Mis teie arvate, kas naine peab oma mehele süüa tegema?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:47
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:24 No aga kui naine peab tegema süüa ja hoolitsema koduse korra eest, hoolitsema mehe eest, siis mees ju peab hoolitsema selle eest et oleks kus elada ja mille eest elada.
No aga see pole austus, see on majanduslik sõltuvus. Mees, kui raha teenib, tellib selle söögi koju, ja koristuse samuti, mitte ei lase oma naisel end surnuks orjata.
Ainult mehel on kohustused?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 14:11 Tegelikult see enamus peredes nii ei käi nagu sa kirjeldad. Küll, aga on Eesti meestel saanud kõrini naistest, kes koguaeg mõõdavad kaaslase panust. Kogu elu käib nn vorst vorsti vastu. Koguaeg on mingid õigused. Koguaeg tahetakse midagi. Vastu aga ei anta midagi. Seal tulebki see meeste suhtumine. Ära pühendu. Tarbi, kasuta ja liigu edasi.
KÕIK mõõdavad seda, mida nad suhtesse panevad ja mida vastu saavad. Su enda jutt tõestab seda. Ja enamsti arvatakse enda panus palju suurem kui teise oma, see on psühholoogiline, seda teevad kõik. Aga kui naine enam midagi ei anna, siis on tal villand andmisest vastu saamata. Villand suhtest ja mehest, kes tarbib ja annab ise vastu vähem. Mees aga hakkab alles siis märkama, et naine rsk, ei "hooli", ei hoolitse ega anna, tuleb vist uus otsida. Edu! Mine ja otsi uus ja parem ja anna naisele sama võimalus.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 16:02
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:47
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:24 No aga kui naine peab tegema süüa ja hoolitsema koduse korra eest, hoolitsema mehe eest, siis mees ju peab hoolitsema selle eest et oleks kus elada ja mille eest elada.
No aga see pole austus, see on majanduslik sõltuvus. Mees, kui raha teenib, tellib selle söögi koju, ja koristuse samuti, mitte ei lase oma naisel end surnuks orjata.
Ainult mehel on kohustused?
No kui mees tahab ilusat, hoolitsetud, puhanud, rõõmsat naist, siis jah.
Külaline

Mina olin aasta otsa sellises elus, et teenisin üksi raha. Mees oli kodus. Puhanud, hoolitsetud ja heas tujus. See oli ärritav.
Külaline

Mitte keegi ei pea siin elus mitte midagi tegema. Kõik on valik.
Külaline

Mujal maailmas on lahutamine tunduvalt keerulisem kui Eestis. Kõige pealt peab päris pikalt lahus elama, et saaks üldse paberid sisse anda. Pärast lahutust võib endiselt olla kohustus ülal pidada ja vara jagamine keerulisem. Seetõttu paljud ei lahutagi, kuigi elavad juba kaua lahus.

Paljudes moslemiriikides ei saagi mees abielluda kui on vaene. Kogub varandust kuni on vanaätt ja siis abiellub.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 16:56
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 16:34
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 16:24
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Vähestel meestel on enne abielu maja. See soetatakse enamasti ikka abielu jooksul ja laen kahe abikaasa peale.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 17:05

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Vähestel meestel on enne abielu maja. See soetatakse enamasti ikka abielu jooksul ja laen kahe abikaasa peale.
Täis lollus. Pärast pole ei naist ega maja.
Külaline

Paljudes kultuurides peavad naised ka mehe eest hoolitsemist traditsiooniks. Mitte pole vaid niipidi, et mees käsib.
Mina olen laisk ja muretu. Ei viitsi koristada ja süüa teha. Mu tuttavad naised ütlevad, et ma pole veel täiskasvanuks saanud. Täiskasvanu olemine tähendab siis majapidamise, toidu valmistamise ja mehe eest hoolitsemist?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 17:07
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 17:03 Mujal maailmas on lahutamine tunduvalt keerulisem kui Eestis. Kõige pealt peab päris pikalt lahus elama, et saaks üldse paberid sisse anda. Pärast lahutust võib endiselt olla kohustus ülal pidada ja vara jagamine keerulisem. Seetõttu paljud ei lahutagi, kuigi elavad juba kaua lahus.

Paljudes moslemiriikides ei saagi mees abielluda kui on vaene. Kogub varandust kuni on vanaätt ja siis abiellub.
Eestis peab ka enne vara koguma. Abiellumine on üleüldse täielik idiootsus, seda las teevad peded.
Ei pea meil abiellumiseks mingit vara koguma, sest naise vanemate luba sul vaja pole. Näita kitsed ette ja siis saad naise. Kui naine on nõus vaese kirikurotiga elama, siis keegi teda ei takista.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 17:13 Paljudes kultuurides peavad naised ka mehe eest hoolitsemist traditsiooniks. Mitte pole vaid niipidi, et mees käsib.
Mina olen laisk ja muretu. Ei viitsi koristada ja süüa teha. Mu tuttavad naised ütlevad, et ma pole veel täiskasvanuks saanud. Täiskasvanu olemine tähendab siis majapidamise, toidu valmistamise ja mehe eest hoolitsemist?
Neis kultuurides ei ole naistel muud alternatiivi ja ei hoolitseks nad muhvigi, kui saaksid iseseisvalt hakkama. See on alati mingi vaeste teema. Rikaste moslemite kodus ei tee naine lillegi, ikka teenijad.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:35
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:29
Jah.
Siis ongi lahkuminekul kõik pooleks ja dai boh sul maja pole.
Ei, nii see ei käi. Kui naist kodus peetakse, läheb ka vara pooleks. Nii see igal pool mujal maailmas käib ja viiekümnendatel käis ka nii, kust see koduperenaiste ihalus tuleb. Et näe, olid ilusad ja teenindasid meest, nii tore. Lahutuse korral läks vara pooleks ja pidi naist toetama ka veel, kui ta just uuesti ei abiellunud. Kui naine on nõus kodus istuma nii, et kogu vara jääb ainult mehele, on ta ise puruloll.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 16:47 Mitte keegi ei pea siin elus mitte midagi tegema. Kõik on valik.
Just, ma ka sellega nõus. Suhe ei peaks seisnema ainult millegi saamises mõlemalt poolt vaid vastupidi, andmises. Ma armastan oma meest väga ning kui vähegi aega, teen talle süüa ka, ei tunne ennast teenijana seetõttu. Mees alati tänab ja kuna ta köögis väga osav pole, siis näiteks tellib või toob ise midagi süüa, kui mul pikk päev olnud ja väsinud. Sama lugu kõikide muude kohustustega- ei tee seda vastumeelselt üksteise nõudmisel vaid panustame mõlemad. On aegu kus mees panustab võibolla 20% ja mina 80% ja aegu, kus on vastupidi, ei pea olema nui neljaks võrdselt kõik.
Külaline

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Üldjuhul mees maksab lõviosa. Lisaks panustab ka perele oma aega. Õnneks ei tule tänapäeval midagi ühisvarasse. Mehed. Eriti noorem generatsioon on vägagi teadlikud riskidest.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 18:14
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:29

Jah.
Ei, nii see ei käi. Kui naist kodus peetakse, läheb ka vara pooleks. Nii see igal pool mujal maailmas käib ja viiekümnendatel käis ka nii, kust see koduperenaiste ihalus tuleb. Et näe, olid ilusad ja teenindasid meest, nii tore. Lahutuse korral läks vara pooleks ja pidi naist toetama ka veel, kui ta just uuesti ei abiellunud. Kui naine on nõus kodus istuma nii, et kogu vara jääb ainult mehele, on ta ise puruloll.
Sedasama ma just ütlesingi. Sa ütled, et see nii ei käi ja räägid sama, mida mina :D
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 17:09
Ei, küsimus on milleks sinusugust on vaja mehe majja? Tulijaid oleks ilma sinutagi küll;))))
Küll aga teeb naine eludiili. Nn koristamise eest saab lahutades sadu tuhandeid. Summa mida ta ei teeniks terve elu jooksul.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 20:56

Sedasama ma just ütlesingi. Sa ütled, et see nii ei käi ja räägid sama, mida mina :D
Sina ütlesid, et las aga naine istub kodus ja pärast lendab varatuna tänavale. No nii ei käi see kodusistumine. Ja kui naine ei istu kodus, vaid käib tööl, siis tuleb ära unustada see teenindamise pool, sest naisel pole selleks aega. Aga mõni mees mõtleb ikka, et naine olgu teenindaja ja teenigu raha ka veel.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 20:57
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 17:09

Küll aga teeb naine eludiili. Nn koristamise eest saab lahutades sadu tuhandeid. Summa mida ta ei teeniks terve elu jooksul.
Mis sina teiste pärast nii palju muretsed. Endal pole sul naist ega vara. Sul on see vaese mehe mõttelaad nii sees. Kõigil pole nii vähe raha, et terve elu selle järgi käiks. Võtavad naise, keda armastavad ja ei sae senti pooleks, sest raha saab alati juurde teenida, aga meeldiv naine ja toetav perekond on rohkem väärt, kui pidev raha pärast muretsemine.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 20:59
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 20:56

Sina ütlesid, et las aga naine istub kodus ja pärast lendab varatuna tänavale. No nii ei käi see kodusistumine. Ja kui naine ei istu kodus, vaid käib tööl, siis tuleb ära unustada see teenindamise pool, sest naisel pole selleks aega. Aga mõni mees mõtleb ikka, et naine olgu teenindaja ja teenigu raha ka veel.
Ei, mina ütlesin: Siis ongi lahkuminekul kõik pooleks ja dai boh sul maja pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 10:20 No ootame pool aastat. Saab naine eesti elu maigu suhu ja pakaa köök.
Ma pakun ka, et paari aasta pärast ta elab-käitub nagu iga teine Euroopa naine. Ta ju nii noor. Loodetavasti läheb õppima, hangib omale hea ameti ja vajadusel näitab mehele koha kätte.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Triibu ja 10 külalist