Ei ole selleks vaja midagi osta.
Teie arvamus miks see foorum ei võta vedu üles
-
Külaline
-
Külaline
Arvestades, et esmasünnitaja keskmine vanus on 30, siis need ligi 40-aastased alles saadavad lapsi kooli ja ligi 50-aastaste lapsed alles lõpetavad põhikooli, et võiks nagu laste teemal arutlejaid olla küll.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2026 17:58Tegelikult noored ei puutugi asjasse, meil on just üle keskea inimesi palju, kui rahvastikupüramiidi vaadata. Ehk siis selliseid 40-75 inimesi võiks foorumites (ka siin) just ollagi. Ei ole enam nii kiire lastega, aega jääb üle või kontoris igav õhtupoolik, saabki foorumis aega kulutada. Ja eks neid siin lugemas käibki, aga mitte kirjutamas.
-
Külaline
ei olegi vaja. ongi tasuta ja täiesti ebausaldusväärne asi. kasutada ainult siis, kui ise vastust tead.
-
Külaline
Jajah. Ega see arvutivärk üldse on sihuke kahtlane asi, pole ikka nagu naabri Mart, see paljulugenud mees, kes ikka alati kõike teab.Guest kirjutas: ↑10 Juun 2026 01:16ei olegi vaja. ongi tasuta ja täiesti ebausaldusväärne asi. kasutada ainult siis, kui ise vastust tead.
-
Külaline
Võiks, aga see vist pole selline koht. Minu laps oli väike veel Perekooli aegadel, vahel püüdsin midagi küsida, aga ühtki mõistlikku vastust ei saanud, pigem stiilis....aga minu laps küll kunagi...seega loobusin ja edaspidi haruharva sinna vaatasingi. Nüüd rantjee elu peal olen ajaviiteks siin kolanud, küsida midagi pole vaja, aga teen vahel mõne teema või vastan üksikutele huvitavatele. Kuni siis keegi mingi vaidluse üles tõmbab.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2026 23:58Arvestades, et esmasünnitaja keskmine vanus on 30, siis need ligi 40-aastased alles saadavad lapsi kooli ja ligi 50-aastaste lapsed alles lõpetavad põhikooli, et võiks nagu laste teemal arutlejaid olla küll.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2026 17:58Tegelikult noored ei puutugi asjasse, meil on just üle keskea inimesi palju, kui rahvastikupüramiidi vaadata. Ehk siis selliseid 40-75 inimesi võiks foorumites (ka siin) just ollagi. Ei ole enam nii kiire lastega, aega jääb üle või kontoris igav õhtupoolik, saabki foorumis aega kulutada. Ja eks neid siin lugemas käibki, aga mitte kirjutamas.
-
Külaline
Hiljuti kirjutati, kuidas üks tüüp kasutas AI abi kohtus ja võitis, oli vist mingi ametkonnaga vaidlus. See andis mulle idee ja täna küsisin juriidilise küsimuse ärimaaga seotud probleemi kohta. Vastus tuli väga täpne ja õige. AI ütles ise kohe algus, et...vaatan seda Eesti õiguse raames, tuginedes allikatele, mitte mälule. Hämmastas mind, kõik punktid olid täpselt välja toodud. Ok, see oli tasuline AI, aga vahet pole.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2026 23:43Hmm, veider, minu arust just sina torisedki, et ei oleks tohtinud ai-d soovitada??Guest kirjutas: ↑09 Juun 2026 23:12Pole märganud, et keegi oleks torisenud. Näiteks seal terviseteemas ka keegi ei torisenud, vaid inimesed jagasid täiesti rahulikult oma kogemusi. Ainus, keda miski häiris, oli see "AI-tädi", kes siiralt imestas...Guest kirjutas: ↑09 Juun 2026 22:49 See on küll tõesti juba viieaastase jutt. Selleks, et saada tulemus, mida soovid, tuleb loomulikult täpsustada, mida sa tulemusena üldse näed. Keegi ei keela teha teemasid, mille eesmärk pole selge, aga siis ärgu ka torisetagu, kui pooled vastused on aiast ja pooled aiaaugust.
Tõenäoliselt muutub tarbetuks juristidele maksta lihtsa nõuande eest, iseasi, kui on vaja kohtusse minna. Aga AI koostab isegi taotlused ja õpetab, kuhu viia.
-
Külaline
Täitsa lõpp, tegelikult. Varsti paneme omale ise diagnoosi ja määrame ravi ka. Ainult lekkivaid torusid ei tule see AI sulle koju parandama.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 21:08Hämmastas mind, kõik punktid olid täpselt välja toodud. Ok, see oli tasuline AI, aga vahet pole.
Tõenäoliselt muutub tarbetuks juristidele maksta lihtsa nõuande eest, iseasi, kui on vaja kohtusse minna. Aga AI koostab isegi taotlused ja õpetab, kuhu viia.![]()
-
Külaline
AI vähemalt laseb seletada, ei vaata kella ja ei toksi tummana arvutis kui mina häda kurdan.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 21:34Varsti paneme omale ise diagnoosi ja määrame ravi ka
-
Külaline
Jah, jumala eest, see polegi tõest kaugel. Mul tuli kord ühe viiruhaiguse tüsistusega kolm arsti läbi käia, keegi ei osanud õiget diagnoosi panna. Lõpuks asusin ise artikleid läbi kammima ja leidsin, läksin otse õige eriarsti juurde ja asi sai korda, aga põletikuravi tuli juba kiirelt teha. AI oleks selle kindlasti 10 sekundiga paika pannud
-
Külaline
Sõltub torudest, teatud operatsioone tehakse robotkäega juba mõnda aega. Nüüd üritatakse vist hakata ka MRT jm pilte diagnoosima AI abil,Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 21:34Täitsa lõpp, tegelikult. Varsti paneme omale ise diagnoosi ja määrame ravi ka. Ainult lekkivaid torusid ei tule see AI sulle koju parandama.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 21:08Hämmastas mind, kõik punktid olid täpselt välja toodud. Ok, see oli tasuline AI, aga vahet pole.
Tõenäoliselt muutub tarbetuks juristidele maksta lihtsa nõuande eest, iseasi, kui on vaja kohtusse minna. Aga AI koostab isegi taotlused ja õpetab, kuhu viia.![]()
hoiaks palju aega kokku.
-
Külaline
Kui korraga kõik oleksid ära kurtnud, siis ei oleks niigi kaua läinud.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 22:57Jah, jumala eest, see polegi tõest kaugel. Mul tuli kord ühe viiruhaiguse tüsistusega kolm arsti läbi käia, keegi ei osanud õiget diagnoosi panna. Lõpuks asusin ise artikleid läbi kammima ja leidsin, läksin otse õige eriarsti juurde ja asi sai korda, aga põletikuravi tuli juba kiirelt teha. AI oleks selle kindlasti 10 sekundiga paika pannud
Mina oma 70 eluaasta jooksul ei ole ühtki nii kaasa muretsevat ja sõbralikult lahendust otsivat med töötajat kohanud kui paar nädalat tagasi mind tabanud viiruse korral. Soovitas mulle looduslikke retseptita ravimeid ja aitasidki päris kiiresti.
-
Külaline
Väga suur vahe on.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 21:08 Ok, see oli tasuline AI, aga vahet pole.
-
Külaline
Ja AI teeb sulle objektiivse läbivaatuse ka, onju? Või arvad sina, et diagnoos pannakse ainult kaebuste alusel?
-
Külaline
Milliseid objektiivseidKülaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 06:11Ja AI teeb sulle objektiivse läbivaatuse ka, onju? Või arvad sina, et diagnoos pannakse ainult kaebuste alusel?
-
Külaline
EI jäänud midagi rääkimata, olid väga konkreetsed sümptomid, mille järgi ise leidsingi lõpuks lahenduse. Arstid panid lihtsalt viirushaiguse arvele. Kui on tegemist probleemiga, mida harva esineb, kipuvad arstid ilmset ignoreerima. Kui palju on juhuseid, et noor inimene läheb ilmsete sümtpmitega, aga arst pakub, et närvid või üleväsimus, ülekoormus jne, pärast selgub, et oligi raske haigus, mille avastamine hilines.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 23:36Kui korraga kõik oleksid ära kurtnud, siis ei oleks niigi kaua läinud.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 22:57Jah, jumala eest, see polegi tõest kaugel. Mul tuli kord ühe viiruhaiguse tüsistusega kolm arsti läbi käia, keegi ei osanud õiget diagnoosi panna. Lõpuks asusin ise artikleid läbi kammima ja leidsin, läksin otse õige eriarsti juurde ja asi sai korda, aga põletikuravi tuli juba kiirelt teha. AI oleks selle kindlasti 10 sekundiga paika pannud
Mina oma 70 eluaasta jooksul ei ole ühtki nii kaasa muretsevat ja sõbralikult lahendust otsivat med töötajat kohanud kui paar nädalat tagasi mind tabanud viiruse korral. Soovitas mulle looduslikke retseptita ravimeid ja aitasidki päris kiiresti.
-
Külaline
Ma mõtlesin, et AI-le oleks tulnud kõik korraga kirjutada, oleks saanud vastuse kiiremini kui 10 sec.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 14:07EI jäänud midagi rääkimata, olid väga konkreetsed sümptomid, mille järgi ise leidsingi lõpuks lahenduse. Arstid panid lihtsalt viirushaiguse arvele. Kui on tegemist probleemiga, mida harva esineb, kipuvad arstid ilmset ignoreerima. Kui palju on juhuseid, et noor inimene läheb ilmsete sümtpmitega, aga arst pakub, et närvid või üleväsimus, ülekoormus jne, pärast selgub, et oligi raske haigus, mille avastamine hilines.
-
Külaline
Siis kahjuks AI veel polnud kasutuses, sellest on nüüd 6-7 aastat. Nüüd on muidugi selle võrra lihtsam.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 16:52Ma mõtlesin, et AI-le oleks tulnud kõik korraga kirjutada, oleks saanud vastuse kiiremini kui 10 sec.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 14:07EI jäänud midagi rääkimata, olid väga konkreetsed sümptomid, mille järgi ise leidsingi lõpuks lahenduse. Arstid panid lihtsalt viirushaiguse arvele. Kui on tegemist probleemiga, mida harva esineb, kipuvad arstid ilmset ignoreerima. Kui palju on juhuseid, et noor inimene läheb ilmsete sümtpmitega, aga arst pakub, et närvid või üleväsimus, ülekoormus jne, pärast selgub, et oligi raske haigus, mille avastamine hilines.
-
Külaline
Teie, kes te siin AI-d halvustate, te vist ei teagi, et Google on juba mõnda aega läbinud massiivset muutust, arenedes traditsioonilisest otsingumootorist AI-põhiseks teabeplatvormiks. See tähendab, et otsiteavet genereeritakse ja analüüsitakse reaalajas, mitte ainult ei kuvata veebilinke.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 17:15 Teie, kes te siin AI-d halvustate, te vist ei teagi, et Google on juba mõnda aega läbinud massiivset muutust, arenedes traditsioonilisest otsingumootorist AI-põhiseks teabeplatvormiks. See tähendab, et otsiteavet genereeritakse ja analüüsitakse reaalajas, mitte ainult ei kuvata veebilinke.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 3 külalist