Hüved tööjuures

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Maasikas kirjutas: 05 Juun 2024 21:09
Külaliiine kirjutas: 05 Juun 2024 16:33
taivopalm kirjutas: 04 Juun 2024 23:36 Eelmise päeva pirukaid saab poole hinnaga osta ja ära süüa.
Et muidu läheks sigadele? See on ikka kõva hüve jah, isegi oma töötajatele ei raatsi aegunud asja tasuta anda... Klientidele müüte ka poole hinnaga?
Ma saan aru, et see oli ju nali, Õnne 13 seriaalile vihje.
Mis seal Õnnes siis oli? Pole umbes 20 aastat vaadanud seda. Peakski väikse Õnneringi tegema vist..
Külaline

Mis puhul sa arvad, et mujal teistsugune hinnakujundus on? Eesti probleem on pigem see, et ei saa väikse rahvaarvu ja turu killustatuse tõttu hulgi soodsamalt sisse osta.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 23:59
Tutiga Täi kirjutas: 07 Juun 2024 01:36Pesu pesemise võimalus.
Kuidas see välja näeb? Tuleb töötaja hommikul tööle, kaasas suur kotitäis kodust musta pesu ja lükkab need masinasse ning õhtul kõnnib puhta pesuga koju tagasi?
Ei, seda just mitte. Aga kui tööjuures on äkitsi vaja oma pesu pesta, siis selle jaoks on kaks masinat. Ise olen oma spordiriideid tööl pesnud, pärast jõusaali kasutamist.
Meie koristaja kasutab pesupesemise võimalust pea iga nädal. Viskab õhtul koju minnes oma päevased tööriided masinasse ja mõni abivalmis kolleeg siis paneb need pärast kuivatisse. Töötan ööpaevaringselt lahti olevas asutuses.
Külaline

Muta kirjutas: 08 Juun 2024 00:28
taivopalm kirjutas: 04 Juun 2024 23:36 Eelmise päeva pirukaid saab poole hinnaga osta ja ära süüa.
Miks inimesed, kel pole huumorimeelt, üritavad naljakad olla? Megakurb.
Minu arust on päris vaimukas.
Külaline

Muta kirjutas: 08 Juun 2024 00:37
Kiisumiisu kirjutas: 03 Juun 2024 15:02 Milliseid hüvesid teie töökoht pakub?
Nalja ja pulli iga päev.
Töö algust 9.50 ja lõppu 15.40-täistööaeg
Omahinnaga kõik toiduained, mis tähendab poehinnaga võrreldes 3x odavamat
Kontoris tee, kohvi, mullivesi, toit tasuta.
Tegemist Eesti tippettevõttega.
Huvitav, mis on Eestis tippettevõte?
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Külaline kirjutas: 09 Juun 2024 08:59
Maasikas kirjutas: 05 Juun 2024 21:09
Külaliiine kirjutas: 05 Juun 2024 16:33

Et muidu läheks sigadele? See on ikka kõva hüve jah, isegi oma töötajatele ei raatsi aegunud asja tasuta anda... Klientidele müüte ka poole hinnaga?
Ma saan aru, et see oli ju nali, Õnne 13 seriaalile vihje.
Mis seal Õnnes siis oli? Pole umbes 20 aastat vaadanud seda. Peakski väikse Õnneringi tegema vist..
Kui sa pole 20 aastat vaadanud, siis vaatamist ikka jagub :D Aga Õnne13 seriaalis on Taivo Palm üks tegelane, kes kunagi oli õpetaja, siis vahepeal töötu ja nüüd töötab kohvikus pagarina.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juun 2024 01:23
Muta kirjutas: 08 Juun 2024 00:37
Kiisumiisu kirjutas: 03 Juun 2024 15:02
Omahinnaga kõik toiduained, mis tähendab poehinnaga võrreldes 3x odavamat
Siit tuleb välja Eesti ettevõtete ahnus. Isegi kui see on maaletooja, kes vahelt võtab ja siis kauplus vahelt võtab, on 3x päris räige.
Maaletooja paneb 40%, pood 80%. Kus see ahnus on? Vaata, millised tööjõukulud ja mahakandmised on.
Külaline

Nüüd hüvede juurde tagasi. Imestan, et keegi pole siin teemas maininud ametiautot, mille kasutamine isiklikuks otstarbeks on üpris suur hüve võrreldes värskete puuviljade, kohvi, tee ja veega.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 12:26 Nüüd hüvede juurde tagasi. Imestan, et keegi pole siin teemas maininud ametiautot, mille kasutamine isiklikuks otstarbeks on üpris suur hüve võrreldes värskete puuviljade, kohvi, tee ja veega.
Ega neid ametiautosid paljudel polegi enam jäänud, sest see on väga suur kulu tööandjale. Meil enne olid, aga nüüd öeldakse, et võta bolt või bolt drive.
Külaline

Ametiautod on olemas küll, aga ainult ametisõitudeks. Võtad töökoha parklast, käid objektil ära ja pargid töökoha parklasse tagasi. Sõidu paned päevikusse kirja.

Isiklikuks sõiduks kasutamine läheb jube kalliks, ei meenugi hetkel kedagi, kes tööautoga koju tohib minna.
Külaline

Meil on kõigil tööautod isiklikus kasutuses. Mul pole tööautot, kuna töötan kontoris, ja ma Skodaga ei sõidaks ka. Mul makstakse paar paaki kütust kuus kinni.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 14:07 Ametiautod on olemas küll, aga ainult ametisõitudeks. Võtad töökoha parklast, käid objektil ära ja pargid töökoha parklasse tagasi. Sõidu paned päevikusse kirja.
Meil on täpselt samuti. Lisaks tuleb auto pärast sõitu laadima panna, sest vanad hübriidid vahetati elektriautode vastu välja.
Külaline

WC
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 14:34 Meil on kõigil tööautod isiklikus kasutuses. Mul pole tööautot, kuna töötan kontoris, ja ma Skodaga ei sõidaks ka. Mul makstakse paar paaki kütust kuus kinni.
Vahi aga. Või tema škodaga ei sõidaks. Matslik tõusik. Aga tuleb aeg ja lendad ka sellel töökohalt ja järgmine on juba selline kust sa ei saa mingiot bensu kompi ka. Sa ei ole enam turukõlbulik kuigi ise arvad seda. Töökohad läbi tutvuste või joppamise teevad ikka mõne proua väga ülbeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 12:36
Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 14:34 Meil on kõigil tööautod isiklikus kasutuses. Mul pole tööautot, kuna töötan kontoris, ja ma Skodaga ei sõidaks ka. Mul makstakse paar paaki kütust kuus kinni.
Vahi aga. Või tema škodaga ei sõidaks. Matslik tõusik. Aga tuleb aeg ja lendad ka sellel töökohalt ja järgmine on juba selline kust sa ei saa mingiot bensu kompi ka. Sa ei ole enam turukõlbulik kuigi ise arvad seda. Töökohad läbi tutvuste või joppamise teevad ikka mõne proua väga ülbeks.
Miks ma peaksin Skodaga sõitma, kui võin sõita oma hea autoga? Ei lenda ma sellelt töökohalt kuhugi. Täitsa ise selle töökoha sain, oma hariduse ja oskustega. Kui peaksin lahkuma, ei läheks enam mujale tööle nagunii-üürikinnisvara toob mulle 6000 eurot kuus, eks siis elan veidi kehvemini, kui töötasu enam pole, aga saab hakkama. Kõnge oma õelusesse, tatiprits!
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 16:09

Miks ma peaksin Skodaga sõitma, kui võin sõita oma hea autoga? Ei lenda ma sellelt töökohalt kuhugi. Täitsa ise selle töökoha sain, oma hariduse ja oskustega. Kui peaksin lahkuma, ei läheks enam mujale tööle nagunii-üürikinnisvara toob mulle 6000 eurot kuus, eks siis elan veidi kehvemini, kui töötasu enam pole, aga saab hakkama. Kõnge oma õelusesse, tatiprits!
Perekooli miljonäriprouad on ka siia jõudnud.
Külaline

Oi perekooli rikkur staarike kellel on ohtralt kinnivara jne, jne. Palju aastaid siis ka mees noorem on? 15 a
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 16:40
Oi perekooli rikkur staarike kellel on ohtralt kinnivara jne, jne. Palju aastaid siis ka mees noorem on? 15 a
16 aastat noorem.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juun 2024 14:07 Ametiautod on olemas küll, aga ainult ametisõitudeks. Võtad töökoha parklast, käid objektil ära ja pargid töökoha parklasse tagasi. Sõidu paned päevikusse kirja.

Isiklikuks sõiduks kasutamine läheb jube kalliks, ei meenugi hetkel kedagi, kes tööautoga koju tohib minna.
Meie müügiesindajate tööautod on ööpäevaringselt nende kasutuses, neil isiklikke autosid polegi. Nii juba mitukümmend aastat, mil see ettevõte on tegutsenud. Iga 3-4 aasta tagant ostetakse poest uued.
Külaline

Palk on väike, aga natuke tasakaalustab see, et on oma kabinet, tasuta kohv, tasuta jõusaal, väga soodne parkimine kesklinnas, paindlik tööaeg, 35-päevane puhkus, tervisepäevad, kodukontori võimalus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline