Silvia Ilves põrutab Türki uusi hambaid panema

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Väga huvitavad kingad. Midagi uut. Et siis kumbki jalavari on teisest erinev :)
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 06:27 Väga huvitavad kingad. Midagi uut. Et siis kumbki jalavari on teisest erinev :)
Samad on, ühel säärel on mingi "säärekaunistus".
Külaline

Eks mine sebi ära siis. Ta ju hetkel saadaval.

Ei ole kindel. Mitu tundi ju juba sellest lahkuminekuteatest möödas ja põnev lennureis selja taga.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 23:20
Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 22:33 No mis riietus :roll: appi kui maitselage…
Mulle küll meeldib see riietus. Mõnna naine, sellist tahaks endalegi.
Riietuse valik on üllatav tõesti, aga no vaba maailm, kannad seda mis meeldib.
Külaline

Riietuse valik ei ole üllatav, kui arvestada asjaolu, et kogu aeg peavad õnged väljas olema ja on vaja leida uus voodipartner, samas on vähe aega. Kas just meeldib, ega see riietus vist väga mugav pole, aga kui peab olema alati valmis, siis ei jää ju muud üle.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 12:19

Riietuse valik ei ole üllatav, kui arvestada asjaolu, et kogu aeg peavad õnged väljas olema ja on vaja leida uus voodipartner, samas on vähe aega. Kas just meeldib, ega see riietus vist väga mugav pole, aga kui peab olema alati valmis, siis ei jää ju muud üle.
Mis mõttes alati valmis? Inimene lendas Türki iluprotseduure tegema. Vaevalt tal aega on seal muude asjadega tegeleda. Seal käivad need asjad paraku konveiermeetodil.

Olen kursis Türgis tehtavate protseduuride taustaga kuna minu elukohariigis kirjutatakse sellest väga palju. Just pahupoolest siis ja materjali selleks jätkub. Inimesed on tulnud tagasi rikutud tervisega ja pannud suuri summasid selleks, et Türgis nässu keeratud protseduuri koduriigis pisutki parandada. Väga loodan, et S.I ei pettu ja tal läheb seal kõik hästi.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 12:19

Türgis tal selle voodipartneri leidmisega küll probleeme ei tohiks tekkida. Võib seal samas ilukliinikus juba kotid sappa saada, kena naine ju tegelikult.

/Juustup
Külaline

Mis mõttes alati valmis? Inimene lendas Türki iluprotseduure tegema. Vaevalt tal aega on seal muude asjadega tegeleda. Seal käivad need asjad paraku konveiermeetodil.
Tundub, et sa ei tunne Silvia Ilvest. Meeste jaoks on tal alati aega. Osa neist on leidnud lennukist või lennujaamast. Muidugi peab ta olema alati valmis.
Külaline

See kalli käekotiga eputanud mimm ka ju väitis, et lennujaamad on head meeste lantimiskohad.
Külaline

Nägin teda seal põgusalt selja tagant ja kleit jäi silma, mõtlesin, et mingi noor. tulnud kuskilt tüdrukute õhtult otse lennujaama. Aga huvitav, meie lend läks mitu tundi varem.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 12:52
Tundub, et sa ei tunne Silvia Ilvest. Meeste jaoks on tal alati aega. Osa neist on leidnud lennukist või lennujaamast. Muidugi peab ta olema alati valmis.
Ma arvan, et Silvia on kõrge libiidoga naine, kelle seksivajadus on keskmisest kordades suurem ja nii need asjad tal juhtuvad, et mehed vahetuvad. Lihtsalt Kroonika veergudel ta ei seleta, et tal on suuremad vajadused "selle asja" järele.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 14:09 See kalli käekotiga eputanud mimm ka ju väitis, et lennujaamad on head meeste lantimiskohad.
Jaa, nii ta on. Kas te siis ei lugenud kunagi Kroonika lugu, kus Silvia Ilves läks USA-sse, 5 eurot taskus. Ja juba esimese päeva õhtuks oli tal rikas mees, kes teda luksushotelli majutas ja mööda USA-t ringi tuuritas. Kui Silvia lennujaama pidi minema, poetas koguni paar pisarat, nii armas mees oli. Kuidas see oleks võimalik, kui reisid ringi nagu tavaline hall hiir?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 14:43
Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 14:09 See kalli käekotiga eputanud mimm ka ju väitis, et lennujaamad on head meeste lantimiskohad.
Jaa, nii ta on. Kas te siis ei lugenud kunagi Kroonika lugu, kus Silvia Ilves läks USA-sse, 5 eurot taskus. Ja juba esimese päeva õhtuks oli tal rikas mees, kes teda luksushotelli majutas ja mööda USA-t ringi tuuritas. Kui Silvia lennujaama pidi minema, poetas koguni paar pisarat, nii armas mees oli. Kuidas see oleks võimalik, kui reisid ringi nagu tavaline hall hiir?
Mina jälle ei kujuta ette, et lennujaamas lantida viitsiksin. Vastus siis sellele, kes väitis, et see on tulus lantimiskoht. Mu elus oli kümneaastane periood, kus lendasin ikka väga tihti ja ma mäletan hästi seda pidevat väsimust ja tüdimust lendamisega seoses. Mäletan neid kell neli öösel ärkamisi, et varajasele lennule jõuda. Või hilisõhtuseid lennujaamas konutamisi lennu hilinemise tõttu. Sellistes oludes poleks mul küll mingit huvi veel mingit meest sebima hakata.

Aga eks inimesed ja nende nägemused asjadest on erinevad. Selle kotiga naise suhtes on mul nagunii null respekti. Tsellist on tema kõrval ikka elegantne ja nutikas daam. Loodan, et ta reis läheb hästi.
Külaline

Mina jälle ei kujuta ette, et lennujaamas lantida viitsiksin. Vastus siis sellele, kes väitis, et see on tulus lantimiskoht. Mu elus oli kümneaastane periood, kus lendasin ikka väga tihti ja ma mäletan hästi seda pidevat väsimust ja tüdimust lendamisega seoses. Mäletan neid kell neli öösel ärkamisi, et varajasele lennule jõuda. Või hilisõhtuseid lennujaamas konutamisi lennu hilinemise tõttu. Sellistes oludes poleks mul küll mingit huvi veel mingit meest sebima hakata.
Aga miks sa võrdled jälle ennast Silvia Ilvesega. Ma kujutan ette, et ta ei konuta iialgi väsinult üksi kuskil lennujaama nurgas. Tema naudib meeste tähelepanu ja ilmselt leiab alati endale vähemalt jutukaaslase. Tema toitub meeste tähelepanust ja hea meelega sebib mõne kohe endale ka. Kas ta nüüd elegantne on ja kas daam, selle üle võiks vaielda,
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 14:25 Nägin teda seal põgusalt selja tagant ja kleit jäi silma, mõtlesin, et mingi noor. tulnud kuskilt tüdrukute õhtult otse lennujaama. Aga huvitav, meie lend läks mitu tundi varem.
Kui lennujaama vaja minna, siis tasub ikka kõik kallimatesse riikidesse lendavad mehed üle vaadata.
Külaline

Ma imestasin ka riietust. Selleks peab lootusetu optimist olema, et sellist ebamugavust välja kannata. Aga eks ta vist olegi. Ma alati mõtlen hoolega, et oleks mugav ja praktiline. Pikk ootamine, tarid kohvrit tuulega trepist üles. Ei tahaks teisi reisjaid lõbustada vaatepildiga, kus miniseelik ülepea ja käpuli maas kohvri otsas.

A nojah vanasti oli lennureis nii pidulik sündmus ja pandigi riidekapi parimad riided selga. Nõukogude naine käis kõikjal kontsadel ja iga ilmaga. Ju siis harjub kõigega. Meenub saade Eve Kivist aastat 1985, kus ta lennuki trepist kõrgetel kontsadel kip-kõps alla tuleb. https://arhiiv.err.ee/video/vaata/filmi ... a-eve-kivi

Veel kõrgem klass oli Marilyn Monroe, kes kipsis jala tõttu käis mõnda aegade karkudel ja terve jala otsas muidugi mõista kotsaking.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 18:21 Kui lennujaama vaja minna, siis tasub ikka kõik kallimatesse riikidesse lendavad mehed üle vaadata.
Räägid omadest kogemustest, nagu aru saan? Mismoodi see kallimatesse riikidesse reisivate meeste leidmine käib siis, õpeta meile ka. 👜
Külaline

Sellise riietusega naine ei pea ise midagi tirima :D
Külaline

Pildid on üleval ja peab ütlema, et päris kenad said. Ei ole mingid ülevõlli suured ja koledad, nagu vahel võib juhtuda.
njaa

Postitus Postitas njaa »

Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 14:40
Külaline kirjutas: 22 Juul 2024 12:52
Ma arvan, et Silvia on kõrge libiidoga naine, kelle seksivajadus on keskmisest kordades suurem ja nii need asjad tal juhtuvad, et mehed vahetuvad. Lihtsalt Kroonika veergudel ta ei seleta, et tal on suuremad vajadused "selle asja" järele.
selle jaoks on ka diagnoosid olemas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 8 külalist