Riietus Estonia teatris

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ole kena, pane link. Mina tõesti ei leia sealt kingi, mis oleks ühlasi kingad ning mulle sobilikud.
Mina jälle soovitaks, et ära jumala eest pane mingit linki. Mina olen sada protsenti kindel, et ükskõik mis link siia pandaks, sina leiaks kindlasti mõne põhjuse, miks sulle see king ei sobi. Jumal sinuga, käi oma botikutega Estonias siis edasi. Küll aga ei tahaks kuidagi uskuda, et sinusuguseid nii massiliselt on, kes lihtsalt peavad saabastega teatris käima, muidu tuleb surm. Suuremal osal on see pigem ikka prioriteetide ja kommete küsimus, mitte see, et neil polegi ühtegi kinga olemas, mis jalga sobiks.
Külaline

Ma käisin ka saabastes, pidulikes pikasäärega saabastes. Enamusel naistest olid saapad jalas. Milles probleem?
Külaline

Minu jalad ei hakka istudes kunagi hauduma. Või siis peab tõesti ruum olema nagu saun. Pigem kipuvad külmetama. Aga jah saabastega ma teatrisse siiski ei lähe.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 18:22
Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 18:04 Ole kena, pane link. Mina tõesti ei leia sealt kingi, mis oleks ühlasi kingad ning mulle sobilikud. Miks sa arvad, et mind võlvi toetamine just huvitab? Pigem on mul vaja jalatsit, mis minu jala järgi talla kuju võtab. Ükski baleriina ei võta. Mokassiin ka ei võta.
Ja kordan, et mina ei tee mingit tüli, minul probleemi ei ole, siit teemast sain teada, et osadel teistel teatrikülastajatel on minuga tüli :D
Huvitav, kas sa kodus ka selline jauraja oled? See tüüp inimesi, kes ei otsi võimalusi, vaid vabandusi.
Võimalik - a mis siis? Mis pagana võimalusi ma otsima peaksin, ma praegu ei saa aru? Võimalust teistele meeldida? :D
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 15:29 Mismoodi see on toss, king ju! Kui sa niisuguseid "tosse" kannad, siis pole meil ju probleemi :) Pea kõik vanemad inimesed kannavad selliseid mugavaid kingi, mina kaasa arvatud.
Minu arust on see samuti toss. Lihtsalt vaba-aja toss, mitte trennitoss.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 18:52
Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 18:22
Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 18:04 Ole kena, pane link. Mina tõesti ei leia sealt kingi, mis oleks ühlasi kingad ning mulle sobilikud. Miks sa arvad, et mind võlvi toetamine just huvitab? Pigem on mul vaja jalatsit, mis minu jala järgi talla kuju võtab. Ükski baleriina ei võta. Mokassiin ka ei võta.
Ja kordan, et mina ei tee mingit tüli, minul probleemi ei ole, siit teemast sain teada, et osadel teistel teatrikülastajatel on minuga tüli :D
Huvitav, kas sa kodus ka selline jauraja oled? See tüüp inimesi, kes ei otsi võimalusi, vaid vabandusi.
Võimalik - a mis siis? Mis pagana võimalusi ma otsima peaksin, ma praegu ei saa aru? Võimalust teistele meeldida? :D
Teistele meeldimine ei puutu asjasse. Kui soovid käituda nagu mats, lase edasi nagu seni.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 18:42 Ma käisin ka saabastes, pidulikes pikasäärega saabastes. Enamusel naistest olid saapad jalas. Milles probleem?
No sellest ju jutt ongi, et inimesed võiks teatris sobilikumalt riides käia. Eks käi jah seal igasuguseid ja kindlasti oli hullemaidki kui sina.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 19:01
Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 18:42 Ma käisin ka saabastes, pidulikes pikasäärega saabastes. Enamusel naistest olid saapad jalas. Milles probleem?
No sellest ju jutt ongi, et inimesed võiks teatris sobilikumalt riides käia. Eks käi jah seal igasuguseid ja kindlasti oli hullemaidki kui sina.
Hullemaid? Pidulik saabas on sama shikk, kui king. Presidendi vastuvõtulgi olid paljudel.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 18:58 Teistele meeldimine ei puutu asjasse. Kui soovid käituda nagu mats, lase edasi nagu seni.
Ei, see minust küll matsi ei tee, kui ma teatrisse kontsakinga jalga või kleiti selga ei pane. Selle suhtumise vastu ma siin vaidlengi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 19:18
Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 18:58 Teistele meeldimine ei puutu asjasse. Kui soovid käituda nagu mats, lase edasi nagu seni.
Ei, see minust küll matsi ei tee, kui ma teatrisse kontsakinga jalga või kleiti selga ei pane. Selle suhtumise vastu ma siin vaidlengi.
Keegi ei räägi kontsadest ja kleidist, kui sa pole aru saanud. Pidulik võib olla ka teisiti. Ja botik pole teatrisse sobiv jalanõu.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 19:20
Keegi ei räägi kontsadest ja kleidist, kui sa pole aru saanud. Pidulik võib olla ka teisiti. Ja botik pole teatrisse sobiv jalanõu.
Ah, mis sa püüad talle selgeks teha, ta laseb ju ikka oma joru edasi. Tõsine kahtlus, et inimesel on algav dementsus.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 19:15
Hullemaid? Pidulik saabas on sama shikk, kui king. Presidendi vastuvõtulgi olid paljudel.
Millistel paljudel? Ei näinud ühtki. Kõigil olid ilusad kingad jalas. Pika kleidiga oleks saabas kohe eriti õudne variant.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 19:18
No ma olengi pidulik. Pidulikes tossudes ja pidulikus kampsunis. Näe kui tore, et tegelikult täitsa ühtviisi asjadest aru saame!
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 19:24
Ah, mis sa püüad talle selgeks teha, ta laseb ju ikka oma joru edasi. Tõsine kahtlus, et inimesel on algav dementsus.
Niimoodi algab sinu arust dementsus? Ja sinu arust on täiesti normaalne selliseid avaldusi teise inimese kohta pilduda? Ja sihuke mats arutleb, kuidas pidulik kleit temast teatris peene daami teeb ja teise saabas jällegi matsi ... Hea huumor.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 19:38

Millistel paljudel? Ei näinud ühtki. Kõigil olid ilusad kingad jalas. Pika kleidiga oleks saabas kohe eriti õudne variant.
Pükstega oli saabas kindlasti sobilikum.
Saabas on efektne, kristallid vms.
Külaline

Kevad saabumas, sellisega oleks väga kaunis ja ajakohane minna
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 20:14
Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 19:24
Niimoodi algab sinu arust dementsus? Ja sinu arust on täiesti normaalne selliseid avaldusi teise inimese kohta pilduda? Ja sihuke mats arutleb, kuidas pidulik kleit temast teatris peene daami teeb ja teise saabas jällegi matsi ... Hea huumor.
Aga kas sa tead, mis on dementsus? Dementsus on sündroom, mida iseloomustab kognitiivsete võimete langus. Frontaalsagaras hakkavad muutused toimuma juba 45+ aasta vanuses. Üks tunnus on näiteks uute asjadega mittetoimetulek ja mõtteviisi jäikus. Ehk siis see sinu "jauramine" ja võib täiesti olla üks algava dementsuse tunnuseid. Haigus diagnoositakse alles siis, kui see ohustab igapäevast toimetulekut, aga muutused toimuvad ajus juba aastakümneid enne seda.
Külaline

Jah, sellepärast ongi need kingakontsad nii kinni mälus. Ei suuda elu, moe, kommete muutust vastu võtta.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 20:16
Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 19:38
Pükstega oli saabas kindlasti sobilikum.
Saabas on efektne, kristallid vms.
Kristallidega saabas on tõesti väga efektne, kui oled Kirkorovi tantsutüdruk või midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Veebr 2025 20:23 Jah, sellepärast ongi need kingakontsad nii kinni mälus. Ei suuda elu, moe, kommete muutust vastu võtta.
Nüüd on komme mingite suva kaltsude ja saabastega Estonias käia?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot], xqwerty ja 12 külalist