Ta kujutab jaa, kuidas saab üldse nii arvata? Pea kõik naised, neid on siin sadu, on tema vastu. Millegipärast tema jaoks on see üks naine, kes hirmasti veel valetabKülaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 12:58 Sa täiesti tõsimeeli kujutad endale ette, et räägid siin ühe inimesega?![]()
Suhte defineerimise vestlus
-
Külaline
-
Külaline
Kui te olete "ennast teineteisele ära lubanud", siis mis eraldi vestlust veel on vaja? Mida sa ootad õigupoolest? Kui kõik on ok, siis ongi suhe.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 17:50 TA olen, mis portaali jutt jälle pihta läks siin ühel. Ma olen 25 ja tutvumisportaale ei kasuta, soov on leida püsisuhe inimesega, kellega abielluda ja pere luua. Olen kohanud osasid tema inimesi ja tema minu. Praegu pole põhjust kahelda temas ja ekslusiivsuse jutt oli alguses ära tema algatusel. Aga pole olnud seda vestlust veel, et nüüd oleme suhtes.
Varasemalt on kogemusi, kus alguses kõik super ja tundub, et samal lainel, aga mingist hetkest asi muutub ja kui teemaks võtta siis tulebki mingi häma. Siis olen asja ära lõpetanud, sest ma tean, mida ma tahan, abielluda ja lapsi. Aga ikkagi raskelt üle elanud seda alati, kui midagi välja ei tule.
Muide, siin oli kunagi üks naine, kelle mees paaniliselt kartis suhtes olemist- et oleme küll, aga tema on ikka vaba, mitte suhtes, "suhe" oli vist nii jube raske asi tema jaoks. Tegelikult elasid koos ja oli suhe missugune, aga seda öelda ei tohtinud, et mehele jääks mulje, et ta ikka võib minna, kuna tahab. Aga see teemast mööda.
Kas su mees ka teab, mis on sinu eesmärgid selles suhtes? Kui ei tea või kui sina ei tea tema omi, siis mingi hetk tuleb ikka rääkida sel teemal, mida kumbki elust tahab ja tulevikku näeb. Mehele tegelikult meeldib, et naisel on standardid ka, mitte iga tolkam ei kõlba.
-
Külaline
TA olen, ei lähe suureks, üks suhe on olnud varem nooremana ja siis 4 aasta jooksul 2 potensiaalset suhet kuni mehe poolt huvi kadus või otsustas, et ei soovi pühenduda. Juhusuhteid ja muid tänapäeva suhtevorme ei harrasta.
-
Külaline
Teeme nii, et igaüks räägib enda eest.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 18:33 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Oo mis peened suhted siin. Kõigepeal eksklusiivsus, siis läheb juba defineerimiseks, aga mis pärast defineerimist tuleb? Elude integreerimine? Konstantne evolutsioon?
-
Külaline
Ma olen vana inimene. Misasi see kahe kuuga peaks ametlikuks saama? Panete ajalehte kuulutuse?
-
Külaline
Kahe kuuga ei jõua inimest küll niipalju tundma õppida, et näha, kas esialgsetel liblikatel ka elulootust on pikalt. Kuhu sul kiire on? Kõik on ju hästi. Mul näiteks pole küll veel kahe kuuga arusaamist, et just see inimene on õige- elate, vaatate, kui ei teki probleeme ega punaseid lippe, liigute edasi (kooselu, kui see sujub, siis abielu ja lapsed). Normaalne elu ja loogiline asjade käik, üle pole vaja mõelda.
-
Külaline
Kaks kuud on selgelt liiga vara. Ehmatad mehe kohe ära, kui hakkad intensiivselt abielu ja lapsi nõudma. Anna veel aega.
-
Simon says:
- Kontakt:
Kui sinu jaoks on tähtis abielu, siis seda tuleks arutada peale 3. lapse sündi.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 09:27 Kaua teie arvates võiks olla see nn tutvumise ja tundma õppimise periood? Ja kas mees peaks võtma üles teema, et defineerida suhet? Ja kui ise võtad naisena 2-3 kuu möödudes ja mees ei taha ikka asja nn ametlikuks teha, kas siis on üldse mõtet edasi suhelda?
-
Külaline
Mina saan küll TA-st aru. Olen ka nooremapoolne ja mingid suhtlusportaalide ja ajalehekuulutustega (kuigi see vist pidi nali olema) seotud vastused jäävad arusaamatuks.
Jah, 2-3 kuu jooksul peaks küll juba mõlemad pooled aru saama kas on soov koos edasi liikuda või hoida asjad avatud. Seda muidugi juhul kui suhtlemine ja kohtumine on olnud pidev. Defineerimise all ilmselt on mõeldud pühendumist üksteisele, st kas on okei luua tutvusi/kohtuda/suhelda veel teiste inimestega või mitte. Ilmselgelt ei tähenda suhte defineerimine kokku kolimist, abiellumist ja laste saamist aga see loob selleks aluse. Kui paari kuu suhtluse peale mees ajaks mingit "ma ei tea, ootame-vaatame" häma, siis mina lõpetaks asja ära. Kui tunne on õige, siis see tuleks tegelikult ka täiesti loomulikult, mitte ei peaks seda eraldi teemaks võtma ja kaaslaselt aru pärima. Kui inimene on ikka armunud, siis ta ei pane tähele mis ümberringi toimub ega aja mingit häma.
Jah, 2-3 kuu jooksul peaks küll juba mõlemad pooled aru saama kas on soov koos edasi liikuda või hoida asjad avatud. Seda muidugi juhul kui suhtlemine ja kohtumine on olnud pidev. Defineerimise all ilmselt on mõeldud pühendumist üksteisele, st kas on okei luua tutvusi/kohtuda/suhelda veel teiste inimestega või mitte. Ilmselgelt ei tähenda suhte defineerimine kokku kolimist, abiellumist ja laste saamist aga see loob selleks aluse. Kui paari kuu suhtluse peale mees ajaks mingit "ma ei tea, ootame-vaatame" häma, siis mina lõpetaks asja ära. Kui tunne on õige, siis see tuleks tegelikult ka täiesti loomulikult, mitte ei peaks seda eraldi teemaks võtma ja kaaslaselt aru pärima. Kui inimene on ikka armunud, siis ta ei pane tähele mis ümberringi toimub ega aja mingit häma.
-
Külaline
Aga kuidas sina tahaksid? 2-3 kuud olete koos olnud. Seksinud korduvalt ja puha. Kas tahaksid hoida ikkagi mõnda aega asjad avatuna. Proovida, tarbida veel igaksujuhuks erinevaid mehi, et ikka asi kindel oleks. Et pärast ei kahetseks.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 21:09 Mina saan küll TA-st aru. Olen ka nooremapoolne ja mingid suhtlusportaalide ja ajalehekuulutustega (kuigi see vist pidi nali olema) seotud vastused jäävad arusaamatuks.
-
Külaline
Jahhhh, no sellesse orki paljud naised lähevadki, et ei tee suhtes selgeks, mida nemad sellest tahavad, hiljem... on juba hilja. Mis häda pärast see mees "vana" naisega, kes talle lapsedki juba teinud, veel abielluma peaks, kõik ju niisamagi kätte saanud. Siis on naine õnnetu ja kibestunud, et mees ei taibanud abielluda. No ise ei rääkinud õigel ajal asjast.Simon says: kirjutas: ↑17 Sept 2024 20:52 Kui sinu jaoks on tähtis abielu, siis seda tuleks arutada peale 3. lapse sündi.
-
Sadullajeva
Hoida reied avatuna võõrastele meestele või?
-
Külaline
Nooruses peabki proovima erinevaid partnereid. Enne abiellumist võiks skoor olla 20-30 erinevat naist või meest. Hiljem abielus olles pead ju kogu aeg ühega seksima.
-
Külaline
Miks tema peaks tahtma abielluda ja veel lapsi? Võid ka selle suhte lõpetada.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 17:50 TA olen, mis portaali jutt jälle pihta läks siin ühel. Ma olen 25 ja tutvumisportaale ei kasuta, soov on leida püsisuhe inimesega, kellega abielluda ja pere luua. Olen kohanud osasid tema inimesi ja tema minu. Praegu pole põhjust kahelda temas ja ekslusiivsuse jutt oli alguses ära tema algatusel. Aga pole olnud seda vestlust veel, et nüüd oleme suhtes.
Varasemalt on kogemusi, kus alguses kõik super ja tundub, et samal lainel, aga mingist hetkest asi muutub ja kui teemaks võtta siis tulebki mingi häma. Siis olen asja ära lõpetanud, sest ma tean, mida ma tahan, abielluda ja lapsi. Aga ikkagi raskelt üle elanud seda alati, kui midagi välja ei tule.
-
Külaline
Aga ütle välja see, et mees peab esimesena armastust avaldama, ise ju ei avalda. Keegi ei keela naisel mehele armastust avaldada kas või suhte järgmisel päeval. Pole mõtet süüdistada meest selles hämas kui ise armastust esimesena avaldada ei soovi. Kui on tunne... siis ei ole õige tunne ja mees teeb õigesti.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 21:09 Mina saan küll TA-st aru. Olen ka nooremapoolne ja mingid suhtlusportaalide ja ajalehekuulutustega (kuigi see vist pidi nali olema) seotud vastused jäävad arusaamatuks.
-
Külaline
Arvan sama. Ja tundsin ka sama oma mehega kohtudes. Olime lihtsalt koos, armunud, superhea.
Ei küsinud keegi, et "mis suhe meil on"?
Suhe lihtsalt kulges omasoodu. Algul käisime lihtsalt koos väljas, siis jäime vahel ka ööseks üksteise poole, mingil ajal leidsime, et tore oleks koos korter üürida, mõlemal eraldi toad, aga ühine elutuba ja köök. Et eks näis, kas tahame rohkem koos olla või eraldi tube kasutada.
Ja nii me juba aastaid abielus oleme, mingit suhteteemalist "arenguvestlust" ei pidanud kunagi.
-
Külaline
Esimest korda võtan sõna, kuigi sinu teemavälised kogu naissoo üle vingumise eeposed on pea igas suhteteemas. Ju ma ei ole siis ainuke, keda on surmani ära tüüdanud.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 10:55Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 22:04Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 21:19
Aga kuidas sina tahaksid? 2-3 kuud olete koos olnud. Seksinud korduvalt ja puha. Kas tahaksid hoida ikkagi mõnda aega asjad avatuna. Proovida, tarbida veel igaksujuhuks erinevaid mehi, et ikka asi kindel oleks. Et pärast ei kahetseks.
-
Külaline
Ei olegi, ma ei vihka mehi. Küll aga kuskiltmaalt jookseb piir. TA on teinud täiesti normaalse teemapüstituse ja küsinud endale olulise teema kohta arvamusi ja siis tuleb seesama tüüp, kelle käekiri on siin juba enamusele teada ja hakkab rääkima mingisugustest meeste tarbimisest ja suhteportaalidest ja siis sealt edasi ongi terve teema pees. Vähemalt selle paari lehekülje peale siis mõni vastus on, mis algset TA-d võiks huvitada, ülejäänud teema jälle metsas. Nõme ju!? Meenutab ühte teist foorumlast siin, kes iga teema enda teemaks tegi.
-
Külaline
Otse teemale vastates:Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 09:27 Kaua teie arvates võiks olla see nn tutvumise ja tundma õppimise periood? Ja kas mees peaks võtma üles teema, et defineerida suhet? Ja kui ise võtad naisena 2-3 kuu möödudes ja mees ei taha ikka asja nn ametlikuks teha, kas siis on üldse mõtet edasi suhelda?
- teemaks võtab asja esimesena see, kes tunneb, et tahaks enamat. Ei pea selleks meea olema.
- tutvumine ja tundma õppimine on erinev. Inimese õige persoon tuleb välja ca poole aastaga. Aga seda ka vaid siis, kui ikka palju aega koos veedetakse.
- mis on sinu jaoks asja ametlikuks tegemine?
Sellest oleneb ka palju.
Aga üldjuhul on ikka nii, et kui kaks inimest järjepidevalt koos olla tahavad, ka 3-4 kuu möödudes, siis peaks nagu asi õige olema. Ma arvan, et pooltel jujtidel ei pea üldse sellist vestlist pidama. Sest kui on armumine, siis kuidagi vaikimisi ollaksegi "paar" ja teisi enam ei vaadata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mammut ja 1 külaline