Küsimus lemmikloomade kohta

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 19:19 AI teab:

Key Facts Regarding Cat Food and Calming Agents:

Calming Diets: Specialized diets like Royal Canin Calm or supplements like Purina Calming Care use probiotics, amino acids (L-tryptophan, L-theanine), and protein hydrolysates to manage stress, which may promote a calmer demeanor but are not sedatives.
Natural Sedative Effect: Consuming high amounts of amino acids found in turkey or chicken (L-tryptophan) can cause mild drowsiness in cats.
Catnip: Consuming catnip can induce a sedative effect, even though smelling it typically causes hyperactivity.
See on siiski apteegi toit, mitte poetoit. Royal Caninit tavapoed väga ei müü. Mõned tavapärasemad variandid on.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 19:39
Külaline kirjutas: 19 Mär 2026 19:19 AI teab:

Key Facts Regarding Cat Food and Calming Agents:

Calming Diets: Specialized diets like Royal Canin Calm or supplements like Purina Calming Care use probiotics, amino acids (L-tryptophan, L-theanine), and protein hydrolysates to manage stress, which may promote a calmer demeanor but are not sedatives.
Natural Sedative Effect: Consuming high amounts of amino acids found in turkey or chicken (L-tryptophan) can cause mild drowsiness in cats.
Catnip: Consuming catnip can induce a sedative effect, even though smelling it typically causes hyperactivity.
See on siiski apteegi toit, mitte poetoit. Royal Caninit tavapoed väga ei müü. Mõned tavapärasemad variandid on.
Ja nende nn looduslike ainete mõju on ikka suht olematu. Teoreetiliselt võiksid nad siis ju ka inimesele mõjuda, sõõme kalkunit jne. L-trüptopaani on ka mõningates rahunemist ja und soodustavates inimeste toidulisandites, märgatavat efekti pole küll tajunud.
Külaline

Mina elan maal. Keset metsa paiknevas väikeses külakeses. Suure linna lähedal. Ma kohe loendan üle, mitu kassi ja koera meil siin on.

Koeri on 14. Kõik on nimepidi tuttavad. Kolmes peres on 2+2+3 koera. Need kaks esimest on vihase loomuga krantsid, kaks järgmist sõbralikud saksa lambakoer ja shveitsi valge lambakoer, kolmiku moodustavad...eee, kes need väikesed valged karvapallid ongi? Siis on meil siin kaks taksi, berni alpi karjakoer, siberi husky, labradori retriiver, beezh prantsuse buldog, väike valge ümarik siledakarvaline krantsike ja veel üks väike armas hall nässakas. Peaks ka tõukoer olema see viimane, aga nende väikeste koerte tõuge ma eriti ei tea. Meelde tuli! Bolonkad on need valged karvapallid. Ühe uue koera tõug aga ei meenu. Keskmise suurusega ja on kutsikas veel. Beezhi- ja valgekirju.

Kasse on ainult 7. Poole vähem kui koeri. Samuti on kõik tuttavad. Kahe nime siiski ei tea: nemad on tubased kassid, nende kurjade koerte peres. Akna peal olen näinud neid peesitamas.

Ma ise olen pigem kassiinimene. Aga siin külas ollakse ilmselgelt koerainimesed. Minul enam kassi pole, oli tavaline triibik. Malbe iseloomuga eksemane. Ja siis oli siin üks ebameeldiv musta-valgekirju kõuts. Kes taples kõigiga. Oli üle küla kunn! Väikestele koertele näitas samuti koha kätte. Kriim nina peal, jooksid kiunudes kodu poole.
Tuli ka meie aeda see jõhkard ja kiskus tüli minu kassiga. Kuuldes väljas kohutavat kisa (oma kassi hääle tundsin ka unepealt ära), tormasin kasvõi öösärgis välja, et oma kass ära päästa sellest kismast. Hilisemas elus ma ei läinud enne magamagi, kui kass oli kindlalt toas. See kunn suri 20-aastaselt vanasdussurma. Ausalt- kahju ei olnud. No ainult natuke. Ta oli must-valge kass. Jõulise kehaehitusega. Valge osa tema karvades oli imeliselt valge- hämming! Nagu ei käikski väljas. Inimesega ülisõbralik nunnupall! Vot siis tegelast. Shitt iseloom!

Samas tekkis siia üks triibikust noorsand. 2 a kõuts, kes sai minu vanakesega super hästi läbi. Tal oli tõeline respekt tema suhtes. Seda sõprust oli kõrvalt väga armas vaadata.

Eks nõnda ole ka inimestega: mõned klapivad omavahel, teised üldse mitte!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Baidu [Spider], Bing [Bot], dmy, elke, kaegu, Karlsson ja 12 külalist