Kas eelistate suhelda telefoni teel või sõnumitega?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mispärast selline lollus? Oi, kui närvi sellised ajavad![/quote]

Miks sind sellised närvi ajavad? Tahad vitamiine neile müüa või?
[/quote][/quote]

Närvihaige vajab ise neid vitumiine
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2025 19:40
Külaline kirjutas: 12 Mär 2025 14:07
vastu võtan ainult mällu pandud tel numbrite kõnesid.
Mispärast selline lollus? Oi, kui närvi sellised ajavad!
Miks sa võõrastele inimestele isikliku telefoni peale helistad?
Külaline

Mind ajab ka närvi. Mul on töö selline, kus pean inimestele helistama, et nendega kohtumisi kokku leppida ja ei, ma ei müü midagi. Inimese enda jaoks sõltub sellest palju, kas ma saan ta kätte või ei saa... ja siis on terve kari selliseid juhme, kes ei julge telefonile vastata. No kas tõesti ei oska end kehtestada, kui midagi müüa pakutakse? Keda te kurat kardate? Ma alati mõtlen selliste inmeste otsa komistades, et tegemist on suurte võlgadega inimesega, kes ei suuda oma elu ja asju korras hoida.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2025 20:24
Keegi on pannud mingi asja müügikuulutuse ja ma tahan seda asja osta. Helistan võõrale numbrile.
Külaline

Tegelikult maailm muutub. Vene ajal inimesed helistasid vabalt lauatelefonile ja see oli nii normaalne tegevus. Täna on palju suhtluskanaleid juurde tekkinud ja selline lihtne helistamine on justkui põlu alla sattunud. Noored üldse ei julge vist üldse helistada ja ka näost näkku suhelda, selle asemel näpivad telefone. Vaadake või filmi suvitajate uusversiooni, kus neiu ja noormees peaaegu kõrvuti istudes sõnumineerisid, selle asemel, et rääkida.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2025 20:24
Inimene tellib kauba ning on vaja täpsustada. Inimene tellib kauba ja kuller sõidab maja juurde, keegi vastu ei võta. Politsei helistab, et lähedasega juhtus õnnetus. Haiglast helistatakse, et teie lähedane kukkus kokku ja on koomas. Maksuamet helistab, et midagi täpsustada. Töökaaslane helistab eranumbrilt. Laps kaotas telefoni ja helistab sõbra numbrilt. Midaiganes.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2025 21:33vastu võtan ainult mällu pandud tel numbrite kõnesid.
Eks sellised võlgade ja kuritööde, kahtlaste suhete eest põgenejad ole.
Külaline

Ei saa ka aru, miks võõralt numbrilt tulnud kõnet kardetakse vastu võtta. Mis sellest siis hullu on? Vastad, kuulad, kui on müügikõne, ütled viisakalt, et tänan ja ei soovi, kõik.
Mu lapsed ja abikaasa on mulle helistanud suvalistelt numbritelt, ühe vanema sugulase naaber samuti.
Ei peagi mingit suuremat õnnetust juhtunud olema, aga nt politseist helistati, et üks inimene seisab parklas ja ootab auto omanikku, on mu autot veidi mõlkinud, tahaks ära vormistada.
Ka eriarst on helistanud analüüside vastuste kohta.
Kulleritest rääkimata. Isegi, kui ma pole ise midagi tellinud - on kingitusi ja lilli saadetud.
Mõni kauge sugulane on tahtnud suhelda, korraldab kokkutulekut või annab teada kellegi matustest. Või kutsub suurele juubelile.
Notar on helistanud, mõned firmad, kellelt olen midagi tellinud, on tahtnud täpsustada.
Isegi Selver ja Prisma vahel helistavad, kui tahavad küsida, mida ma asenduseks soovin, kui õiget asja pole.
Külaline

Pigem sõnumid. Helistan siis kui on vaja midagi kiirelt öelda. Samas ei pruugi teine saada kõnele vastata ja nii jääb kõne üldse vastuseta. Nii et saadan ikka sõnumi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 9 külalist