Kas tunnete jõuluajal üksindust?

seks, suhted ja pereteemad
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Vabandust teema reostamise pärast, aga kas see kasutaja Teerajaja on siin mingi püsimiinustav bot...? Vaatan, et ta lemmiktegevus on postituste miinustamine - on ta ikka päriselt olemas?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 20:42
Ei pea teda tähtsaks. Mingist Tõutäkust hakkasid ise ikka jahuma.
Ei tea, et see mina oleks olnud 😃
Mis sekkud siis mingisse suva vestlusse, mis sinusse ei puutu. Kes peaks aru saama, mis kraaksuja on see, kes ütles seda või teist, kui kõik on anonüümsed.
No kui sa tead, et pole võimalik aru saada, kes on kes, miks siis kellegi poole isiklikult sina-vormis pöördud?
Mu jaoks polnud suva teema, kirjeldasin ka enne oma tundeid. Siit sõitis keegi oma Tõutäkuga sisse.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Dets 2025 21:14
Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 20:42
Ei pea teda tähtsaks. Mingist Tõutäkust hakkasid ise ikka jahuma.
Ei tea, et see mina oleks olnud 😃
Mis sekkud siis mingisse suva vestlusse, mis sinusse ei puutu. Kes peaks aru saama, mis kraaksuja on see, kes ütles seda või teist, kui kõik on anonüümsed.
No kui sa tead, et pole võimalik aru saada, kes on kes, miks siis kellegi poole isiklikult sina-vormis pöördud?
Mu jaoks polnud suva teema, kirjeldasin ka enne oma tundeid. Siit sõitis keegi oma Tõutäkuga sisse.
Aga kui ei olnud sulle adresseeritud, miks siis reageerid? Iga Sina vormis pöördumine pole sulle.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 20:19 Üksindus tuleb siis, kui lapsi pole või on neid liiga vähe. Näe,Tõutäkul ka naist pole, aga lapsi terve ilm täis, pole temal aega üksindust tunda.
Kuidas see Teerajaja saab sellele ühele lausele kohe 4 miinust laduda??
Külaline

Guest kirjutas: 25 Dets 2025 21:18
Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 20:19 Üksindus tuleb siis, kui lapsi pole või on neid liiga vähe. Näe,Tõutäkul ka naist pole, aga lapsi terve ilm täis, pole temal aega üksindust tunda.
Teerajaja pole üks isik. Need on need kasutajad, kes registreerisid ennast kasutajaks kohe foorumi algusajal. See on samasugune eksiarvamus, nagu varem osad arvasid, et Kägu on kõik üks isik.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 21:16Aga kui ei olnud sulle adresseeritud, miks siis reageerid? Iga Sina vormis pöördumine pole sulle.
Kui tsiteeriti minu lauset, siis ilmselt ju oli mulle.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Dets 2025 21:21
Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 21:16Aga kui ei olnud sulle adresseeritud, miks siis reageerid? Iga Sina vormis pöördumine pole sulle.
Kui tsiteeriti minu lauset, siis ilmselt ju oli mulle.
Äkki su lause siis ei olnud asjakohane. Jaurad siin täesti asjatult. Sa pole nii tähtis, kui näid ise arvavat.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Dets 2025 20:54 Siin kui keegi nimeliselt kirjutab, siis need õnnetukesed võtavad ta kohe enda lähedaseks ja aina jutustavad temast. Muid tuttavaid ju ei olegi.
See teema ongi üksinduse tundjatele. Mida sul siia teemasse asja?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 21:26
Guest kirjutas: 25 Dets 2025 20:54 Siin kui keegi nimeliselt kirjutab, siis need õnnetukesed võtavad ta kohe enda lähedaseks ja aina jutustavad temast. Muid tuttavaid ju ei olegi.
See teema ongi üksinduse tundjatele. Mida sul siia teemasse asja?
Need üksinduse tundjad jauravad Tõutäkust? Ei usu küll.
Järjekordne teema sai solgitud.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 21:31Need üksinduse tundjad jauravad Tõutäkust? Ei usu küll.
Kes siis veel?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 21:31Need üksinduse tundjad jauravad Tõutäkust? Ei usu küll.
Kes siis veel?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 21:42
Kes siis veel?
Miks nad siis oma tunnetest ei kirjuta ja mingile foorumikasutale keskenduvad?
Külaline

Ei, ma ei tunne ennast jõulu ajal üksinda. Mul abikaasa ja kolm last ja jõulud melu täis.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Dets 2025 21:42
Kes siis veel?
Kui sulle see Tõutäkk nii südamelähedane on, kirjuta talle otse. Milleks teemat solkida.
Külaline

Ei tunne üksindust ei jõulu- ega muul ajal. Pigem naudin iga hetke, mil saan päriselt üksi olla. Jõuludel on mul muidugi lapsed ka kodus, seega ei ole isegi üksi mitte. Muul ajal hoolitsevad naabrid selle eest, et ma ometi rahus ega omaette olla ei saaks. 😅
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 23:25Muul ajal hoolitsevad naabrid selle eest, et ma ometi rahus ega omaette olla ei saaks. 😅
Kuidas need naabrid saavad su rahu rikkuda? Nagu kährikud poevad su uksepraost sisse või :)
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 21:20
Teerajaja pole üks isik. Need on need kasutajad, kes registreerisid ennast kasutajaks kohe foorumi algusajal. See on samasugune eksiarvamus, nagu varem osad arvasid, et Kägu on kõik üks isik.
Miks ta siis nimetusega Külaline ei võiks olla?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 23:47Kuidas need naabrid saavad su rahu rikkuda? Nagu kährikud poevad su uksepraost sisse või :)
Vahel poevad ja ise sisse, aga enamasti kutsuvad külla. Raske elu, ma tean .. 😁
Külaline

Kuna mul on perekond ja lapsed ka veel käivad jõulude ajal kodus (tudengid muidu), siis ei tunne üksindust. Aga mõistan küll neid, kes tunnevad - kui mul peret poleks, siis oleks minagi üks neist üksinduse tundjatest. Just jõulud on nii perekeskne püha, et kui sul seda peret pole või seal ei ole suhted hästi, siis on seda väga raske millegagi asendada, midagi ei toimu ja kõik on kinni, mis võiks mõtted mujale viia, kaua sa seal toidupoes jalutad või Raekoja platsil turiste vaatad.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2025 00:21midagi ei toimu ja kõik on kinni, mis võiks mõtted mujale viia, kaua sa seal toidupoes jalutad või Raekoja platsil turiste vaatad.
Mis on kinni, kuhu sul minna oleks tahtmist?
Igal jõuluaegsel päeval on palju kontserte ja üritusi, kogu aeg toimub midagi. Kõik pole muidugi tasuta, aga öelda, et midagi ei toimu, on küll vale.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 3 külalist