Puhkuse välja võtmine

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

mulle meeldiks ka pigem tööpäevades puhkusearvestus - kui sa saad 24, siis see on väga lahkelt antud! Lätis ja mujalgi pigem 20 tööpäeva norm.
Külaline

minu puhkus on 56 päeva ja ma võtan selle alati välja korraga. vahel veel palgata puhkust juurde, kui vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2025 09:02 minu puhkus on 56 päeva ja ma võtan selle alati välja korraga. vahel veel palgata puhkust juurde, kui vaja.
Eeldan, et see on suvel? Talviti siis ei reisi?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2025 09:02 minu puhkus on 56 päeva ja ma võtan selle alati välja korraga. vahel veel palgata puhkust juurde, kui vaja.
Ilmselt õpetaja, aga tema ei puutu teemasse.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2025 12:04
Eeldan, et see on suvel? Talviti siis ei reisi?
ikka reisin. siis võtan talvel ka :)
Külaline

Riigis kus mina elan on puhkust ette nähtud 26 päeva, pühapäevad arvesse ei lähe. Kohustus võimaldada tõötajale 14 kalendripäeva katkematut puhkust kusjuures 2 nädalase puhkuse ajal kasutad sa ära 12 p puhkust sest pühapäevad ei lähe arvesse. Samas ülejäänud 14 päeva kasutad nii et 1 tööpäev puhkust =1.2 puhkusepäeva nii et tegelikult on 21,67 tööpäeva.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline