Oma kodu loomulikult mõlemal.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 15:37Ei kujuta kuidagi ette, elatakse siis vanematega koos? Või kuidas käiakse koos paarina reisidel ja siis üüritakse eraldiseisvalt oma kodu mis tuleb topelt kallis kui juba koos elada, lahku minna saab iga kell.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 15:32 Minu laste ja nende sõprade kohta see küll õnneks ei kehti. Käiakse, tehakse, reisitakse, korraldatakse palju, aga suhete kinnistamisega ei kiirustata. Minu arust õige ka. Milleks rutata. Ja teise kommenteerija väide, et kooselu selleks ongi, et sobivust kiiresti testida - no kuhu sul kiire on? Las ikka inimesed seovad end siis, kui õigeks peavad. Kooselu on siiski siduv suhe.
Visiitsuhe või kooselu?
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Nagu eespool öeldud - 20+ vanuses. Tudengid, igaühel oma elukoht, kes ühikas, kes üürikas. Keegi ei rutta kokku kolima, milleks.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 15:55 Kui vanadest lastest ja nende sõpradest me räägime? 40 aastastest?
-
Külaline
Sul on need mõisted segi nagu puder ja kapsas. Kui kaks inimest armastavad üksteist ja ei ela kooselu, siis nimetatakse neid armukesteks. Kui kaks inimest on suhtes kus armastust ei ole, käiakse kord kuus külas (pmst seksimas ainult), siis nimetatakse sellist suhet visiitsuhteks. Visiit ongi külaskäik.
20 aastased elavad visiitsuhet ja sa pead seda päris suhteks? Väga veider.
-
Külaline
On ka selliseid inimesi, kes suhtlevad igapäevaselt, aga ei ela koos. Ja on täitsa päris suhe. Sinu jutt on tõesti veider.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 16:21Sul on need mõisted segi nagu puder ja kapsas. Kui kaks inimest armastavad üksteist ja ei ela kooselu, siis nimetatakse neid armukesteks. Kui kaks inimest on suhtes kus armastust ei ole, käiakse kord kuus külas (pmst seksimas ainult), siis nimetatakse sellist suhet visiitsuhteks. Visiit ongi külaskäik.
-
Külaline
Suhe on see kui käiakse korduvalt ühe juures midagi tegemas, kui tehakse üks kord siis on juhusuhe.
Tõesti eesti keel on nii raske?
-
Külaline
Miks armukeseks? 35+ vanuses ei viitsi enam kellegagi igapäevaselt koos elada-enda asju nii palju teha, sõbrannad, hobid. Mõlemad vabad, suhtlemine igapäevaselt, kohtumine ning koosveedetud aeg R-P. Ühised väljasõidud ja reisid.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 16:31Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 16:28On ka selliseid inimesi, kes suhtlevad igapäevaselt, aga ei ela koos. Ja on täitsa päris suhe. Sinu jutt on tõesti veider.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 16:21
Sul on need mõisted segi nagu puder ja kapsas. Kui kaks inimest armastavad üksteist ja ei ela kooselu, siis nimetatakse neid armukesteks. Kui kaks inimest on suhtes kus armastust ei ole, käiakse kord kuus külas (pmst seksimas ainult), siis nimetatakse sellist suhet visiitsuhteks. Visiit ongi külaskäik.
Mingi armuke ei oleks eales.
-
Külaline
Ei pea ju. Armuke on armastaja, selleks pole kooselu vaja. Sa lihtsalt ei tea sõnade tähendusi, sest oled laps.
armuke[ne] <12: -kese> pidev abieluväline sekspartner; vmo armastatu, kallim. Peab armukest. Elab ülemusega armukest, on ülemuse armuke. Sala+armuke
-
Külaline
Loe nüüd ise ka, mida mulle vastuseks kopeerisid. Kas sõna "abieluväline" tähendust tead? Huvitav loogika, et kui mu lapsed on 20+, siis mina olen laps. Ma muidugi ei peaks imestama, su loogika ongi selline viperustega.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 18:33Ei pea ju. Armuke on armastaja, selleks pole kooselu vaja. Sa lihtsalt ei tea sõnade tähendusi, sest oled laps.
armuke[ne] <12: -kese> pidev abieluväline sekspartner; vmo armastatu, kallim. Peab armukest. Elab ülemusega armukest, on ülemuse armuke. Sala+armuke
-
Külaline
Naiseks
-
Külaline
35+ vanuses juba 15-20 aastat koos elanud, lapsed olemas. Kuidas vaba ning iseseisev olek seostub muldtädiga? Ei viitsi enam kellegagi koos elada-olnud seal, aitab küll. Sain üksi elamise maitse suhu, enam ei loobu.Külaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 18:09Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑31 Dets 2024 16:59Miks armukeseks? 35+ vanuses ei viitsi enam kellegagi igapäevaselt koos elada-enda asju nii palju teha, sõbrannad, hobid. Mõlemad vabad, suhtlemine igapäevaselt, kohtumine ning koosveedetud aeg R-P. Ühised väljasõidud ja reisid.
Mingi armuke ei oleks eales.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist