Aasta ema laul kütab siiani kirgi

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei tasu leili minna. Lits on absoluutne kompliment. Tahetud naine või julge naine lastega, kes tuleb ära halvast abielust ja suhtest. Kui palju naisi on olnud läbi ajaloo litsid, et oma lapsed ära toota, on keegi uurinud. Võtame kristlaste piibli, keda kohtas Jumala poeg allikal? Naist, kellel oli olnud viis meest. Jumala poeg arvas heaks just seda naist valgustada. Ja selle naise elulugu on inimestele teada täna tuhandeid aastaid hiljemgi. Prrrr Sirrrrr Orrrr, kes kõik õigesti teeb on hiljemalt 20 aasta pärast unustatud. Inimesed, kes teevad kõike hingest on palju rohkem hinnas. Olgu see siis või hingest tehtud mingil ajahetkel. Ole kuum või külm, leige olles sülitab Jumal su välja.
Ma ei ole täna lits, olen nö abielus, aga ma olin lits, kui soovite.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 09 Mai 2026 20:40
Tõutäkk kirjutas: 09 Mai 2026 10:52
Tolmukübe kirjutas: 09 Mai 2026 10:34 Vanasti öeldi vanatüdruk selle kohta, kes tanu alla ei saanud. Ehk et kui lapsed on, aga abielus pole olnud, siis oledki lastega vanatüdruk, nii ongi. Ega's siis vanatüdrukud kõik ainult lasteta ole.
Postitus on kustutatud
Sina võiks küll päris vait olla. Sinusugustel poleks vanasti üldse mingit elu olnud.
Mis mina siia puutun? Ma ütlesin mismoodi vanasti öeldi üksikemade kohta. Vanatüdruk oli ikka see kel lapsi polnud.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Mina tean ka, et vanatüdruk on see, kellel ei ole ei meest ega lapsi. Vanatüdruku sümboliks on ka see, et ta ainsaks kaaslaseks on kass.

Lastega, kuid meheta naine, on üksikema.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 16:21 Mina tean ka, et vanatüdruk on see, kellel ei ole ei meest ega lapsi. Vanatüdruku sümboliks on ka see, et ta ainsaks kaaslaseks on kass.

Lastega, kuid meheta naine, on üksikema.
[EKSS] "Eesti keele seletav sõnaraamat" 2009
EKI.ee
https://eki.ee › dict › ekss › Q=vanatüdruk
vana|tüdruk (mitte enam päris noor) vallaline naine, vanapiiga. Kibestunud, pahur, napakas, jumeta vanatüdruk. Jäi vanatüdrukuks. Tal on juba vanatüdruku hais küljes. *Kui tütarlaps esimesel, teisel, ka veel kolmandal aastal peale leeriaega mehele ei ole saanud, loetakse teda vanatüdrukuks. A. Kitzberg.

Vanatüdruk on ikkagi vanem vallaline naine, ja pole ime, kui sel vallalisel ka laps juba selles vanuses olemas on. Kitzbergi järgi on vanatüdruk peale kolmandat leeri veel vallaline tütarlaps, aga ka talle võis juba mõni poiss varakult tite taha teha, ilma teda ära võtmata. Nii et nii vaadates vanatüdruk, mis vanatüdruk.
Külaline

Tänapäevane tähendus: Tänapäeval on seos tugevam – Eesti keele seletav sõnaraamat ja keelekasutus kalduvad vanatüdrukuna nägema pigem üksikut ja lastetut naist.
Külaline

Tean üht, kes raius, et lapsega ja lahku läinud naine on vanatüdruk. Aga no see inimene ongi soe ja eluvõõras.

Vanatüdruk on LASTETU, vallaline 30+ naine!
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 07 Juun 2024 11:44kuidas üks haritud
Haritud, aga ikkagi lihtsalt loll. Pole sugugi esimene ega viimane selline.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], xqwerty ja 14 külalist