Mina ei ole isiklikult kedagi süüdistanud. Siin üks teine isik süüdistab ja raporteerib.Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 20:35Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 20:18Kas sõna imbekas on ka tavaline, levinud släng?Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 07:16 Sellele vanemale kasutajaskonnale teadmiseks noorema generatsiooni nimel. See, kui sa pahandad ja ütled teisele, ära aja kelbast, on nooremate seas suht levinud släng mitte alati matslus. Sisult sama, et ära aja lolli juttu. Ärgem unustagem, et siin on ka alla viiekümneaastasi inimesi, kelle peres on teismelisi.
https://sonaveeb.ee/search/unif/dlall/d ... jama/1/est
See sõna esitati sama isiku (NB! foorumi adminiks kandideerija!) poolt, kes nimetas siin kedagi põhiharidusega lolliks, kaagutajaks ja kelbase ajajaks.
Nii, ja järgmiseks tõmbasid sa rattale suvalise matsi nimetuse kasutaja ja süüdistasid ju teda, et just tema tahtis adminniks hakata. Mitu sul neid süüdlasi siis on?
Imbekas päris armsalt kõlab.
Kartulisalat
-
Külaline
-
Külaline
Sul on ikka kõik asjad sassis! Paar lehekülge tagasi tahtsid sina ju foorumi adminiks saada. Samas sõimasid teisi kaagutajaks ja imbekaks. Nüüdki ei suuda kuidagi oma mõnitamistega pidama saada.
Ma loodan, et foorumipidaja vaatab hoolega sinu kommentaarid siin foorumis üle, kui sa oma kandidatuuri esitad. Ilmselt saad hoopis bloki, mitte ei võeta sind foorumi korrapidajaks.
-
Külaline
Ei ole mina mingiks adminniks tahtnud saada, ammugi ei kasuta väljendeid kaagutama ja imbetsill. Pole vaja manipuleerida, jätab sinust ebastabiilse mulje.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 22:10Sul on ikka kõik asjad sassis! Paar lehekülge tagasi tahtsid sina ju foorumi adminiks saada. Samas sõimasid teisi kaagutajaks ja imbekaks. Nüüdki ei suuda kuidagi oma mõnitamistega pidama saada.
Ma loodan, et foorumipidaja vaatab hoolega sinu kommentaarid siin foorumis üle, kui sa oma kandidatuuri esitad. Ilmselt saad hoopis bloki, mitte ei võeta sind foorumi korrapidajaks.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 08:32Ei ole mina mingiks adminniks tahtnud saada, ammugi ei kasuta väljendeid kaagutama ja imbetsill. Pole vaja manipuleerida, jätab sinust ebastabiilse mulje.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 22:10Sul on ikka kõik asjad sassis! Paar lehekülge tagasi tahtsid sina ju foorumi adminiks saada. Samas sõimasid teisi kaagutajaks ja imbekaks. Nüüdki ei suuda kuidagi oma mõnitamistega pidama saada.Guest kirjutas: ↑05 Jaan 2026 18:11
Kelbast ajama tähendab jama ajama. Sul on kõik matsid, puhka jalga ja vaata peeglisse. Hakkad oma vingu ja matsitamisega juba väga ära tüütama. Sinusugune foorumi adminniks? Ära aja naerma.
Vaatan, et siin saavad juba mitu inimest ühe inimese kelbase tõttu peksa, ilmselt ullikesed pole harjunud, et on ka kreftisemate väljendite kasutajaid ja neid polegi vaid üks.
-
Külaline
Sõimlejaid ja mühkameid on siin palju, kelle sõnavara vastab harimatule matsile, aga sina kirjutad, nagu see oleks mingi uhkuseasi. Tegelikult mitte.Guest kirjutas: ↑07 Jaan 2026 18:51Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 08:32Ei ole mina mingiks adminniks tahtnud saada, ammugi ei kasuta väljendeid kaagutama ja imbetsill. Pole vaja manipuleerida, jätab sinust ebastabiilse mulje.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2026 22:10
Sul on ikka kõik asjad sassis! Paar lehekülge tagasi tahtsid sina ju foorumi adminiks saada. Samas sõimasid teisi kaagutajaks ja imbekaks. Nüüdki ei suuda kuidagi oma mõnitamistega pidama saada.
Vaatan, et siin saavad juba mitu inimest ühe inimese kelbase tõttu peksa, ilmselt ullikesed pole harjunud, et on ka kreftisemate väljendite kasutajaid ja neid polegi vaid üks.
-
Külaline
Sul on selle harimatu matsiga mingi teema, millegagi su ego ju riivati. Nii palju, kui su üllitisi lugeda, paistab see mats olevat sina, seega äkki lõpetad omaenda naeruvääristamise?Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2026 20:35Sõimlejaid ja mühkameid on siin palju, kelle sõnavara vastab harimatule matsile, aga sina kirjutad, nagu see oleks mingi uhkuseasi. Tegelikult mitte.Guest kirjutas: ↑07 Jaan 2026 18:51Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 08:32
Ei ole mina mingiks adminniks tahtnud saada, ammugi ei kasuta väljendeid kaagutama ja imbetsill. Pole vaja manipuleerida, jätab sinust ebastabiilse mulje.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑07 Jaan 2026 20:35Sõimlejaid ja mühkameid on siin palju, kelle sõnavara vastab harimatule matsile, aga sina kirjutad, nagu see oleks mingi uhkuseasi. Tegelikult mitte.Guest kirjutas: ↑07 Jaan 2026 18:51Guest kirjutas: ↑06 Jaan 2026 08:32
Ei ole mina mingiks adminniks tahtnud saada, ammugi ei kasuta väljendeid kaagutama ja imbetsill. Pole vaja manipuleerida, jätab sinust ebastabiilse mulje.
Tōesti saa juba üle ja lõpeta see teemade kaaperdamine ära. Ammu selge, et inimesi on mitu, keda sa ühe pähe süüdistad. Üks ûtles kelbas, teine sulle mats, kolmas ei haki sinu käsu peale sibulat salatisse. Äkki aitaks juba.
-
Külaline
See sõna kirjutatakse krehvtine, mitte kreftine. Nii nagu on kihvt, mitte kift.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2026 18:51ilmselt ullikesed pole harjunud, et on ka kreftisemate väljendite kasutajaid ja neid polegi vaid üks.
Võta heaks.
-
Külaline
Mulle tundub, et hoopis sina ei saa aru, et siin inimesi mitu. Minule öeldi siin kelbas. Aga pärast seda on veel väga paljud inimesed siia kirjutanud.Guest kirjutas: ↑08 Jaan 2026 16:34Guest kirjutas: ↑07 Jaan 2026 20:35Sõimlejaid ja mühkameid on siin palju, kelle sõnavara vastab harimatule matsile, aga sina kirjutad, nagu see oleks mingi uhkuseasi. Tegelikult mitte.Guest kirjutas: ↑07 Jaan 2026 18:51
Tōesti saa juba üle ja lõpeta see teemade kaaperdamine ära. Ammu selge, et inimesi on mitu, keda sa ühe pähe süüdistad. Üks ûtles kelbas, teine sulle mats, kolmas ei haki sinu käsu peale sibulat salatisse. Äkki aitaks juba.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑08 Jaan 2026 22:28Mulle tundub, et hoopis sina ei saa aru, et siin inimesi mitu. Minule öeldi siin kelbas. Aga pärast seda on veel väga paljud inimesed siia kirjutanud.Guest kirjutas: ↑08 Jaan 2026 16:34Guest kirjutas: ↑07 Jaan 2026 20:35
Sõimlejaid ja mühkameid on siin palju, kelle sõnavara vastab harimatule matsile, aga sina kirjutad, nagu see oleks mingi uhkuseasi. Tegelikult mitte.
Ja paistab, et öeldi õigesti.
-
Külaline
Miks?Guest kirjutas: ↑12 Jaan 2026 19:32Guest kirjutas: ↑08 Jaan 2026 22:28Mulle tundub, et hoopis sina ei saa aru, et siin inimesi mitu. Minule öeldi siin kelbas. Aga pärast seda on veel väga paljud inimesed siia kirjutanud.Guest kirjutas: ↑08 Jaan 2026 16:34
Ja paistab, et öeldi õigesti.
-
Külaline
Kartulisalat valmis taas.
Mina ei saa aru, miks siin osad kastmesse kurgivett segavad. Kui kul oma kurke enam pole, ostan poest Salvesti valmis hakitud salatikurgi, need annavad ju niigi vedelikku välja ka, mis sellest kurgiveest veel juurde segada?
Mina ei saa aru, miks siin osad kastmesse kurgivett segavad. Kui kul oma kurke enam pole, ostan poest Salvesti valmis hakitud salatikurgi, need annavad ju niigi vedelikku välja ka, mis sellest kurgiveest veel juurde segada?
-
Külaline
Eks igaühel on mingi kiiks. Mõnel siis on kurgiveekiiks.Guest kirjutas: ↑17 Jaan 2026 18:09 Kartulisalat valmis taas.
-
Külaline
Pannakse sellepärast, et seal on krehvtisust ja vedelust, mida annab muidu majonees. Ehk siis, kui paned marineeritud kurgi vedelikku, siis paned majoneesi vähem.Guest kirjutas: ↑17 Jaan 2026 18:09 Kartulisalat valmis taas.
-
Külaline
Sina ei saa aru, miks..... Mina võib-olla ei saa aru, miks ostetakse Salvesti valmis hakitud salatikurki. Näiteks mulle see eriti ei meeldi. On paremaid.Guest kirjutas: ↑17 Jaan 2026 18:09 Kartulisalat valmis taas.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑18 Jaan 2026 10:28Sina ei saa aru, miks..... Mina võib-olla ei saa aru, miks ostetakse Salvesti valmis hakitud salatikurki. Näiteks mulle see eriti ei meeldi. On paremaid.Guest kirjutas: ↑17 Jaan 2026 18:09 Kartulisalat valmis taas.
Mulle ka ei meeldi ja edaspidi ilmselt ei ostagi. Tavaliselt isetehtud hapukurke või marineeritud kurke kasutanud, suvel ka soolakurki.
-
Külaline
No vaata, aga kui inimesele meeldib maheda maitsega salat, kuhu käib nt ainult värske kursk, siis ei tule kuidagi sellise asja peale.Guest kirjutas: ↑17 Jaan 2026 19:58Pannakse sellepärast, et seal on krehvtisust ja vedelust, mida annab muidu majonees. Ehk siis, kui paned marineeritud kurgi vedelikku, siis paned majoneesi vähem.Guest kirjutas: ↑17 Jaan 2026 18:09 Kartulisalat valmis taas.
-
Külaline
No tee siis värske kurgiga, mageda maitsega salatit edasi. Keegi ei ole sundinudki sind kurgivedelikku lisama. Miks sa arvad, et teistel on sama maitse, mis sul?Guest kirjutas: ↑18 Jaan 2026 13:33No vaata, aga kui inimesele meeldib maheda maitsega salat, kuhu käib nt ainult värske kursk, siis ei tule kuidagi sellise asja peale.Guest kirjutas: ↑17 Jaan 2026 19:58Pannakse sellepärast, et seal on krehvtisust ja vedelust, mida annab muidu majonees. Ehk siis, kui paned marineeritud kurgi vedelikku, siis paned majoneesi vähem.Guest kirjutas: ↑17 Jaan 2026 18:09 Kartulisalat valmis taas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 9 külalist