Majutus Hiiumaal
-
Külaline
Mina eelistaks kindlasti Padu’t või ka mõnd muud hotelli, aga mitte suvalist korterit. Hotellis tead, mida saad. Korter on alati õnnemäng.
-
Külaline
Oeh, otsi abi. Peaks ikka peast soe olema, kui sooviks Hiiumaale investeeridaKülaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 22:26Mis vahet seal on, kas ööbid kuskil kellegi korteris või hotellis? Meil oli vaja vaid ööbida. Ja see oli täiesti ebaoluline, et ööbimiskohas oleks terrass ja mitu tuba.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 09:07Pole ma mingi konkurent. Hiiumaal on ilusaid tänapäevaseid kortereid, 120 euro eest saab terrassiga, mitmetoalise, armsas mõne korteriga majas.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 22:38
Konkurent möllab?
Mina olen TA ja Hiiumaal käimisest on omajagu möödas. Ööbisime just nimelt seal Padu külalistemajas. Kõik oli normaalne. Me ei läinudki hiiumaale majutust nautima, vaid muid asju. Vaid ööbisime hotellis ja selle raha eest oli kõik normaalne. Ka hommikusöök oli piisav.
Mina arvan küll, et oled konkurent. Miks on vaja juulis algatatud teema märtsis üles võtta ja soovitada üht konkreetset puhkemaja? Niimoodi käituvad tavaliselt need, kes on googli otsinguga midagi leidnud enda valdkonna kohta ja siis võtavad saja-aastavanuse teema uuesti üles, et anda "palju parem soovitus"...
-
Külaline
Kui hotell on 4 või 5 tärni, siis küll. Alla selle ei kannata minna, siis tasub korralik korter võtta.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 23:43 Mina eelistaks kindlasti Padu’t või ka mõnd muud hotelli, aga mitte suvalist korterit. Hotellis tead, mida saad. Korter on alati õnnemäng.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist