Nii ka ju raske elada. Tunned pidevalt, kuidas teistel on.Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2026 11:58 Minul on see vaistlik tunnetus ülihästi arenenud. Saan kohe aru, kui mõnel tuttaval on midagi halvasti. Tajun, mida teine inimene (ka võõras) minust mõtleb.
Eriti hästi tunnetan ma ära selle, kui minu pereliikmetel on midagi halvasti. Näiteks õel või täiskasvanud lastel, kes elavad eraldi. Ma ei pea neid isegi nägema, võib-olla ei ole isegi ammu näinud, aga tean kohe, kui nende elus on midagi halvasti.
Teadsin kohe, kui mu mees oli mind petnud. Mitte millestki kinni ei olnud hakata, sest mitte ühtegi tõendit ei olnud, aga lihtsalt teadsin. Aastaid hiljem sain teada, et tundsin õigesti.
Teiste tunded
-
Külaline
-
Külaline
Mida tundlikum/emotsionaalsem inimene, seda rohkem võivad tema enda tunded teise tunnetest aru saamisel takistuseks olla.Guest kirjutas: ↑13 Veebr 2026 16:09 Mida tundlikum inimene, seda kergemini tajub. Aga õigus on jah sellel, kes viitas kõrgele EQ-le. IQ üksi ei ole abiks, sa võid ju mõtte tasandil olla väga teadlik, aga tundetasandil mitte tingimata. Võivad olla mõlemad kõrged koos, aga sageli siiski mitte.
-
Külaline
Kurb on natuke sellist arvamust kuulda, aga ilmselt sinu elukogemus ja tutvusringkond on olnud siis sellised. Mul on palju teistsuguseid näiteid.Guest kirjutas: ↑14 Veebr 2026 14:09Täiuslikult sobivaid inimesi pole, see on illusioon. Inimesed sobivad, kui mõlemad või üks pool on kohanemisvõimeline ja kompromissialdis.Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2026 13:01 Kui enda kõrvale on suudetud valida täiuslikult sobivad inimesed, läbisaamine lähisugulastega on probleemivaba ja pikalt on kõrval sama partner, siis isegi usun seda inimese head vaistu ja EQ juttu. Sagedamini on aga nii, et “tundespetsialist” näeb aga muudkui inimesi läbi, mõni on lausa empaatiline geenius. Millegipärast ei taha päriselus keegi talle midagi rääkida ja partnerite osas kolistab ka ainult ühest ämbrist teise.
Inimesed ka muutuvad aastate jooksul ja kohandavad on vajadusi sarnasemaks, või siis mitte...Harjumus teeb oma töö.
-
Külaline
Ega ma kogu nende elu ja olemist ei tunneta. Hakkan tunnetama siis, kui midagi on halvasti. Või kui neil on mingi suuremat sorti elumuutus käsil.Guest kirjutas: ↑14 Veebr 2026 16:02Nii ka ju raske elada. Tunned pidevalt, kuidas teistel on.Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2026 11:58 Minul on see vaistlik tunnetus ülihästi arenenud. Saan kohe aru, kui mõnel tuttaval on midagi halvasti. Tajun, mida teine inimene (ka võõras) minust mõtleb.
Eriti hästi tunnetan ma ära selle, kui minu pereliikmetel on midagi halvasti. Näiteks õel või täiskasvanud lastel, kes elavad eraldi. Ma ei pea neid isegi nägema, võib-olla ei ole isegi ammu näinud, aga tean kohe, kui nende elus on midagi halvasti.
Teadsin kohe, kui mu mees oli mind petnud. Mitte millestki kinni ei olnud hakata, sest mitte ühtegi tõendit ei olnud, aga lihtsalt teadsin. Aastaid hiljem sain teada, et tundsin õigesti.
Varem või hiljem saan ma ju nii ehk naa teada, mis toimub. Aga see sisetunne annab jah juba ammu enne märku.
-
Külaline
Sul on endal mingi pervasiivne häire, kõrgest EQ ega IQ pole haisugi.
Kas on raske olla, kui ei saa sarkasmist aru?Külaline kirjutas: ↑14 Veebr 2026 10:48Sinu mula on tüütu ja vaimuvaene. Mingit sarkasmi mõõtu see välja ei anna. Mingid sajanditagused naljad ja targutamine igal teemal.
-
Külaline
Mis maalt algab selgeltnägemine? Kui keegi minult tahaks aru pärida kellegi, millegi kohta, siis ma vist ei oskaks vastata ja läbi näha, aga mingeid juhtumisi, saabuvaid olukordi endal, teistel näen mitmed päevad ette. Tulevadki meelde ja nö silme ette ssabuva olukorraga seotud inimesed.
Olin eile lähisugulasega kõnes ühe kaugema tuttava teemal ja ta ütles ehmununa, et sa tõststasud tema kohta kõik samad kolm teemat, mida ta ise minuga rääkis enne sind. Ja ma ei teadnud neid asju ju tema kohta varem, vaid oletasin.
Olen tavaline inimene ja millegi esoteerilisega ei tegele, ei kive, ei kaarte ega ennustamisi.
Olin eile lähisugulasega kõnes ühe kaugema tuttava teemal ja ta ütles ehmununa, et sa tõststasud tema kohta kõik samad kolm teemat, mida ta ise minuga rääkis enne sind. Ja ma ei teadnud neid asju ju tema kohta varem, vaid oletasin.
Olen tavaline inimene ja millegi esoteerilisega ei tegele, ei kive, ei kaarte ega ennustamisi.
-
Külaline
Ei tea, juhus vist. Ja eks su oletused siiski tuginesid mingile eelnevale infole.Guest kirjutas: ↑17 Veebr 2026 18:30 Mis maalt algab selgeltnägemine? Kui keegi minult tahaks aru pärida kellegi, millegi kohta, siis ma vist ei oskaks vastata ja läbi näha, aga mingeid juhtumisi, saabuvaid olukordi endal, teistel näen mitmed päevad ette. Tulevadki meelde ja nö silme ette ssabuva olukorraga seotud inimesed.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist