Kas suhtleksite mehe või naisega, kellel on hambad korrast ära?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 27 Aug 2025 20:42
Külaline kirjutas: 26 Aug 2025 21:32
Guest kirjutas: 26 Aug 2025 08:57 Ma olen 55a. Olen täheldanud, et eakaaslastel on hambad hakanud tooni muutma. Tumedaks, mingi ebamäärane pruunikas-hallikas toon. Kõik küll olemas, aga tumedad. Kas seda saab ennetada? Kardan et varsti endal sama.
Mina valgendan hambaid ja ei ole midagi kuskile muutunud.
Lõputult ei ole võimalik valgendada. Valgendamine on vesinikperoksiid. Hambavaap kulub ära ja siis on hambad veel kollasemad. Ameerikas pannakse kohe proteesid, sest väljanägemine on väga oluline.

Aga mitu korda on valgendada okei?
Teemasse, kas Eesti sissetulekute, hindade ja elektriarvete juures peaks veel imestama, kui paljudel inimestel ei jää enam hambaravi rahagi. Arvan, et selline probleem vaid süveneb.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 07:50Teemasse, kas Eesti sissetulekute, hindade ja elektriarvete juures peaks veel imestama, kui paljudel inimestel ei jää enam hambaravi rahagi. Arvan, et selline probleem vaid süveneb.
Nüüd hakkavad hambad välja kukkuma ka nendel meestel, kes endale tillipikenduseks kastika on ostnud.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 26 Aug 2025 08:57 Ma olen 55a. Olen täheldanud, et eakaaslastel on hambad hakanud tooni muutma. Tumedaks, mingi ebamäärane pruunikas-hallikas toon. Kõik küll olemas, aga tumedad. Kas seda saab ennetada? Kardan et varsti endal sama.
Lõputult ei ole võimalik valgendada. Valgendamine on vesinikperoksiid. Hambavaap kulub ära ja siis on hambad veel kollasemad. Ameerikas pannakse kohe proteesid, sest väljanägemine on väga oluline.
Ma arvan, et mitte proteesid vaid säravvalged plaadid peale. Käisin ka täna hambaarsti juures, arve 2400eur. Aasta otsa jamasin ühe ülemise hambaga, pool murdus ära ja paika jäänud poole alt ei saanud kuidagi põletikku ära ja lõpuks arst otsustas eemaldada. Aga implantaadi asemel otsustas hoopis tsirkoon-krooni kasuks üle 4 hamba. Lihvis 3 kõrvalolevat hammast madalamaks, tegi 3D ülesvõtte ja täna siis liimis krooni paika. Ütles, et ülemine lõualuu on nõrk ja implantaati on keeruline panna. Ma ei tea, kui tõsijutt see on?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 25 Mär 2026 19:24

Ma arvan, et mitte proteesid vaid säravvalged plaadid peale. Käisin ka täna hambaarsti juures, arve 2400eur. Aasta otsa jamasin ühe ülemise hambaga, pool murdus ära ja paika jäänud poole alt ei saanud kuidagi põletikku ära ja lõpuks arst otsustas eemaldada. Aga implantaadi asemel otsustas hoopis tsirkoon-krooni kasuks üle 4 hamba. Lihvis 3 kõrvalolevat hammast madalamaks, tegi 3D ülesvõtte ja täna siis liimis krooni paika. Ütles, et ülemine lõualuu on nõrk ja implantaati on keeruline panna. Ma ei tea, kui tõsijutt see on?
On küll nii. Kui põsekoobas on lähedal, pole ka mõistlik panna.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Mortal, Triibu ja 1 külaline