Tänapäeva vanavanemad

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Käisime samuti täna lapselapse koolialgust tähistamas. Väga tore oli. Loodan nii koolilast kui ta väiksemat õde reede õhtust pühapäeva lõunani meil näha. Ja neid oma igapäevastesse tegevustesse "intgreerida". Õnneks on vanemal lapselapsel me külakeses ka sõbrad tekkinud, nii et tegevust ja mänge jagub. Ja veidi lastele sobivat tööd ka igas majapidamises, mida ta linnakodus eriti ei koge.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 21:04
Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 20:53
Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 20:30

Oh no muidugi, nüüd leiti siis see, et lapselapsed võtavad kerglaselt ja nipsutavad aga vanaema kohale. Väsitav, eluohtlik, minu eas on võõras kohas ööbimine koormav - kas sa tõesti arvad, et ma ise ei tunne ennast? Huvitav, kas üldse leidub mõni detail, millest te midagi mürgist välja ei ime?
Ei nipsuta, avaldatakse soovi. Ja kui ma ei saa minna, siis nii ütlengi, tuleb ka seda ette. Sa nagu mitte kuidagi ei suuda kujutleda, et ma tahan minna? Või et sina ei lubaks oma vanematel autoga rallida!? Kas see peab taas su suurt hoolivust näitama võI? Mina aga ütlen, et see näitab su kontrollivajadust ja võimujanu. Olen näinud, kuidas "hoolivad" lapsed oma täiesti adekvaatseid vanemaid nööri otsas ringi veavad nagu koeri, kontrollides kõike söögisedelist ööuneni. Nõuvei, ma olen oma lapsi teisti kasvatanud. Vanuse pärast ära muretse, napilt kuuekümnene, ma hakkasin lapsesaamisega varakult pihta. Töö pärast ka ära muretse. Mõne aasta eest töötasin veel täiskohaga kodunt väljas, siis nii palju ei jaksanud. Nüüd töötan kodust, määran suuresti ise oma tempo ja graafiku, nii et jah, mul veab. Keegi aga ei vilista mind kohale, vaid lähen siis, kui saan. Jah, ka siis, kui on väsitav, sest mu lapselapsed on mu elu tähtis osa ja ma ei kavatse olla pidevalt väsinud või kinni oma laste jaoks. Aga kui on liiga väsitav või olen liiga kinni, siis ei lähe. 1. september on ammu ette planeeritud päev.

Püüdke nüüd ennast kokku võtta ja kujutleda, et elusid, terviseid ja võimalusi on erinevaid. Ühel päeval olen kindlasti lapiti maas, aga sinna on veel aega. Ja seda aega ma tahan hästi kasutada.

Jään ootama, millise järgmise hoolimisega lagedale tullakse. :P
Seda võiski arvata, lihtsalt koduvang ja muu elu puudub.
Ära vingu, inimesel on lihtsalt hea planeerimisoskus. Ega siis perega suhtlemine muid tegevusi elus ei välista.
See käib tegelikult vastupidi. Ininene ei käi isegi enam töökollektiivis, ei sõida ühistranspordis, ongi vaid omas mullis. Ainus mugav suhtlus käib oma sugulastega. Mitte-sugulastega inimkontakt puudub. Siin pole midagi pistmist ei planeerimisoskuse vms.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 21:51
Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 20:53

Seda võiski arvata, lihtsalt koduvang ja muu elu puudub.
Ära vingu, inimesel on lihtsalt hea planeerimisoskus. Ega siis perega suhtlemine muid tegevusi elus ei välista.
See käib tegelikult vastupidi. Ininene ei käi isegi enam töökollektiivis, ei sõida ühistranspordis, ongi vaid omas mullis. Ainus mugav suhtlus käib oma sugulastega. Mitte-sugulastega inimkontakt puudub. Siin pole midagi pistmist ei planeerimisoskuse vms.

Kas 60-ne peaks käima töökollektiivis? 4 a pärast on nagunii pensionil. Ja kas kodust töötamine tähendab, et kaaslast ega sõpru-tuttvaid pole?
Külaline

Ja suhtluse pärast peaks ühistranspordis sõitma või?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 22:05

Kas 60-ne peaks käima töökollektiivis? 4 a pärast on nagunii pensionil. Ja kas kodust töötamine tähendab, et kaaslast ega sõpru-tuttvaid pole?
Kust need tekivad küll, õhust ilmuvad?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 23:03

Väga hea, pane edasi! :D Ma arvan, et sa oled hasartne troll, aga kui ei ole, siis on sinuga küll kaunis kehvad lood. Parem ole troll, nii haiget inimest ei taha lihtsalt ette kujutadagi.

Ilusat koolipäeva lõppu kõigile äravintsutatud vanainimestele, keda täna jälle sunniti lapsi hoidma, tervist ruineerima ja liiklust ohustama. Hoiame kokku, kauaks meid enam. Ja lastelastele ka jõudu ja koolirõõmu!
Külaline

Miks nad kuskilt tekkima peaksid järsku? Kogu aeg on olemas olnud. Sellises vanuses pole vanad sõbrad/tuttavad kõik veel surnud ka.
Meil tekib üsna palju uusi suhtlusi reisidelt. Rohkem küll ei soovi veel kellegagi tutvuda.
Külaline

Kust need tekivad küll, õhust ilmuva
d?

Inimesel on pikk elu seljataga, tuttavaid ja sõpru ikka koguneb, kui vähegi normaalne inimene oled. Kas sinu arusst saab tuttavaid ja sõpru vaid hetkel käsil olevast töökohast?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 06:53
Kust need tekivad küll, õhust ilmuva
d?

Inimesel on pikk elu seljataga, tuttavaid ja sõpru ikka koguneb, kui vähegi normaalne inimene oled. Kas sinu arusst saab tuttavaid ja sõpru vaid hetkel käsil olevast töökohast?
Ühistranspordist ka :D
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 23:13

Väga hea, pane edasi! :D Ma arvan, et sa oled hasartne troll, aga kui ei ole, siis on sinuga küll kaunis kehvad lood. Parem ole troll, nii haiget inimest ei taha lihtsalt ette kujutadagi.

Ilusat koolipäeva lõppu kõigile äravintsutatud vanainimestele, keda täna jälle sunniti lapsi hoidma, tervist ruineerima ja liiklust ohustama. Hoiame kokku, kauaks meid enam. Ja lastelastele ka jõudu ja koolirõõmu!
Sina istud pühapäeva öösel foorumis ja paned diagnoose. Vaeseke.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist