Hea, et sa ise ka tunnistad, et sa asjasest aru ei saa. Miks sinu isiklik arvamus peaks kedagi huvitama?Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 12:46Sinu isiklik arvamus sellest ei huvita kedagi, ei saa aru su jutu eesmärgist
statistika
-
Külaline
-
Külaline
Mis see sulgudes (11) tähendab? Et sa ei tea, kas üks laps on sinu oma?
-
Külaline
Tõttöelda, mina ka ei saanud sinu jutust midagi aru.
-
Külaline
Äkki on kasulaps? Või siis tegi DNA testi ja tuli välja, et bioloogiliselt ei ole tema laps (aga juriidiliselt on)?Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 14:09Mis see sulgudes (11) tähendab? Et sa ei tea, kas üks laps on sinu oma?
-
Külaline
Üks ongi selline, kelle kohta ta ei tea.
-
Külaline
Omg, kuidas inimesed oma elu nii keeruliseks oskavad elada.
-
Külaline
Aga teda ju ei häiri. Peab ennast iibe tõstjaks ja rahvuskangelaseks.
See sulgudes ilmselt on see 1 laps, kes on hetkel kasuperes.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2026 14:09Mis see sulgudes (11) tähendab? Et sa ei tea, kas üks laps on sinu oma?
-
Külaline
Arvasin ka sama algul. Aga ei ole, sest ta kirjutas "neist 7(8) täisealised", järelikult see küsimärgiga laps on täisealine
Ei. Mul oli kunagi üks 3 kuuline suhe ühe naisega, kes meie kooselu ajal oma abielu ka lahutas, kuid siis kolis uuesti oma eksabikaasa juurde tagasi ja sünnitas tütre. Kuna laps sündis vähem kui 10 kuud peale lahutust, siis automaatselt loeti lapse isaks too eksabikaasa, kelle juurde ta tagasi kolis. Paraku olevat too tüüp olnud viljatu, seega pidavat mina olema lapse isa. Ma isegi panin kunagi perekooli pildi lapsest, endast ja tollest tüübist, et perekoolikad saaksid hinnata, kes võib olla lapse isa. Too naine elas minu juures juuli algusest 3 kuud ja laps sündis 9 aprill 2006.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 21:02
Arvasin ka sama algul. Aga ei ole, sest ta kirjutas "neist 7(8) täisealised", järelikult see küsimärgiga laps on täisealine![]()
Aga mõne aja pärast võeti too laps neil ära ja lapsendati kellegi poolt.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Issand, mis naistega sina ikka suhteid lood! Sind kohe nagu kisub poolearuliste poole. Miks selliste naistega on hea mõte lapsi saada, saan veel vähem aru?Tõutäkk kirjutas: ↑04 Jaan 2026 21:22Ei. Mul oli kunagi üks 3 kuuline suhe ühe naisega, kes meie kooselu ajal oma abielu ka lahutas, kuid siis kolis uuesti oma eksabikaasa juurde tagasi ja sünnitas tütre. Kuna laps sündis vähem kui 10 kuud peale lahutust, siis automaatselt loeti lapse isaks too eksabikaasa, kelle juurde ta tagasi kolis. Paraku olevat too tüüp olnud viljatu, seega pidavat mina olema lapse isa. Ma isegi panin kunagi perekooli pildi lapsest, endast ja tollest tüübist, et perekoolikad saaksid hinnata, kes võib olla lapse isa. Too naine elas minu juures juuli algusest 3 kuud ja laps sündis 9 aprill 2006.
-
Külaline
JeerumTõutäkk kirjutas: ↑04 Jaan 2026 21:22Ei. Mul oli kunagi üks 3 kuuline suhe ühe naisega, kes meie kooselu ajal oma abielu ka lahutas, kuid siis kolis uuesti oma eksabikaasa juurde tagasi ja sünnitas tütre. Kuna laps sündis vähem kui 10 kuud peale lahutust, siis automaatselt loeti lapse isaks too eksabikaasa, kelle juurde ta tagasi kolis. Paraku olevat too tüüp olnud viljatu, seega pidavat mina olema lapse isa. Ma isegi panin kunagi perekooli pildi lapsest, endast ja tollest tüübist, et perekoolikad saaksid hinnata, kes võib olla lapse isa. Too naine elas minu juures juuli algusest 3 kuud ja laps sündis 9 aprill 2006.
-
Külaline
Kas ei oleks olnud mõtet siis DNA-test teha ja laps asotsiaalsest perest omale kasvatada võtta?Tõutäkk kirjutas: ↑04 Jaan 2026 21:22Ei. Mul oli kunagi üks 3 kuuline suhe ühe naisega, kes meie kooselu ajal oma abielu ka lahutas, kuid siis kolis uuesti oma eksabikaasa juurde tagasi ja sünnitas tütre. Kuna laps sündis vähem kui 10 kuud peale lahutust, siis automaatselt loeti lapse isaks too eksabikaasa, kelle juurde ta tagasi kolis. Paraku olevat too tüüp olnud viljatu, seega pidavat mina olema lapse isa. Ma isegi panin kunagi perekooli pildi lapsest, endast ja tollest tüübist, et perekoolikad saaksid hinnata, kes võib olla lapse isa. Too naine elas minu juures juuli algusest 3 kuud ja laps sündis 9 aprill 2006.
-
Külaline
Miks sa seda soovitad? Yxikul ka ju laps käest ära võetud. Loodetavasti sai laps ikka normaalsesse perre.Kas ei oleks olnud mõtet siis DNA-test teha ja laps asotsiaalsest perest omale kasvatada võtta?
-
Külaline
Seda küll, aga oleks võinud ju ikka selgeks teha, kas laps on tema. See on ju nii oluline teadmine. Nüüd terve elu aeg mõelda, kas sul on kuskil tütar... Kui see naine oli selline, siis ilmselt lasi veel teistegi meestega ringi.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:37Miks sa seda soovitad? Yxikul ka ju laps käest ära võetud. Loodetavasti sai laps ikka normaalsesse perre.Kas ei oleks olnud mõtet siis DNA-test teha ja laps asotsiaalsest perest omale kasvatada võtta?
-
Külaline
See oled sina, aga Yxikul neid lapsi nii palju, et ega suurt vahet vist ei ole enam, üks ees või taga.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:40Seda küll, aga oleks võinud ju ikka selgeks teha, kas laps on tema. See on ju nii oluline teadmine. Nüüd terve elu aeg mõelda, kas sul on kuskil tütar... Kui see naine oli selline, siis ilmselt lasi veel teistegi meestega ringi.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:37Miks sa seda soovitad? Yxikul ka ju laps käest ära võetud. Loodetavasti sai laps ikka normaalsesse perre.Kas ei oleks olnud mõtet siis DNA-test teha ja laps asotsiaalsest perest omale kasvatada võtta?
-
Külaline
Õige jah! Peaasi on paljuneda! Kas kasvavad, kus kasvavad, kes kasvatavad, mis tingimustes kasvavad - see ei ole oluline. Peaasi, et titt on tehtud.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:42See oled sina, aga Yxikul neid lapsi nii palju, et ega suurt vahet vist ei ole enam, üks ees või taga.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:40Seda küll, aga oleks võinud ju ikka selgeks teha, kas laps on tema. See on ju nii oluline teadmine. Nüüd terve elu aeg mõelda, kas sul on kuskil tütar... Kui see naine oli selline, siis ilmselt lasi veel teistegi meestega ringi.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:37
Miks sa seda soovitad? Yxikul ka ju laps käest ära võetud. Loodetavasti sai laps ikka normaalsesse perre.
Juriidiliselt oli ju lapsel isa olemas ja mina olin ju mitte keegi ja ma ei teadnud, et neilt laps ära võetakse.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:31Kas ei oleks olnud mõtet siis DNA-test teha ja laps asotsiaalsest perest omale kasvatada võtta?Tõutäkk kirjutas: ↑04 Jaan 2026 21:22Ei. Mul oli kunagi üks 3 kuuline suhe ühe naisega, kes meie kooselu ajal oma abielu ka lahutas, kuid siis kolis uuesti oma eksabikaasa juurde tagasi ja sünnitas tütre. Kuna laps sündis vähem kui 10 kuud peale lahutust, siis automaatselt loeti lapse isaks too eksabikaasa, kelle juurde ta tagasi kolis. Paraku olevat too tüüp olnud viljatu, seega pidavat mina olema lapse isa. Ma isegi panin kunagi perekooli pildi lapsest, endast ja tollest tüübist, et perekoolikad saaksid hinnata, kes võib olla lapse isa. Too naine elas minu juures juuli algusest 3 kuud ja laps sündis 9 aprill 2006.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 21:02
Arvasin ka sama algul. Aga ei ole, sest ta kirjutas "neist 7(8) täisealised", järelikult see küsimärgiga laps on täisealine![]()
Ma ju ei teadnud, et naine minema läheb ja seda ka mitte, et ta lapseootel on.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:44Õige jah! Peaasi on paljuneda! Kas kasvavad, kus kasvavad, kes kasvatavad, mis tingimustes kasvavad - see ei ole oluline. Peaasi, et titt on tehtud.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:42See oled sina, aga Yxikul neid lapsi nii palju, et ega suurt vahet vist ei ole enam, üks ees või taga.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 23:40
Seda küll, aga oleks võinud ju ikka selgeks teha, kas laps on tema. See on ju nii oluline teadmine. Nüüd terve elu aeg mõelda, kas sul on kuskil tütar... Kui see naine oli selline, siis ilmselt lasi veel teistegi meestega ringi.