Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 11:12
Tolmukübe kirjutas: ↑23 Mai 2026 10:52
Mida arvate, kas vallaline inimene on oma olemuselt kuidagi teistmoodi, kui suhtes olev? No näiteks introvertsem, kibestunum, paistab kuidagi imelik, jne.. ? On ju mingid põhjused, miks inimene on vallaline. Tahab üksi elada. Miks? Et on mugavam? Egoistlikum?
Sa võiksid mõnikord ise algust teha ja oma kogemusest rääkida. Teema on huvitav, aga jutulõnga huvides võiks algataja ka oma arvamuse öelda.
No meil oli naaber, ta oli ilmselgelt imelik, tema sugulane ütles, et muutus selliseks peale ühte juhtumit, ma ei küsinud, peale mida. Siis mina olen ikkagi mugava võitu, pole eriti viitsinud end välja inimeste sekka ajada, ega's ukse taha ju keegi ei tule. Introvert ka, see istubki hea meelega kodus nelja seina vahel. Mõni vanapoiss ei taha naist ega lapsi, vähem sahmerdamist, ja raha jääb järgi, on ihne ka veel. Mõni äkki ongi ära kibestunud, et "nagunii kõik mehed on ühesugused", mis nendega ikka jännata. Jne. Ma ise arvan küll, et vallaline võib oma olemuselt olla erinev, kui suhtes inimene. Selline veendunud vanapoiss. Siis kes olude sunnil on üksikuks jäänud, nendel ka mingid põhjused, mis selleni viinud. Aga siin võib sõltuda, ajutiselt vallaline on nii ja naa, eks ta olemuselt natuke ikka suhtes olevat inimest meenutab küll.
Olen mitu korda lugenud naistest, kelledel oli mees, sõbranna läks mehest lahku, ja siis neil oli vaja seda sõbrannat oma koju oma mehe juurde vedada (ise ka muidugi seal juures). Noh, midagi pole teha, kui sõbranna ja see mees paari läksid.. Veetku kodus oma mehega kvaliteetaega ja las sõbranna tinderdab, aga ei, ikka vaja keegi kolmas juurde vedada.. Takkajärgi pole enam kuskil haliseda.