Tõmbe tundmise ja halvustamise vahele jääb ka neutraalsemaid emotsioone. Kui sa nüüd küsid vastu, mismoodi sa halvustasid, siis vaata, lihtsalt on negatiivne alatoon, kui keegi kirjutab, no keerlesid seal Lõuna-Eesti külades, kus enam pole tore elada. Vaevalt sa ütleksid, et esivanemad keerlesid mõttetus Tallinnas elada, kuhu sind ei tõmba.
Kus linnas elada?
-
Külaline
-
Külaline
Manipuleerimise meistriklass, päris hea vaadata, kuidas kontekstist rebimise, sõnastuse ja rõhuasetuse muutmisega luuakse kokku oma muinasjutt. Tunnen su elukaaslasele kaasa, kui sul ta üldse on, võib vaid ette kujutada igapäevast suhtlemist sellise manipulaatoriga, päris õudne.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 08:34Tõmbe tundmise ja halvustamise vahele jääb ka neutraalsemaid emotsioone. Kui sa nüüd küsid vastu, mismoodi sa halvustasid, siis vaata, lihtsalt on negatiivne alatoon, kui keegi kirjutab, no keerlesid seal Lõuna-Eesti külades, kus enam pole tore elada. Vaevalt sa ütleksid, et esivanemad keerlesid mõttetus Tallinnas elada, kuhu sind ei tõmba.
-
Külaline
Su kõige suurem probleem, väikeste kohtadesse üleolevalt suhtumise kõrval, on püüd provotseerida, isiklikult halvustada ja salvata. Loe oma teist lauset, vastan samaga, rumalatega vaielda ei viitsi ja tunnen su lähedastele kaasa, et paras ussitaja on peres.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 09:46Manipuleerimise meistriklass, päris hea vaadata, kuidas kontekstist rebimise, sõnastuse ja rõhuasetuse muutmisega luuakse kokku oma muinasjutt. Tunnen su elukaaslasele kaasa, kui sul ta üldse on, võib vaid ette kujutada igapäevast suhtlemist sellise manipulaatoriga, päris õudne.
-
Külaline
Siin läheb juba perekooli kägude ärapanemiseks, teemast kaldutakse kõrvale ja miks kellegi elukaaslane peaks asjasse puutuma?
-
Külaline
Tüüpiline manipulaator, kui tema sõnade väänamisele tähelepanu suunatakse, siis on tegu provotseerimisega jms. Ainult sulle on lubatud teistele sõnu suhu panna, teiste mõtteid moonutada, nii möödaminnes salvata, oma põhjapanevaid väär värdjäreldusi teha, mis muuseas ei kuulu arutlemisele. Oled tõesti õudne inimene, kui su elukaaslasele kaasatundmist halvustamiseks ja salvamiseks pead, siis mis mul sellest. Solvu pealegiKülaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 09:54Su kõige suurem probleem, väikeste kohtadesse üleolevalt suhtumise kõrval, on püüd provotseerida, isiklikult halvustada ja salvata. Loe oma teist lauset, vastan samaga, rumalatega vaielda ei viitsi ja tunnen su lähedastele kaasa, et paras ussitaja on peres.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 09:46Manipuleerimise meistriklass, päris hea vaadata, kuidas kontekstist rebimise, sõnastuse ja rõhuasetuse muutmisega luuakse kokku oma muinasjutt. Tunnen su elukaaslasele kaasa, kui sul ta üldse on, võib vaid ette kujutada igapäevast suhtlemist sellise manipulaatoriga, päris õudne.
Muide, raiu endale pähe, et siin kirjutab rohkem inimesi. Ma elan pisikeses alevikus, mis väikestesse kohtadesse üleolevat suhtumist sa mulle pähe määrid. Kui keegi su manipuleerimisele tähelepanu pöörab, siis pole mõtet sinna kõrvale jälle oma muinasjuttu välja mõelda.
-
Külaline
Tervitused väikelinnast. Hommikul käisin järves ujumas. Hommikuti kuuleb ikka veel laululindude vidinat. Väike jalutus parkmetas. Negatiivsena võib välja tuua, et sääsed metsas on endiselt aktiivsed ja hirmus kurjad.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 08:34Tõmbe tundmise ja halvustamise vahele jääb ka neutraalsemaid emotsioone. Kui sa nüüd küsid vastu, mismoodi sa halvustasid, siis vaata, lihtsalt on negatiivne alatoon, kui keegi kirjutab, no keerlesid seal Lõuna-Eesti külades, kus enam pole tore elada. Vaevalt sa ütleksid, et esivanemad keerlesid mõttetus Tallinnas elada, kuhu sind ei tõmba.
Ee.. mina olen teemaalgataja. Kogu mu teema on sellest, et ma ei taha enam elada mõttetus Tallinnas, kuhu mind ei tõmba. Ma küll selle Lõuna-Eesti jutust mingit Tallinna kiitmist või maakoha halvustamist välja ei lugenud.
-
Külaline
Sa ei peagi ju elama Tallinnas, miks sa elad siis siin? Koli ära. Mina näiteks elan, sest mulle meeldib. Mul on siin oma aed ja teatrisse jalutan 15 minutit. Olen väikelinnadest pärit, õppinud ning elanud väga suurtes suurlinnades. Ja mulle on meeldinud igal pool. Seega mis vingud, tee ära ja teema maas. Linn pole süüdi, sina oled, kui ei leia elamisväärset elukohta ega oska ümbritseva keskkonnaga kaasa kulgeda ja selle hüvesid nautida. Kahtlustan, et sa mingis külas ka ei suudaks, ikka tekiks mingi ving. Igal pool on midagi, mis ei sobiks, kas pole nii?
-
Külaline
Ma elan siin, sest ma olen siin sündinud ja kasvanud. Elasin pikalt perega välismaal. Siis tulin tagasi ja sain aru, et elukvaliteet Tallinnas ei ole mulle vastuvõetav.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 11:04 Sa ei peagi ju elama Tallinnas, miks sa elad siis siin? Koli ära. Mina näiteks elan, sest mulle meeldib. Mul on siin oma aed ja teatrisse jalutan 15 minutit. Olen väikelinnadest pärit, õppinud ning elanud väga suurtes suurlinnades. Ja mulle on meeldinud igal pool. Seega mis vingud, tee ära ja teema maas. Linn pole süüdi, sina oled, kui ei leia elamisväärset elukohta ega oska ümbritseva keskkonnaga kaasa kulgeda ja selle hüvesid nautida. Kahtlustan, et sa mingis külas ka ei suudaks, ikka tekiks mingi ving. Igal pool on midagi, mis ei sobiks, kas pole nii?
Nagu ma teemaalgatuses ütlesin: minu subjektiivne arvamus, ei taha kedagi solvata sellega. Ja on ainult hea, et nii paljud arvavad, et Tallinn on äge koht. Tänu sellele saan ma oma maja eest jaburalt head hinda
Nüüdseks võib öelda, et müügiprotsessi on alustatud. Kuivõrd mul on Tallinnas vara, siis on kolimine palju keerulisem kui üürilepingu lõpetamine ja kaks kätt taskus minema jalutamine.
Teema tegin uute mõtete saamiseks ja natuke ka niisama meelelahutuseks.
-
Külaline
Too välja, millega sind esimesena isiklikult solvati? Kui midagi solvanguks lugeda, siis järgmiseid lauseid, mis olid kirjutatud teiste poolt..Imelikke inimesi siin liigub..keegi veider meelevaldne süüdistaja, kellel tõesti tunduvad kompleksid olema..Tunnen su elukaaslasele kaasa, kui sul ta üldse on, võib vaid ette kujutada igapäevast suhtlemist sellise manipulaatoriga, päris õudne..Tüüpiline manipulaator Need kirjutajad tunduvad närvilised ja kompleksides ja kui teemast ei suuda kirjutada, kukuvad solvama.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 10:38Tüüpiline manipulaator, kui tema sõnade väänamisele tähelepanu suunatakse, siis on tegu provotseerimisega jms. Ainult sulle on lubatud teistele sõnu suhu panna, teiste mõtteid moonutada, nii möödaminnes salvata, oma põhjapanevaid väär värdjäreldusi teha, mis muuseas ei kuulu arutlemisele. Oled tõesti õudne inimene, kui su elukaaslasele kaasatundmist halvustamiseks ja salvamiseks pead, siis mis mul sellest. Solvu pealegi
Muide, raiu endale pähe, et siin kirjutab rohkem inimesi. Ma elan pisikeses alevikus, mis väikestesse kohtadesse üleolevat suhtumist sa mulle pähe määrid. Kui keegi su manipuleerimisele tähelepanu pöörab, siis pole mõtet sinna kõrvale jälle oma muinasjuttu välja mõelda.
-
Külaline
Sa said juba 16 lehekülge vastuseid, nopi teemaga seonduv üles ja koli mõttetust Tallinnast ära. Muu on ebaoluline.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 10:47Ee.. mina olen teemaalgataja. Kogu mu teema on sellest, et ma ei taha enam elada mõttetus Tallinnas, kuhu mind ei tõmba. Ma küll selle Lõuna-Eesti jutust mingit Tallinna kiitmist või maakoha halvustamist välja ei lugenud.
-
Külaline
Sa raiu pähe, et kui kahe käo vahel kisub vaidluseks ja tahad sekkuda, siis kirjutad, kes oled, mitte ei lahmi anonüümselt, justnagu vaidluse teine osapool ja siis solvud, et miks liiga tehti.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 10:38Muide, raiu endale pähe, et siin kirjutab rohkem inimesi. Ma elan pisikeses alevikus, mis väikestesse kohtadesse üleolevat suhtumist sa mulle pähe määrid. Kui keegi su manipuleerimisele tähelepanu pöörab, siis pole mõtet sinna kõrvale jälle oma muinasjuttu välja mõelda.
-
Külaline
Saadki parema elukvaliteedi, kui maja maha müüd.
-
Külaline
No anna kannatustKülaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 11:22Too välja, millega sind esimesena isiklikult solvati? Kui midagi solvanguks lugeda, siis järgmiseid lauseid, mis olid kirjutatud teiste poolt..Imelikke inimesi siin liigub..keegi veider meelevaldne süüdistaja, kellel tõesti tunduvad kompleksid olema..Tunnen su elukaaslasele kaasa, kui sul ta üldse on, võib vaid ette kujutada igapäevast suhtlemist sellise manipulaatoriga, päris õudne..Tüüpiline manipulaator Need kirjutajad tunduvad närvilised ja kompleksides ja kui teemast ei suuda kirjutada, kukuvad solvama.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 10:38Tüüpiline manipulaator, kui tema sõnade väänamisele tähelepanu suunatakse, siis on tegu provotseerimisega jms. Ainult sulle on lubatud teistele sõnu suhu panna, teiste mõtteid moonutada, nii möödaminnes salvata, oma põhjapanevaid väär värdjäreldusi teha, mis muuseas ei kuulu arutlemisele. Oled tõesti õudne inimene, kui su elukaaslasele kaasatundmist halvustamiseks ja salvamiseks pead, siis mis mul sellest. Solvu pealegi
Esiteks, need kümnetest postitustest paksus kirjas välja toodud "solvangud" on ju ühepoolsed ja suvalised nopped. Sa manipuleerid sellega, et rebid asju kontekstist välja ja jätad "juhuslikult" kirjutamata solvangud, milledele need sinu poolt väljatoodu vastuseks on olnud.
Teiseks, kus ma olen kirjutanud, et mind isiklikult solvati? Mida ma sulle välja tooma pean? Solvuja siin teemas oled ikka sina! Mina kirjutasin sulle, et sa oled manipulaator. Ja ei kirjutanud seda isikliku solvumise peale, vaid seetõttu, et järjest teemat lugedes oli vastik vaadata, kuidas inimene moonutab teiste inimeste tekste. Ja muide, ainult selle peale sain vastuseks, et ma provotseerin, halvustan, salvan ja olen üleoleva suhtumisega väikestesse kohtadesse, lisaks rumal ja ussitaja.
Otsi abi ausalt! Minu silmis oled õudne inimene, päris elus selliseid väldin ja ka siin teemas ei kavatse sinusugusele sekunditki rohkem raisata. Solvu nüüd selle peale kohe pikali ja klõbista kümme vastust, manipulaator!
-
Külaline
No ei ole keerulisem. Lihtsam hoopis. Tähtajatu üürilepingu puhul pead kolm kuud ette teatama. Oma elamise võid kohe müüki panna ja mujale kolida. Kui kohe maha müüdud ei saa, siis läheb uue laenu tagatiseks. Kui tekib kohe mõni huviline ja saad hea hinna, siis kasvõi üürid algul uues kohas.
Ma loodan, et peale müügiprotsessi alustamise alustasid ka ostuprotsessi. Sobiva uue elukoha leidmine võib olla keerulisem kui olemasoleva kinnisvara müümine.
-
Külaline
Ühepoolsed ja suvalised nopped? Kui inimene kirjutab, et tunnen su elukaaslasele kaasa, kui sul ta üldse on, siis pole see kontekstist välja rebitud, vaid suunatud otseselt ja isiklikult kirjutaja pihta, eesmärgiga solvata. Sind ärritas niivõrd palju lause (koomiline on lugeda, kuidas üks rõhutab uhkusega Tallinna päritolu ja teine nagu häbeneb, et esivanemad elasid Lõuna-Eesti külas, aga tema sinna tõmbust ei tunne) et sa ei suutnud jääda neutraalseks, vaid muutusid isiklikuks ja seepärast vastasin sulle, loe oma teist lauset, vastan samaga, rumalatega vaielda ei viitsi ja tunnen su lähedastele kaasa, et paras ussitaja on peres.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 12:58No anna kannatustKülaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 11:22Too välja, millega sind esimesena isiklikult solvati? Kui midagi solvanguks lugeda, siis järgmiseid lauseid, mis olid kirjutatud teiste poolt..Imelikke inimesi siin liigub..keegi veider meelevaldne süüdistaja, kellel tõesti tunduvad kompleksid olema..Tunnen su elukaaslasele kaasa, kui sul ta üldse on, võib vaid ette kujutada igapäevast suhtlemist sellise manipulaatoriga, päris õudne..Tüüpiline manipulaator Need kirjutajad tunduvad närvilised ja kompleksides ja kui teemast ei suuda kirjutada, kukuvad solvama.![]()
Esiteks, need kümnetest postitustest paksus kirjas välja toodud "solvangud" on ju ühepoolsed ja suvalised nopped. Sa manipuleerid sellega, et rebid asju kontekstist välja ja jätad "juhuslikult" kirjutamata solvangud, milledele need sinu poolt väljatoodu vastuseks on olnud.
Teiseks, kus ma olen kirjutanud, et mind isiklikult solvati? Mida ma sulle välja tooma pean? Solvuja siin teemas oled ikka sina! Mina kirjutasin sulle, et sa oled manipulaator. Ja ei kirjutanud seda isikliku solvumise peale, vaid seetõttu, et järjest teemat lugedes oli vastik vaadata, kuidas inimene moonutab teiste inimeste tekste. Ja muide, ainult selle peale sain vastuseks, et ma provotseerin, halvustan, salvan ja olen üleoleva suhtumisega väikestesse kohtadesse, lisaks rumal ja ussitaja.
Otsi abi ausalt! Minu silmis oled õudne inimene, päris elus selliseid väldin ja ka siin teemas ei kavatse sinusugusele sekunditki rohkem raisata. Solvu nüüd selle peale kohe pikali ja klõbista kümme vastust, manipulaator!
Järgmine solvang, Otsi abi ausalt! oled õudne inimene Loe kuidas tahad, kontekstist väljas või konteksti sees, mõte jääb samaks. Sa solvad isiklikult, mitte ei kirjuta umbisiklikult. Manipulaator oled sa ise, kes naudib, et saab halvasti öelda, ennast ja teisi üles kütta. Kui teemas püsida ei oska, argumenteerimisoskus puudub (sest sa ei suutnud isegi välja tuua solvanguid, mida ma palusin), et oleks selge pilt, kes, mida ja millal ütles) ja mis põhjusel üldse tuliseks vaidluseks läks, siis soovitan vait olla.
-
Külaline
Kas läbilõhki tartlasena peaksin siis ütlema, et olen jurjevlane või hoopis olen tarvatolane ja mitu põlvkonda peab siin Tartus ära elama, et ennast tartlaseks nimetada? Ja kui keskaegse Tartu piiridest väljas elan, siis olen betoonielanik ja juurtetu?Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 14:30Sa isegi ei tea, mida tähendab olla "läbilõhki tallinnlane". Et nt mis aastast on linn üldse Tallinn. Kus elati, mida tehti. Sa oledki lihtsalt üks betoonielanik, isegi mitte tallinnlane.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 13:26Mina näiteks tean, et vanavanavanaema elas Tallinnas, tema eellaastest keegi oli Haapsalu kandist, vanaisal olid miskid maad Tartumaal (kuigi sündis ka Tallinnas) pärimise teel. Noh ju juured on neis paikades, teise vanema vanavanavanavanemad olla kusagil Kesk-Eestis olnud. Ja mis see mulle annab siis, mingit maakodu ega lapsepõlve pole neis paikades veetnud, puudub igasugune side. Olengi omaarust läbilõhki tallinnlane mitmeid põlvkondi ja ei tunneks mingit juurte juurde minemist kui nimetatud piirkondadesse peaks kolima.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 12:51 Lembitu polnud kuningas ja eesti soost pole kuningaid ka olnud. Aga mõni sajand võiks ikka teada. Kasvõi, et kust kohast sinna Koplisse mindi.
-
Külaline
Sul paluti välja tuua solvangud, mis sedavõrd ärritasid ja milledele väljatoodu vastuseks olevat olnud. Kas lause (üks rõhutab uhkusega Tallinna päritolu ja teine nagu häbeneb, et esivanemad elasid Lõuna-Eesti külas, aga tema sinna tõmbust ei tunne), annab põhjuse isiklikult solvama hakata ja kirjutada, meelevaldne süüdistaja (huvitav milles?), kellel tõesti tunduvad kompleksid olema või tunnen su elukaaslasele kaasa, kui sul ta üldse on, võib vaid ette kujutada igapäevast suhtlemist sellise manipulaatoriga või oled õudne inimene? Sa ei suuda solvanguid välja tuua, sest neid pole.
-
Külaline
Elukaaslane on sarnane, muidu poleks, miks kaasa tunned?Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2024 14:54Sul paluti välja tuua solvangud, mis sedavõrd ärritasid ja milledele väljatoodu vastuseks olevat olnud. Kas lause (üks rõhutab uhkusega Tallinna päritolu ja teine nagu häbeneb, et esivanemad elasid Lõuna-Eesti külas, aga tema sinna tõmbust ei tunne), annab põhjuse isiklikult solvama hakata ja kirjutada, meelevaldne süüdistaja (huvitav milles?), kellel tõesti tunduvad kompleksid olema või tunnen su elukaaslasele kaasa, kui sul ta üldse on, võib vaid ette kujutada igapäevast suhtlemist sellise manipulaatoriga või oled õudne inimene? Sa ei suuda solvanguid välja tuua, sest neid pole.![]()
-
Külaline
Jälle suvaline inimene kirjutab, jättes mulje, nagu ma oleks vastanud. Ei vastanud, ootan kopeeritud teksti solvangutest, mida ma väidetavalt olevat kirjutanud ja millele nii tuliselt ja ärritunult reageeriti.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 10 külalist