Mis sul küll elus on valesti läinud, et sa selline oled?Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 10:30See on tõesti tore, et vähemalt ühte last soovis ise kasvatada.Külaline kirjutas: ↑29 Apr 2025 09:46Heinmets on üks vähestest lapsevanematest, kes on julgenud välja tuua lastekaitseametnike võimuliialdused. Eks viimastele oleks muidugi hästi sobinud, et ema on vait ja vakka ning annab kõik kolm last vaguralt isale üle. See, et ema soovis vähemalt viimastki last ise kasvatada, seda enam, et seda soovib ka laps ise väga, see seik ametnikuemandale ju ei sobi ja ajas viimase jonnima.
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
Ma ütlen teile - see isa tappis Olof Palme ja teab mis juhuts Jimmy Hoffaga! Kristiina teab ja paljastab!Külaline kirjutas: ↑29 Apr 2025 10:29Mitte ükski laps ei valinud vabatahtlikult elukohta isa juures. Sa ei saa vist aru, kui suure mastaabiga ja kinnimakstud ametnikega lugu see on. Narkomaanist vägivaldne isa, kes on toppinud kõigi ametnike suud eurosid täis ja üks ema, kellelt üritatakse võtta kõik tema 3 last
-
Külaline
Ära valeta. Lastekaitsjate pole vähematki süüd selles, et miss rikkus kokkulepitud ühishoolduse tingimusi, viis lapse välismaale ja ei võimaldanud kokkusaamisi isa ja vendadega. Korralik ja vastutustundlik ema nii ei tee.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 09:46Heinmets on üks vähestest lapsevanematest, kes on julgenud välja tuua lastekaitseametnike võimuliialdused. Eks viimastele oleks muidugi hästi sobinud, et ema on vait ja vakka ning annab kõik kolm last vaguralt isale üle. See, et ema soovis vähemalt viimastki last ise kasvatada, seda enam, et seda soovib ka laps ise väga, see seik ametnikuemandale ju ei sobi ja ajas viimase jonnima.Guest kirjutas: ↑28 Apr 2025 21:21Ma ka ei saa aru, miks peavad kõik naised Heinmetsa poolt olema. Mina näiteks pole. Ta ise on ka küsitava väärtusega asju teinud. Ja see jutt sellest, kuidas vabamüürlased ja jumal teab kes on terve vabariigi ära ostnud, kõik on tema vastu, laimukampaania kõikide lastekaitsjate vastu jne, jne ei ole minu hinnangul kuidagi normaalsed. Ma ei ütle, et mees on parem, lihtsalt see kamp on paar parajaid. Kummalegi pole laste huvid kõige tähtsamad. Ja see, et eksmiss poiste vastu üldse mingit huvi ei tunne, on ka nõme mis nõme.Guest kirjutas: ↑28 Apr 2025 20:46
Jaa-jah, kõik kes ühele tähelepanunäljas eksmissile takka ei kiida, on kurjad naised ja naistevihkajate takkakiitjad. Ainult Heinmetsa tohib takka kiita!
-
Külaline
Ega see ema just liiga palju nendest lastest välja ei tee ja tujul langeda ei laseGuest kirjutas: ↑29 Apr 2025 10:29Mitte ükski laps ei valinud vabatahtlikult elukohta isa juures. Sa ei saa vist aru, kui suure mastaabiga ja kinnimakstud ametnikega lugu see on. Narkomaanist vägivaldne isa, kes on toppinud kõigi ametnike suud eurosid täis ja üks ema, kellelt üritatakse võtta kõik tema 3 last.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 11:04Isa on täpselt samavõrra vanem kui ema.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 10:54
Kes siis on? Lapse eest vastutab ema, mitte iialgi riik. Kuid see rikka papakese poolt kinnimakstud riik käitub nii, nagu laps oleks tema omand.
Teiseks,lapsed on ise valinud oma elukoha isa juures
Emal oleks aeg möönda, et ehk ta siiski pole päris kõike õigesti teinud. Lapsele pole hea, kui ta viiakse oma kodust tuttavate inimeste juurest minema täiesti võõrasse kultuuri, võõraste inimeste juurde ja jäetakse sinna üksinda
-
Külaline
Hea teada siis, et said ka läbi tullaGuest kirjutas: ↑29 Apr 2025 12:00Postitus on kustutatud.
-
Külaline
Küll on naljakas! Tubli, et panid endale laigi ka ära.
-
Külaline
Miks sa valetad, et ta pani endale laigi? Mina laikisin tema kommantaari.
Teatud naise tegusid taunivaid naisi on väga palju, võimalik et neid on oluliselt rohkem, kui pooldajaid.
-
Külaline
Lastekaitsjaemandal on siin loos süüd küll ja veel. Lisaks ise veel perelepitaja, aga oma eksmehe uuel naisel soovitab teha enesetappu, kelgib oma tohutu mõjuvõimuga, sõimab ja ähvardab. Ning faktide asemel laseb kaardimooril panna kaarte.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 11:55Ära valeta. Lastekaitsjate pole vähematki süüd selles, et miss rikkus kokkulepitud ühishoolduse tingimusi, viis lapse välismaale ja ei võimaldanud kokkusaamisi isa ja vendadega. Korralik ja vastutustundlik ema nii ei tee.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 09:46Heinmets on üks vähestest lapsevanematest, kes on julgenud välja tuua lastekaitseametnike võimuliialdused. Eks viimastele oleks muidugi hästi sobinud, et ema on vait ja vakka ning annab kõik kolm last vaguralt isale üle. See, et ema soovis vähemalt viimastki last ise kasvatada, seda enam, et seda soovib ka laps ise väga, see seik ametnikuemandale ju ei sobi ja ajas viimase jonnima.Guest kirjutas: ↑28 Apr 2025 21:21
Ma ka ei saa aru, miks peavad kõik naised Heinmetsa poolt olema. Mina näiteks pole. Ta ise on ka küsitava väärtusega asju teinud. Ja see jutt sellest, kuidas vabamüürlased ja jumal teab kes on terve vabariigi ära ostnud, kõik on tema vastu, laimukampaania kõikide lastekaitsjate vastu jne, jne ei ole minu hinnangul kuidagi normaalsed. Ma ei ütle, et mees on parem, lihtsalt see kamp on paar parajaid. Kummalegi pole laste huvid kõige tähtsamad. Ja see, et eksmiss poiste vastu üldse mingit huvi ei tunne, on ka nõme mis nõme.
-
Külaline
Näed kui lahe, ma just eile käisin loengus, kus räägiti levinud argumenteerimisvigadest. Nüüd küsimus, mis on sellise võtte nimi, kus rünnatakse isikut, aga mitte tema argumente või tegevust? Sul puudub info selle lastekaitsja tegevuse kohta antud juhtumis, aga sina põhjendad oma arvamust sellega, kuidas tema käitus eksmehe uue naisega. See ei puutu kuidagi siia.Lastekaitsjaemandal on siin loos süüd küll ja veel. Lisaks ise veel perelepitaja, aga oma eksmehe uuel naisel soovitab teha enesetappu, kelgib oma tohutu mõjuvõimuga, sõimab ja ähvardab. Ning faktide asemel laseb kaardimooril panna kaarte.
-
Külaline
See tegevus on kõigile teada. Sinu vastus näitab vaid seda, et sa pole asjaga üldse kursis, ainult halvustad seda ilusat naist.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 17:57Näed kui lahe, ma just eile käisin loengus, kus räägiti levinud argumenteerimisvigadest. Nüüd küsimus, mis on sellise võtte nimi, kus rünnatakse isikut, aga mitte tema argumente või tegevust? Sul puudub info selle lastekaitsja tegevuse kohta antud juhtumis, aga sina põhjendad oma arvamust sellega, kuidas tema käitus eksmehe uue naisega. See ei puutu kuidagi siia.Lastekaitsjaemandal on siin loos süüd küll ja veel. Lisaks ise veel perelepitaja, aga oma eksmehe uuel naisel soovitab teha enesetappu, kelgib oma tohutu mõjuvõimuga, sõimab ja ähvardab. Ning faktide asemel laseb kaardimooril panna kaarte.
-
Külaline
Missugust naist mina halvustan? Kas sa ise aru saad, mida sa tsiteerid ja mida sa öelda soovisid?Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 19:20See tegevus on kõigile teada. Sinu vastus näitab vaid seda, et sa pole asjaga üldse kursis, ainult halvustad seda ilusat naist.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 17:57Näed kui lahe, ma just eile käisin loengus, kus räägiti levinud argumenteerimisvigadest. Nüüd küsimus, mis on sellise võtte nimi, kus rünnatakse isikut, aga mitte tema argumente või tegevust? Sul puudub info selle lastekaitsja tegevuse kohta antud juhtumis, aga sina põhjendad oma arvamust sellega, kuidas tema käitus eksmehe uue naisega. See ei puutu kuidagi siia.Lastekaitsjaemandal on siin loos süüd küll ja veel. Lisaks ise veel perelepitaja, aga oma eksmehe uuel naisel soovitab teha enesetappu, kelgib oma tohutu mõjuvõimuga, sõimab ja ähvardab. Ning faktide asemel laseb kaardimooril panna kaarte.
-
Külaline
Vaata, puutub ikka küll. Kui me räägiks seda juttu nõudepesija või traktoristi või minu poolest kasvõi poliitiku kohta, siis jah, võiks vast küll öelda, et tegemist on argumenteerimisveaga - et mis see siia puutub, et traktorist käsib oma eksi uuel naisel teha enesetappu!Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 17:57Näed kui lahe, ma just eile käisin loengus, kus räägiti levinud argumenteerimisvigadest. Nüüd küsimus, mis on sellise võtte nimi, kus rünnatakse isikut, aga mitte tema argumente või tegevust? Sul puudub info selle lastekaitsja tegevuse kohta antud juhtumis, aga sina põhjendad oma arvamust sellega, kuidas tema käitus eksmehe uue naisega. See ei puutu kuidagi siia.Lastekaitsjaemandal on siin loos süüd küll ja veel. Lisaks ise veel perelepitaja, aga oma eksmehe uuel naisel soovitab teha enesetappu, kelgib oma tohutu mõjuvõimuga, sõimab ja ähvardab. Ning faktide asemel laseb kaardimooril panna kaarte.
Aga praegusel juhul on tegemist emandaga, kes on õppinud ülikoolis aastaid sotsiaalteadust ja spetsialiseerunud lastekaitsele. Ning lisaks sellele on ta veel omandanud koolitusel perelepitaja täiendkutse! Kas niisuguselt inimeselt ei olegi õigust oodata lastesse ja peresse puutuvates teemades kübekestki enamat kui suvaliselt naabri-Maielt? Saanud lapsed mitmete erinevate meestega ja nüüdseks on läinud neist kõikidest ka lahku juba, ning edukast kärgperest tema puhul rääkida ei saa. Kas ta on ikka pädev õpetama võõraid peresid, kuidas nood "õigesti" elama peavad? See on samasugune asi nagu traktorist ajaks omaenese traktori korduvalt kraavi ja lõhuks ära, ning kui külarahvas imestab, et ise ju traktorist ja kuidas siis nii? - siis nähvab, et mis see siia puutub, sellegipoolest ma olen ikka professionaal. No vot ei ole ju.
-
Külaline
See, milline on inimese kärgpere, ei tõesta seda, kas ta tegi antud juhtumis midagi valesti või mitte. Kui sul on tõendid, et tegi midagi valesti, siis räägi nendest, mitte sellest, mitme mehega inimesel lapsed on. Lastekaitse ei õpeta peresid elama, oled valesti nende tööst aru saanud.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 21:38Vaata, puutub ikka küll. Kui me räägiks seda juttu nõudepesija või traktoristi või minu poolest kasvõi poliitiku kohta, siis jah, võiks vast küll öelda, et tegemist on argumenteerimisveaga - et mis see siia puutub, et traktorist käsib oma eksi uuel naisel teha enesetappu!Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 17:57Näed kui lahe, ma just eile käisin loengus, kus räägiti levinud argumenteerimisvigadest. Nüüd küsimus, mis on sellise võtte nimi, kus rünnatakse isikut, aga mitte tema argumente või tegevust? Sul puudub info selle lastekaitsja tegevuse kohta antud juhtumis, aga sina põhjendad oma arvamust sellega, kuidas tema käitus eksmehe uue naisega. See ei puutu kuidagi siia.Lastekaitsjaemandal on siin loos süüd küll ja veel. Lisaks ise veel perelepitaja, aga oma eksmehe uuel naisel soovitab teha enesetappu, kelgib oma tohutu mõjuvõimuga, sõimab ja ähvardab. Ning faktide asemel laseb kaardimooril panna kaarte.
Aga praegusel juhul on tegemist emandaga, kes on õppinud ülikoolis aastaid sotsiaalteadust ja spetsialiseerunud lastekaitsele. Ning lisaks sellele on ta veel omandanud koolitusel perelepitaja täiendkutse! Kas niisuguselt inimeselt ei olegi õigust oodata lastesse ja peresse puutuvates teemades kübekestki enamat kui suvaliselt naabri-Maielt? Saanud lapsed mitmete erinevate meestega ja nüüdseks on läinud neist kõikidest ka lahku juba, ning edukast kärgperest tema puhul rääkida ei saa. Kas ta on ikka pädev õpetama võõraid peresid, kuidas nood "õigesti" elama peavad? See on samasugune asi nagu traktorist ajaks omaenese traktori korduvalt kraavi ja lõhuks ära, ning kui külarahvas imestab, et ise ju traktorist ja kuidas siis nii? - siis nähvab, et mis see siia puutub, sellegipoolest ma olen ikka professionaal. No vot ei ole ju.
-
Külaline
Ja millega nemad siis tegelevad? Eriti perelepitajad?Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 22:18See, milline on inimese kärgpere, ei tõesta seda, kas ta tegi antud juhtumis midagi valesti või mitte. Kui sul on tõendid, et tegi midagi valesti, siis räägi nendest, mitte sellest, mitme mehega inimesel lapsed on. Lastekaitse ei õpeta peresid elama, oled valesti nende tööst aru saanud.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 21:38Vaata, puutub ikka küll. Kui me räägiks seda juttu nõudepesija või traktoristi või minu poolest kasvõi poliitiku kohta, siis jah, võiks vast küll öelda, et tegemist on argumenteerimisveaga - et mis see siia puutub, et traktorist käsib oma eksi uuel naisel teha enesetappu!Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 17:57
Näed kui lahe, ma just eile käisin loengus, kus räägiti levinud argumenteerimisvigadest. Nüüd küsimus, mis on sellise võtte nimi, kus rünnatakse isikut, aga mitte tema argumente või tegevust? Sul puudub info selle lastekaitsja tegevuse kohta antud juhtumis, aga sina põhjendad oma arvamust sellega, kuidas tema käitus eksmehe uue naisega. See ei puutu kuidagi siia.
-
Külaline
Heidmets rikkus ise rängalt sõlmitud kokkuleppeid. See on fakt. Ilma rikkumisega poleks olnud kõike järgnevat.
Pojad hoiavad isa poole. See on väga kõnekas.
-
Külaline
Kust sa tead? Selle kohta, kelle poole pojad hoiavad, puudub avalikkusel tegelikult teadmine. Aga seda, et tütar hoiab ema poole ja tahab temaga elada, on tüdruk ise ametnikele korrutanud kümneid ja kümneid kordi. See on väga kõnekas.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 10:46 Heidmets rikkus ise rängalt sõlmitud kokkuleppeid. See on fakt. Ilma rikkumisega poleks olnud kõike järgnevat.
Nagu näha, enam pole vajagi lastekaitseametnike kohta imelikke materjale otsida, nad teevad ise kõik võimaliku, et oma mainele korralikult vesi peale tõmmata: https://kuuuurija.postimees.ee/8236699/ ... 1VVxccI_gA
-
Külaline
Kust sa tead? Heinmets tegi kümneid ja kümneid kordi ülekandeid tüdruku korrutamistest?Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:05Kust sa tead? Selle kohta, kelle poole pojad hoiavad, puudub avalikkusel tegelikult teadmine. Aga seda, et tütar hoiab ema poole ja tahab temaga elada, on tüdruk ise ametnikele korrutanud kümneid ja kümneid kordi. See on väga kõnekas.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 10:46 Heidmets rikkus ise rängalt sõlmitud kokkuleppeid. See on fakt. Ilma rikkumisega poleks olnud kõike järgnevat.
-
Külaline
Nagu näha, enam pole vajagi endiste misside kohta imelikke materjale otsida, nad teevad ise kõik võimaliku, et oma mainele korralikult vesi peale tõmmata: https://www.ohtuleht.ee/melu/1129678/so ... noahoobigaGuest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:05Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 10:46 Heidmets rikkus ise rängalt sõlmitud kokkuleppeid. See on fakt. Ilma rikkumisega poleks olnud kõike järgnevat.
Nagu näha, enam pole vajagi lastekaitseametnike kohta imelikke materjale otsida, nad teevad ise kõik võimaliku, et oma mainele korralikult vesi peale tõmmata: https://kuuuurija.postimees.ee/8236699/ ... 1VVxccI_gA
-
Külaline
Tüdruk on alles liiga noor ja seetõttu väga mõjutatav. Alla 10 aasta vanuste laste arvamust ei võeta arvesse isegi kohtus
Selline laps ei oma otsustusõigust.
Lapse isa tuli vastu ja nõustus, et lapse elukoht on ema juures. Sealjuures nõudis isa, et laps saaks kaks nädalalõppu ja pooled pühade päevadest veeta isa ja vendadega koos.
Seda kokkulepet rikkus ema, kes viis lapse välismaale ja ei võimaldanud enam kokkulepitud kohtumisi.
Ka emal oli, muide, õigus vanemate lastega kohtuda samavõrra kui isal tütrega. Seda õigust ema ignoreeris. Niipalju suurest ema armastusest ja igatsusest
Käesoleval hetkel veedab tütar aega võrdselt mõlema vanemaga. (Juhul kui üks vanematest oma õigust ei ignoreeri, mida on teinud ema korduvalt ja isa mitte iial). Hiljem, elukogemuse kogunes, on lapsel õigus otsustada, milline saab olema tema edasine põhielukoht.
Minu meelest on praegu kõik hästi. Ja kellel pole hästi, peaks peeglisse vaatama.
Lapse isa tuli vastu ja nõustus, et lapse elukoht on ema juures. Sealjuures nõudis isa, et laps saaks kaks nädalalõppu ja pooled pühade päevadest veeta isa ja vendadega koos.
Seda kokkulepet rikkus ema, kes viis lapse välismaale ja ei võimaldanud enam kokkulepitud kohtumisi.
Ka emal oli, muide, õigus vanemate lastega kohtuda samavõrra kui isal tütrega. Seda õigust ema ignoreeris. Niipalju suurest ema armastusest ja igatsusest
Käesoleval hetkel veedab tütar aega võrdselt mõlema vanemaga. (Juhul kui üks vanematest oma õigust ei ignoreeri, mida on teinud ema korduvalt ja isa mitte iial). Hiljem, elukogemuse kogunes, on lapsel õigus otsustada, milline saab olema tema edasine põhielukoht.
Minu meelest on praegu kõik hästi. Ja kellel pole hästi, peaks peeglisse vaatama.
-
Külaline
Ahahh ja mis majateener sa seal oled, et on häbematust tääkida toonil nagu elaks nendega.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 07:07 Tüdruk on alles liiga noor ja seetõttu väga mõjutatav. Alla 10 aasta vanuste laste arvamust ei võeta arvesse isegi kohtus
Ka emal oli, muide, õigus vanemate lastega kohtuda samavõrra kui isal tütrega. Seda õigust ema ignoreeris. Niipalju suurest ema armastusest ja igatsusest![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist