse võimu juurde lasti ja mis saab järgmiseks, kui tal ongi Gröönimaa ja Taani ründamisega tõsi taga?
Muidugi hirmutab, aga kui ma sama teema siin ise paar kuud tagasi üles võtsin, siis naerdi mind välja. Nüüd on siis kõigile näha, et USA teebki täpselt seda, mida tahab. Pole vahet, kas võimul on Trump, Obama või keegi teine. Nad tulevad ja võtavad, kui vaja. Täpselt nii, nagu neil tuli tahtmine Afganistaanis "naiste õigusi kaitsta", või Jeemenit "aidata". USA pole kunagi Venemaast parem või õiglasem olnud, nende retoorika on lihtsalt pisut läbimõeldum ja manipuleerivam", et massid nende tegelikke soove läbi ei näeks.
Paremad kui Venemaa on nad seni olnud iga kell. Alustame sellest, et nad kuni käesoleva hetkeni ei kiusanud omaenda kodanikest teisitimõtlejaid taga. Nüüd hakkasid kiusama. Teiseks pole nad erinevalt Venemaast seni vallutanud ega enda omaks kuulutanud ühtegi territooriumi vähemalt 50 aasta jooksul. Okupatsioon Jaapanis WWII järel oli ajutine, saared anti Jaapanile tagasi. Välisriikides oma huvide eest sõdinud on USA küll, nagu ka Venemaa, siin erinevust pole olnud. Kolmandaks ja äärmiselt oluline on, et nende võim on olnud ausalt valitav, mitte nukuteater, nagu Venemaal. Seega pole kahtlustki, et Venemaani arenemiseks on USA-l ruumi kõvasti, kuid Trump ehk tõesti suudab selle taandarengu täide viia.
Külaline

Asi läheb isegi minu jaoks juba liiga veidraks. Kui keegi oleks midagi sellist aasta tagasi rääkinud, ma oleks arvanud et see on mingi veider nali.
Georgia senaator esitas ettepaneku Gröönimaa ametlikult ümber nimetada. Mitte enam Greenland, vaid RedWhite and Blue land.
Külaline

Huvitav, miks selle teema juures keegi Venemaa huvidest Arktikas ei räägi?
Või hiinlaste omast Panama kanalis?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 13:21 Huvitav, miks selle teema juures keegi Venemaa huvidest Arktikas ei räägi?
Mis neist rääkida on? Minu teada ei plaani kumbki neist riikidest Gröönimaad enda omaks kuulutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 13:25
Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 13:21 Huvitav, miks selle teema juures keegi Venemaa huvidest Arktikas ei räägi?
Mis neist rääkida on? Minu teada ei plaani kumbki neist riikidest Gröönimaad enda omaks kuulutada.
Naiivik kuubis.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 13:27
Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 13:25
Naiivik kuubis.
Teema on Gröönimaast ja USAst, proovi keskenduda.
Külaline

Jah, nii veider, Kaie Kõrbist ega Paul Keresest ka ei räägita! Ma ei mõista!
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 13:33
Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 13:25 Mis neist rääkida on? Minu teada ei plaani kumbki neist riikidest Gröönimaad enda omaks kuulutada.
Naiivik kuubis.
Gröönimaa ei ulatu Arktikani või? Tarvitseb 60 tuhandel gröönlasel end iseseisvaks kuulutada, kui platsis on kõik suurvõimud. Euroopa Liitu ei kuulu ta niikuinii.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 14:29
Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 13:33

Naiivik kuubis.
Gröönimaa ei ulatu Arktikani või? Tarvitseb 60 tuhandel gröönlasel end iseseisvaks kuulutada, kui platsis on kõik suurvõimud. Euroopa Liitu ei kuulu ta niikuinii.
Kordan soovitust, et sa prooviksid teemas püsida.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 14:42
Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 14:29
Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 13:33 Teema on Gröönimaast ja USAst, proovi keskenduda.
Kordan soovitust, et sa prooviksid teemas püsida.
Ma olen täiesti perfektselt teemas. Vaata gloobust kui geograafia nõrk. 😀
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 12:31
Paremad kui Venemaa on nad seni olnud iga kell. Alustame sellest, et nad kuni käesoleva hetkeni ei kiusanud omaenda kodanikest teisitimõtlejaid taga.
[/quote]
Edward Snowdenist oled midagi kuulnud? See on nii rumal jutt, et USA oma teisitimõtlejaid või süsteemile jalgu jäänud kodanikke taga ei kiusa. Kiusab ja kuidas veel. Kui on vaja mõni kodanik või tema karjäär hävitada, siis seda tehakse. Vahendeid valimata. Selle kohta on väga palju kirjandust. Loe ometi.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 15:28 Selle kohta on väga palju kirjandust.
Sellegi poolest on venemaa vaenlane nr1 maailmas.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 15:28
Külaline kirjutas: 31 Mär 2025 12:31
Paremad kui Venemaa on nad seni olnud iga kell. Alustame sellest, et nad kuni käesoleva hetkeni ei kiusanud omaenda kodanikest teisitimõtlejaid taga.
Edward Snowdenist oled midagi kuulnud? See on nii rumal jutt, et USA oma teisitimõtlejaid või süsteemile jalgu jäänud kodanikke taga ei kiusa. Kiusab ja kuidas veel. Kui on vaja mõni kodanik või tema karjäär hävitada, siis seda tehakse. Vahendeid valimata. Selle kohta on väga palju kirjandust. Loe ometi.
[/quote]Olen ikka kuulnud. Mis tema puhul teistimõtlemisega pistmist on? Rikkus ju konkreetselt US seadusi, kas inimõiguste eest võideldes või mitte, see on juba omaette teema, aga seadusi rikkus. Teisitimõtleja ei riku seadusi, vaid arvavad asjadest teisiti ning Venemaal pannakse selle eest kongi. Sinu loogika järgi on Aivo Peterson ka "teisitimõtleja", keda "taga kiusatakse". Ei ole.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elke, nelz ja 8 külalist