Freeuse suhe, fetish suhtes

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 11:16
Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 18:24
Aga allumine meelib, valu naudin, piitsutamine ja muu valu on minu kiikusd. Ja ei ole ma seepärast sinust ei halvem ega parem. Lihtsalt erinevas kohas on meie kiiksud.
Ei kritiseeri, aga valu, piitsutamise jmt nautlejate puhul mõtlen, et see on ilmselt alguse saanud kuskilt lapsepõlvest, kus inimest lapsena alandati ja karistati. Mingi asi peab ju inimesele põhjustama sellise kiiksu.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 12:37
Aga allumine meelib, valu naudin, piitsutamine ja muu valu on minu kiikusd. Ja ei ole ma seepärast sinust ei halvem ega parem. Lihtsalt erinevas kohas on meie kiiksud.
Ei kritiseeri, aga valu, piitsutamise jmt nautlejate puhul mõtlen, et see on ilmselt alguse saanud kuskilt lapsepõlvest, kus inimest lapsena alandati ja karistati. Mingi asi peab ju inimesele põhjustama sellise kiiksu.
Ei pea igalt poolt lapsepõlvetraumasid otsima ;)
Ma pole see, kellele vastad, aga mind erutab ka piitsutamine ja valu. See on puhtalt intiimelu kiiks, väljaspool magamistuba ma seda ei talu(ks). Lapsena ei ole mind kordagi füüsiliselt karistatud, pole karistamist ka kunagi pealt näinud või kuulnud (kui siis vb ainult mõnes filmis).
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 12:37
Eksid. Ma olen 50+. Meie põlvkonna kohta see haruldane inimene, kes ilma vitsata üles kasvas. Ei ole see valu nautimine lapsepõlvetrauma tulemus mul. Võimalik, et osadel on, aga kõigil kindlasti mitte. Mina olen väga veenunud, et suur osa seksuaalsetest eelsitustest on kaasasündinud. Minu valu nautimise kiiks on kaasasündinud.
Külaline

Mulle sobiks, mulle meeldib seksuaalselt ennast omandina tunda. Ja no ma tahan ka teda enamvähem kogu aeg kui just väga haige pole vms. Üks kord vist olen ära öelnud. Aga selleks peab väga hea läbisaamine muidugi olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Aug 2024 18:07 Mulle sobiks, mulle meeldib seksuaalselt ennast omandina tunda. Ja no ma tahan ka teda enamvähem kogu aeg kui just väga haige pole vms. Üks kord vist olen ära öel
nud. Aga selleks peab väga hea läbisaamine muidugi olema.
Kuidas oled tasakaalustanud selle, et oled viimasepeal vormis, ilusa näoga, erudeeritud ja edukas, rikkaimate 1%topis, õnnelik naine?
Külaline

Millest sa räägid?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist