40+ naised, kel lapsi pole, kas olete kahetsenud?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 16:09
Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 15:29
Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 13:37

Mis jalgratast leiutama, kole segane jutt sul. Ja no tundub ka, et sa oled teemaga eksinud. Siin küsiti arvamust 40+ lastetutelt naistelt. Kahekümnendate alguses ei soovi veel suurem osa inimestest lapsi ja paljud isegi kujutavad ette, et nad ei taha neid terve elu... ja see arvamus muutub sageli. Räägime 10a pärast uuesti, varem pole mõtet sul siia sel teemal hüppama tulla. Ausalt öeldes olid lapsed viimane asi, millele ma 20ndate alguses mõtlesin, aga see ei tähenda, et ma elu edenedes poleks oma fookusi ja eesmärke muutnud, nii läheb see enamikuga.
Lapsest saadik teadnud, lapsi ei taha. Raseduse ja sünnitusehirm välistab arvamuse muutuse. Kui tahes palju ma ka lapsi ei tahaks, ma ei astu seda sammu et jään rasedaks ja sünnitan. Ületamatult võigas minu jaoks
Sa räägid ju iseendale vastu, ja mitte ainult selles kommentaaris. Et sa siin praegu (täiesti asjassepuutumatult seejuures) midagi nii väga "tõestada" tahad ja lausa valulikult reageerid sellisele 40+ naistele suunatud teemale, mis enamikule su eakaaslastele veel vähimatki korda ei lähe, näitab ju kohe, kui segaduses sa selle kõige suhtes tegelikult oled. "Kui tahes palju ma ka lapsi ei tahaks...". Jah, see võimalus on vägagi olemas, et ühel hetkel neid tahtma hakkad. Ja nagu sa siin ise ütled, on sul hoopis rasedus- ja sünnitushirm, millega toimetulekuks oled ilmselt kõik lastega seonduva enda jaoks äärmuselt vastikuks mõelnud. Loodetavasti leiad siis õigel ajal nende hirmude osas abi, nii et saad oma olulisi eluotsuseid ikka ise ja kaalutletult teha, mitte lasta ennast oma hirmudel juhtida.
Hirmudega tegelema ei hakka, olen end piisavalt harinud teemadel mis tervisega juhtuda võib raseduse ajal, peale rasedust, sünnitusel. Pole huvi loteriid mängida kas tõmban loosirattast välja keisrilõike, 1 2 ööpäeva sünnitamist, kõrgema astme rebendid, terve raseduse kestva oksemaratoni, jumal teab millist paska. Milline laps seda piina väärt on? Ei ole ükski.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 20:42 Postitus on kustutatud
Hästi lühidalt. 40+ naine on ühiskonnale kõige kasulikum ja kõige vähem koormav isik. Tööl käib ja makse maksab nonstop, ei jää hiljaks ega lähe varem ära, ei võta lõputuid haigus-ega hoolduslehti, arste ei vaja, kiirabi ei vaja, sest hoolitseb oma tervise eest, toitub korralikult, teeb trenni, koole ega lasteaedu ei vaja, tasuta huviharidust ei vaja, toetusi ei vaja, maksusoodustusi ei saa, ei tekita ummikuid, vedades lapsi lasteaeda, kooli, trenni, arstile.
Vanaduses elab täie tervise juures oma kodus, vajadusel palkab oma raha eest abilisi.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 11:42
Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 15:29

Lapsest saadik teadnud, lapsi ei taha. Raseduse ja sünnitusehirm välistab arvamuse muutuse. Kui tahes palju ma ka lapsi ei tahaks, ma ei astu seda sammu et jään rasedaks ja sünnitan. Ületamatult võigas minu jaoks
Sa räägid ju iseendale vastu, ja mitte ainult selles kommentaaris. Et sa siin praegu (täiesti asjassepuutumatult seejuures) midagi nii väga "tõestada" tahad ja lausa valulikult reageerid sellisele 40+ naistele suunatud teemale, mis enamikule su eakaaslastele veel vähimatki korda ei lähe, näitab ju kohe, kui segaduses sa selle kõige suhtes tegelikult oled. "Kui tahes palju ma ka lapsi ei tahaks...". Jah, see võimalus on vägagi olemas, et ühel hetkel neid tahtma hakkad. Ja nagu sa siin ise ütled, on sul hoopis rasedus- ja sünnitushirm, millega toimetulekuks oled ilmselt kõik lastega seonduva enda jaoks äärmuselt vastikuks mõelnud. Loodetavasti leiad siis õigel ajal nende hirmude osas abi, nii et saad oma olulisi eluotsuseid ikka ise ja kaalutletult teha, mitte lasta ennast oma hirmudel juhtida.
Hirmudega tegelema ei hakka, olen end piisavalt harinud teemadel mis tervisega juhtuda võib raseduse ajal, peale rasedust, sünnitusel. Pole huvi loteriid mängida kas tõmban loosirattast välja keisrilõike, 1 2 ööpäeva sünnitamist, kõrgema astme rebendid, terve raseduse kestva oksemaratoni, jumal teab millist paska. Milline laps seda piina väärt on? Ei ole ükski.

Kas su vanemad vihkavad sind, et selline oled? Tituleerisid just iseenda väärtusetuks.
Külaline

Lapsepõlgurite kõva haridus karjub lausa puust ja punaselt, et tegu on mingi kassikooli seksi- ja kliimateadusega, mida nad studeerinud on. Loogikast pole neil aimugi, kui halavad siin, et nad peavad titemammadele toetusi maksma. Tõesti, see teeb mingit hingevalu teile? Vaadake, majandusseadus ütleb lihtsat asja: tänased lõugavad tited, keda te nii vastumeelselt toidate, on homme teie pensionisambad. Ei mitte ainult minu, kes ma nad üles kasvatasin, vaid ka sinu, kes täna vingub, et titt lõugab ja venitab tissid välja. Pensionieaks on su kõht ja tissid sama palju maani kui mul, mehed sind enam ei taha ja lapsi ka pole. Aga mitte niivõrd seda ma ei tahtnud öelda, seda sa nagunii ei usu. Ütlen, et kui väidad liialt võidukalt, et lastetuid tuleb aina juurde, siis see tähendab konkreetselt sinu pensioni vähenemist tulevikus. Mul on siis lapsed, kes maksavad mulle pensilisa vajadusel, aga sul ei ole.
Sellest arvutusest võiksid siiski aru saada. Nii et ülbus on siin ülearune, kukkumine tuleb valus.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 20:36 Lapsepõlgurite kõva haridus karjub lausa puust ja punaselt, et tegu on mingi kassikooli seksi- ja kliimateadusega, mida nad studeerinud on. Loogikast pole neil aimugi, kui halavad siin, et nad peavad titemammadele toetusi maksma. Tõesti, see teeb mingit hingevalu teile? Vaadake, majandusseadus ütleb lihtsat asja: tänased lõugavad tited, keda te nii vastumeelselt toidate, on homme teie pensionisambad. Ei mitte ainult minu, kes ma nad üles kasvatasin, vaid ka sinu, kes täna vingub, et titt lõugab ja venitab tissid välja. Pensionieaks on su kõht ja tissid sama palju maani kui mul, mehed sind enam ei taha ja lapsi ka pole. Aga mitte niivõrd seda ma ei tahtnud öelda, seda sa nagunii ei usu. Ütlen, et kui väidad liialt võidukalt, et lastetuid tuleb aina juurde, siis see tähendab konkreetselt sinu pensioni vähenemist tulevikus. Mul on siis lapsed, kes maksavad mulle pensilisa vajadusel, aga sul ei ole.
Sellest arvutusest võiksid siiski aru saada. Nii et ülbus on siin ülearune, kukkumine tuleb valus.
No näed siis, saigi sinu päev helgeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 15:36
Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 11:42

Kas su vanemad vihkavad sind, et selline oled? Tituleerisid just iseenda väärtusetuks.
Ju siis vanematele olen väärtus ;)
Saagu lapsi inimesed kes peale 1000 võimaliku tüsistuse ja riski mõtlevas: jah laps on seda väärt. Keisrilõike võimalus on piisavalt suur, et tõmmata punane joon. Ei iial. Täiesti normaalne on valida iseend, oma leha ja tervist.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 20:36 Lapsepõlgurite kõva haridus karjub lausa puust ja punaselt, et tegu on mingi kassikooli seksi- ja kliimateadusega, mida nad studeerinud on. Loogikast pole neil aimugi, kui halavad siin, et nad peavad titemammadele toetusi maksma. Tõesti, see teeb mingit hingevalu teile? Vaadake, majandusseadus ütleb lihtsat asja: tänased lõugavad tited, keda te nii vastumeelselt toidate, on homme teie pensionisambad. Ei mitte ainult minu, kes ma nad üles kasvatasin, vaid ka sinu, kes täna vingub, et titt lõugab ja venitab tissid välja. Pensionieaks on su kõht ja tissid sama palju maani kui mul, mehed sind enam ei taha ja lapsi ka pole. Aga mitte niivõrd seda ma ei tahtnud öelda, seda sa nagunii ei usu. Ütlen, et kui väidad liialt võidukalt, et lastetuid tuleb aina juurde, siis see tähendab konkreetselt sinu pensioni vähenemist tulevikus. Mul on siis lapsed, kes maksavad mulle pensilisa vajadusel, aga sul ei ole.
Ei, tänase süsteemi juures ei ole sinu lapsed minu pensionisambad. Nende sots maksust tuleb maksta nende endi, nende laste ja oma vanemate ravikulud ning oma vanemate pension. Arvad, et nad saavad nii palju palka? Vaevalt.
Külaline

Pensionieaks muidugi. Miks peaks tahtma 30-40 aastat enne seda venivate tisside ja kõhuga ringi käia? Krt ei taha. Sulle maksavad lapsed pensilisa ja arvadki lastetuid oma raha maha laristavat? Arvad, ei kindlustata oma tulevikku? :lol:
PENSIONI peale ma ei looda ilmaski, lapsed või mitte. Vaata rahvastikupüramiidi. Inimesed saavad sellist palka millest ei kasvata oma lapsigi korralikult üles, mis pensilisa nad maksavad :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 21:42
Ei, tänase süsteemi juures ei ole sinu lapsed minu pensionisambad. Nende sots maksust tuleb maksta nende endi, nende laste ja oma vanemate ravikulud ning oma vanemate pension. Arvad, et nad saavad nii palju palka? Vaevalt.
Ja lastetute pension kaaaa! Ja nii jääb see ka edaspidi, järgmises põlves, võta ennast kokku nüüd. Järgmine põlv maksab eelmise pensioni, aga sinul pole järgmist põlve, järelikult maksavad teiste lapsed.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 21:43
Pensionieaks muidugi. Miks peaks tahtma 30-40 aastat enne seda venivate tisside ja kõhuga ringi käia? Krt ei taha. Sulle maksavad lapsed pensilisa ja arvadki lastetuid oma raha maha laristavat? Arvad, ei kindlustata oma tulevikku? :lol:
PENSIONI peale ma ei looda ilmaski, lapsed või mitte. Vaata rahvastikupüramiidi. Inimesed saavad sellist palka millest ei kasvata oma lapsigi korralikult üles, mis pensilisa nad maksavad :lol:
Tissid tissideks, aga püramiidist: sa võid pensioni peale mitte loota - tark inimene ei teegi seda, aga sellest hoolimata sa seda saama hakkad. Tõenäoliselt, kui enne ei sure. Oleks, et sa siis loobuksid ja elaksid oma kogutud varast, loovutades oma pensionisummakesed hädalisematele. Ehk lähebki nii.
Külaline

Kui ma olen ausalt tööl käinud ja makse maksnud siis sa võid vaid unistada pensioni loobumisest. Ei loobu, miks peaks. Annan kogu oma vara suvalistele lastele, loobun pensionist, tööl hakkan tasuta käima? Ilus unistus
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 22:08 Kui ma olen ausalt tööl käinud ja makse maksnud siis sa võid vaid unistada pensioni loobumisest. Ei loobu, miks peaks. Annan kogu oma vara suvalistele lastele, loobun pensionist, tööl hakkan tasuta käima? Ilus unistus
Nüüd äkki on sinu maksud sinu pension? Alles oli ikka nii, et sinu maksud on su vanemate pension. Otsusta ära, kes maksab praegu pensione, kas sina või on see juba su vanemate poolt ette ära makstud?
Sul ikka aimu on, kuidas sotssüsteem töötab?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 23:19
Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 22:08 Kui ma olen ausalt tööl käinud ja makse maksnud siis sa võid vaid unistada pensioni loobumisest. Ei loobu, miks peaks. Annan kogu oma vara suvalistele lastele, loobun pensionist, tööl hakkan tasuta käima? Ilus unistus
Nüüd äkki on sinu maksud sinu pension? Alles oli ikka nii, et sinu maksud on su vanemate pension. Otsusta ära, kes maksab praegu pensione, kas sina või on see juba su vanemate poolt ette ära makstud?
Sul ikka aimu on, kuidas sotssüsteem töötab?
Erinevad vastajad irw
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 22:01
Külaline kirjutas: 18 Aug 2024 21:42
Ja lastetute pension kaaaa! Ja nii jääb see ka edaspidi, järgmises põlves, võta ennast kokku nüüd. Järgmine põlv maksab eelmise pensioni, aga sinul pole järgmist põlve, järelikult maksavad teiste lapsed.
Nagu praegu maksan mina teiste inimeste vanemate pensioni ja ravikulusid. Mida kutsutakse solidaarseks süsteemiks.
Ma ise muidugi võtakse selle sotsmaksu osa endale. Oskaks paremini majandada.
Külaline

Just. Ma maksan 45 aastat makse, ilma pausita, muuhulgas selleks, et teiste lapsed saaksid koolis ja lasteaias olla, emapalgad ja muu.

Mul pole sellest rahast absoluutselt kahju, aga kui iga inimene peab seisma ainult enda eest, siis andke see raha mulle tagasi, ja ma ostan selle eest kinnisvara, millest pensionieas elada. Aga siis hakkab vingumine pihta, et peresid ja lapsi ei toetata, raske on. See mentaliteet tuleb teile endale tagasi.

Sama eraravikindlustusega, olge ettevaatlikud sellega, mida te soovite. Raske operatsioon maksab kuni miljon eurot, olete kindlad, et teie kindlustusandja maksab, ja kohe, kui teil vaja on? Eraravikindlustus peletab Eestist viimased normaalsed inimesed eemale, ja siis pole kedagi, kes riigi kulud kinni taoks. Vaadake ikka ette, mida te soovite. Arvata, et minu ega minu perega ei juhtu midagi, sest...on naiivsus kuubis. Inimene planeerib, Jumal naerab.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 17:45
Nad ei saa elule pihta, mingi kalkuse ja egotsentrismi aura ümbritseb neid. Nendega pole millestki rääkida.
[/quote]

Postitus on kustutatud
[/quote]

Ei arva. Mis komme see on mõnel lastega naisel lastetuid demoniseerida? Kas lastesaamisega kaasnev suur õnne ja rahutunne tekitab hostiilset käitumisviisi? Päris kurb ju tegelikult. Kahju ka selliste inimeste lastest…vaesekesed
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 18:08
Nad ei saa elule pihta, mingi kalkuse ja egotsentrismi aura ümbritseb neid. Nendega pole millestki rääkida.
Postitus on kustutatud
[/quote]

Ei arva. Mis komme see on mõnel lastega naisel lastetuid demoniseerida? Kas lastesaamisega kaasnev suur õnne ja rahutunne tekitab hostiilset käitumisviisi? Päris kurb ju tegelikult. Kahju ka selliste inimeste lastest…vaesekesed
[/quote]
Mina ei demoniseeri, nad ise demoniseerivad seal ennast. Eks loe, mida seal suust välja aetakse. Sada protsenti kindel, et lapsega naisel ei tuleks mõttessegi midagi sellist. Sada protsenti, ausalt ka. Ma tunnen loomulikult ka normaalseid lastetuid ja lastetus pole minu jaoks mingi kuritegu ega patt. Jutt on muust. Kõik lastetud pole sellise võika mõtteviisiga, aga kõik sellised on lastetud. Eks see mõrvarema ole ju ka tegelikult lastetu, ta tahab seda olla. Et olla õnnelik ja reisida ja et laps ei segaks.
Külaline

[/quote]

Vean kihla, et kõik need kummalised olendid, kes Suure Lähtru mõrva teemas õnnetut tupsut haletsevad, kellel vaimne tervis nii läbi oli, et oli, vaeseke sunnitud oma lapse ära tapma, on lastetud.
Kalkuse aura on lausa käegakatsutav. Egotsentriline ohvrihoiak ja agressiivne nõrgukese-teater, mis on tegelikult paras psühhoterrorism. "Mis tema parata sai, ta on ju habras õnnetu naisterahvas, peast nii haige, nii haige ... Kes tema asemel poleks samamoodi teinud? Igaüks oleks, sina ka!"
[/quote]

Täpselt. Lisaksin vean kihla, et see Suure-Lähtru naine, kes väidetavalt selle imiku metsa viis ja surema jättis, on kindlasti lastetu. Kalkuse aura on lausa käegakatsutav. Isegi Maroko vanglas istumine ei ole teda järele mõtlema pannud.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 18:42
Postitus on kustutatud
[/quote]
Mina ei demoniseeri, nad ise demoniseerivad seal ennast. Eks loe, mida seal suust välja aetakse. Sada protsenti kindel, et lapsega naisel ei tuleks mõttessegi midagi sellist. Sada protsenti, ausalt ka. Ma tunnen loomulikult ka normaalseid lastetuid ja lastetus pole minu jaoks mingi kuritegu ega patt. Jutt on muust. Kõik lastetud pole sellise võika mõtteviisiga, aga kõik sellised on lastetud. Eks see mõrvarema ole ju ka tegelikult lastetu, ta tahab seda olla. Et olla õnnelik ja reisida ja et laps ei segaks.
[/quote]

Muidugi ei tule lastega naisel midagi sellist mõttesse. Laste saamine muudab ju koheselt heaks inimeseks ja pühapaiste paistab kaugele. Muidugi ei ole olnud selliseid emasid kes oma viis last vanni ära uputavad, usas juhtunud, emad kes oma lapsed auto tagaistmele jätavad lastes autol järve veereda. Kogu su teooria on nii soisele pinnale üles ehitatud, sa ometi ise ei saa sedaviisi uskuda
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 18:42
Postitus on kustutatud
[/quote]
[/quote]

Karvane tunne, et sedaviisi kirjutavad naised kes kahetsevad oma lapsi ja tegelikult tahaks ju samamoodi lustida ja vaba olla. Mis siis muud üle jääb kui hapusid viinamarju leevendada ja veenda teisi kui halvad, õelad lastetud naised on. Mul on sinust kahju
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 6 külalist