ma ei ole küll see inimene, kes oma endokrinoloogi kiitis, aga minu oma on ka super. ta on spetsialiseerunud lisaks kaaluteemadele, nii et julgen soovitada küll. dr. Isand
https://www.itk.ee/uudised/eesti-endokr ... tina-isand
Suhtes olemine ja kehakaal
-
Külaline
Soovitan. Nimi on Nelli Pantelejeva, vastu võtab Lääne-Tallinna Keskhaiglas Paldiski mnt. Soe, sõbralik, tark, mõnusa huumoriga. Räägib puhtas eesti keeles.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2025 16:29Jah. Soovitad?Guest kirjutas: ↑11 Nov 2025 22:17Oled Tallinnast? Mul on imehea endokrinoloog.Külaline kirjutas: ↑11 Nov 2025 21:11
On küll diabeet ja diabeediiravi saan ka, aga mitte nende ravimitega, mis kaalu aitaks alandada. Ja ülekaal on kindlasti piisav. See 15 kg, mis ma alla võtsin, oli ainult osa mu ülekaalust, oleks pidanud edasi võtma, aga läks käest. Nüüd siis pingutan jälle.
Jah, endokrinoloogi peaksin ehk vahetama. Ma kuidagi siiani lootsin ikka ise saada, aga nüüd viimane kord kontrollis käies oli ta nii ebameeldiv. Googeldasin teda siis veidi, kõik kurdavad ta üle...
Keegi vist soovitas, et perearst võiks kaalulangetusravimut kirjutada. Kuna käin siiski diabeediga endokrinoloogi juures kontrollides, siis ei oleks õige perearstil mu diabeediravi muuta.
-
Külaline
Küll on tore, et Sina meil siis kõhna oled. Eksju?!Tolmukübe kirjutas: ↑09 Nov 2025 10:59 No mida ütlete, kas see artikkel vastab teie puhul tõele?
Uuringud kinnitavad: suhtes olles lähed päriselt ka paksuks
Eesti Naine
https://eestinaine.delfi.ee › artikkel › uuringud-kinnitava...
17. sept 2018 — Uuringust selgus ka, et võrreldes vallalistega, kipuvad suhtes inimestel siiski olema tervislikumad harjumused ja nad ka suitsetavad vähem, ...
-
Külaline
Stress mõjubki nii, et üks võtab alla ja teine juurde. Kunagi märkasin, et juurde võtsid tööl kõik need, kellel olid sahtlites maiustuste ja näkside varud. Aga üldiselt on hea soovitus jälgida oma kaalu ja näiteks igal pühapäeval kaaluda, see võimaldab tegutsema hakata juba siis, kui on 1 kilo juurde tulnud, mitte oodata, kui 10. Teine hea soovitus on süüa kõik oma eined 8 tunni vahemikus alates hommikusöögist ja jätta ära vahepalad ning näksid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 2 külalist