Ei kritiseeri, aga valu, piitsutamise jmt nautlejate puhul mõtlen, et see on ilmselt alguse saanud kuskilt lapsepõlvest, kus inimest lapsena alandati ja karistati. Mingi asi peab ju inimesele põhjustama sellise kiiksu.
Freeuse suhe, fetish suhtes
-
Külaline
-
Külaline
Ei pea igalt poolt lapsepõlvetraumasid otsimaKülaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 12:37Ei kritiseeri, aga valu, piitsutamise jmt nautlejate puhul mõtlen, et see on ilmselt alguse saanud kuskilt lapsepõlvest, kus inimest lapsena alandati ja karistati. Mingi asi peab ju inimesele põhjustama sellise kiiksu.
Ma pole see, kellele vastad, aga mind erutab ka piitsutamine ja valu. See on puhtalt intiimelu kiiks, väljaspool magamistuba ma seda ei talu(ks). Lapsena ei ole mind kordagi füüsiliselt karistatud, pole karistamist ka kunagi pealt näinud või kuulnud (kui siis vb ainult mõnes filmis).
-
Külaline
Eksid. Ma olen 50+. Meie põlvkonna kohta see haruldane inimene, kes ilma vitsata üles kasvas. Ei ole see valu nautimine lapsepõlvetrauma tulemus mul. Võimalik, et osadel on, aga kõigil kindlasti mitte. Mina olen väga veenunud, et suur osa seksuaalsetest eelsitustest on kaasasündinud. Minu valu nautimise kiiks on kaasasündinud.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 12:37Ei kritiseeri, aga valu, piitsutamise jmt nautlejate puhul mõtlen, et see on ilmselt alguse saanud kuskilt lapsepõlvest, kus inimest lapsena alandati ja karistati. Mingi asi peab ju inimesele põhjustama sellise kiiksu.
-
Külaline
Mulle sobiks, mulle meeldib seksuaalselt ennast omandina tunda. Ja no ma tahan ka teda enamvähem kogu aeg kui just väga haige pole vms. Üks kord vist olen ära öelnud. Aga selleks peab väga hea läbisaamine muidugi olema.
-
Külaline
Kuidas oled tasakaalustanud selle, et oled viimasepeal vormis, ilusa näoga, erudeeritud ja edukas, rikkaimate 1%topis, õnnelik naine?Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 18:07 Mulle sobiks, mulle meeldib seksuaalselt ennast omandina tunda. Ja no ma tahan ka teda enamvähem kogu aeg kui just väga haige pole vms. Üks kord vist olen ära öel
nud. Aga selleks peab väga hea läbisaamine muidugi olema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist