Kuidas selline kleit seljas püsib

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 29 Sept 2025 13:09
Külaline kirjutas: 29 Sept 2025 13:07 Appi kui ebaloomulikud need rinnad välja näevad!
Sellised ongi, kui pole veel paigas.
Aga enesenäitamise vajadus on nii suur, et piltlikult öeldes haavad pole veel paranenudki
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Suksudel on sarnased silmaklapid.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Sept 2025 14:29
Guest kirjutas: 29 Sept 2025 13:09
Külaline kirjutas: 29 Sept 2025 13:07 Appi kui ebaloomulikud need rinnad välja näevad!
Sellised ongi, kui pole veel paigas.
Aga enesenäitamise vajadus on nii suur, et piltlikult öeldes haavad pole veel paranenudki
Need ei muutu sugugi ilusamaks, kui lõpuks paika loksuvad. Sama jubedad edasi.
Külaline

Ega see kleit ju väga seljas polegi? Minu meelest ei kaunista ka kandjat kuidagi.
Külaline

Ma ei tea miks paljude naiste arvates on võimalikult palju paljast ihu ilus. Eriti pruutide puhul lööb välja. Kui ikka vööni paljas ei ole, siis ma ju ei saa ilus olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Okt 2025 17:54 Ma ei tea miks paljude naiste arvates on võimalikult palju paljast ihu ilus. Eriti pruutide puhul lööb välja. Kui ikka vööni paljas ei ole, siis ma ju ei saa ilus olla.
Pruut peab ju pulmas ainuke pilgupüüdja olema. Ju nendel paljastel pruutidel on hirm, et keegi oma kleidiga lööb ta üle. Või äkki selleks, et tema mees ikka ainult teda vahiks, mitte pruutneitsisid.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Okt 2025 19:42
Külaline kirjutas: 05 Okt 2025 17:54 Ma ei tea miks paljude naiste arvates on võimalikult palju paljast ihu ilus. Eriti pruutide puhul lööb välja. Kui ikka vööni paljas ei ole, siis ma ju ei saa ilus olla.
Pruut peab ju pulmas ainuke pilgupüüdja olema. Ju nendel paljastel pruutidel on hirm, et keegi oma kleidiga lööb ta üle. Või äkki selleks, et tema mees ikka ainult teda vahiks, mitte pruutneitsisid.
Tänapäeval see paraku nii ongi, et naiskülalised tahavad pruudiga konkureerida ja tulevad sageli ise ka valges kleidis või siis punases.
Hullemal juhul on tegemist kirikliku laulatusega ja vaene kirikuõpetaja, kes enamasti veidi kõrgemal tasandil, näeb suisa nabani välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Okt 2025 20:38Hullemal juhul on tegemist kirikliku laulatusega ja vaene kirikuõpetaja, kes enamasti veidi kõrgemal tasandil, näeb suisa nabani välja.
Tükk aega mõtlesin, et mis sa nüüd öelda tahtsid. Aru sain :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist