Muidugi ei vasta see tõele. 40cm NPM ei sobi mitte kellelgi, ei perele ega üksikule inimesele.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 12:23selle peale meenub kohe see müüt, et kitsam 40cm nõudepesumasin on sobiv ainult üksikutele inimestele, kes kodus süüa ei tee. Mis ei vasta samuti tõele.
Pesumasin kuivatiga
-
Külaline
-
Külaline
Jaapanis on üheinimese pesumasinad sellised nagu kunagi oli see laste Pipi pesumasin. Kokku volditav pang, all on mingi mootor ja siis paneb vahendi ja vee sisse, pesu sisse ja siis keskel siis pulk ajab vett ringi ja peseb. Loputama ja väänama pead muidugi ise. Pärast voldid masina kokku ja paned kappi. Sellist suurt pesumasinat nagu meil on seal pole ruumigi hoida. Saad ainult tänaval pesuautomaatides oma suuremat pesu pesta.
-
Külaline
Miks ei sobi?Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 14:40Muidugi ei vasta see tõele. 40cm NPM ei sobi mitte kellelgi, ei perele ega üksikule inimesele.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 12:23selle peale meenub kohe see müüt, et kitsam 40cm nõudepesumasin on sobiv ainult üksikutele inimestele, kes kodus süüa ei tee. Mis ei vasta samuti tõele.
-
Külaline
Sest ta on mõttetult väike.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2026 15:34Miks ei sobi?Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 14:40Muidugi ei vasta see tõele. 40cm NPM ei sobi mitte kellelgi, ei perele ega üksikule inimesele.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 12:23selle peale meenub kohe see müüt, et kitsam 40cm nõudepesumasin on sobiv ainult üksikutele inimestele, kes kodus süüa ei tee. Mis ei vasta samuti tõele.
-
Külaline
Üksi elades nõusid palju ei kulu ka. Õhtul ja hommikul sööd ära, nõud masinasse ja tööle. Töölt tuled on nõud puhtad.
-
Külaline
Elan üksi ja pesen masinaga umbes iga 3-s või 4-s päev.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 19:50 Üksi elades nõusid palju ei kulu ka. Õhtul ja hommikul sööd ära, nõud masinasse ja tööle. Töölt tuled on nõud puhtad.
-
Külaline
Väga vajalik teadmine. Ma pesen üldse käsitsi. Ühes korteris oli nõudepesumasin, andsin tuttavale ära ja sai ruumi juurde.
-
Külaline
See on täielik valearvamus. Tavalisele neljaliikmelisele perele just paras - saab iga päev või üle päeva tööle panna ja toidujäägid ei jõua nõude külge kinni kuivada.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 19:37Sest ta on mõttetult väike.
-
Külaline
Mul sellest 60cm-st loobumine küll ruumi juurde ei annaks, ruumi on kõvasti. Nõudekas on hea, tulevad külalised, viskad 12 komplekti sisse. Mul on portselannõud, need saavad käsitsi pestes tihti viga, kraanikauss on graniidist. Väike kõks ja tükk väljas. Täna sai võimas disainvaas kõksu ja äärest tükk väljas.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 19:54Väga vajalik teadmine. Ma pesen üldse käsitsi. Ühes korteris oli nõudepesumasin, andsin tuttavale ära ja sai ruumi juurde.
-
Külaline
Kuidas nad seal masinas seistes kinni kuivavad, ei saa aru.
-
Külaline
Ei teadnudki, et graniitkraanikauss nii halb asi on. Muidu on käsitsipesu ikka säästvam kui nõudepesumasina oma. Mul on ikka mõnel odavamal nõul masinas kild küljest tulnud, käsitsi pestes mitte kunagi.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 22:58Mul sellest 60cm-st loobumine küll ruumi juurde ei annaks, ruumi on kõvasti. Nõudekas on hea, tulevad külalised, viskad 12 komplekti sisse. Mul on portselannõud, need saavad käsitsi pestes tihti viga, kraanikauss on graniidist. Väike kõks ja tükk väljas. Täna sai võimas disainvaas kõksu ja äärest tükk väljas.
-
Külaline
Külmutatud pitsat söövad need 4 inimest või mis nõudega süüa tehakse?
-
Külaline
Graniitkraanikauss ei ole üldse halb, vastupidi-stiilne, ilus ja vastupidav. Aga ta on kivim ja sinna vastu läinud asjad kipuvad purunema, mis on ka loogiline.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 23:02Ei teadnudki, et graniitkraanikauss nii halb asi on. Muidu on käsitsipesu ikka säästvam kui nõudepesumasina oma. Mul on ikka mõnel odavamal nõul masinas kild küljest tulnud, käsitsi pestes mitte kunagi.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 22:58Mul sellest 60cm-st loobumine küll ruumi juurde ei annaks, ruumi on kõvasti. Nõudekas on hea, tulevad külalised, viskad 12 komplekti sisse. Mul on portselannõud, need saavad käsitsi pestes tihti viga, kraanikauss on graniidist. Väike kõks ja tükk väljas. Täna sai võimas disainvaas kõksu ja äärest tükk väljas.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2026 19:54
Väga vajalik teadmine. Ma pesen üldse käsitsi. Ühes korteris oli nõudepesumasin, andsin tuttavale ära ja sai ruumi juurde.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline