Kas mees peab naist taga ajama?
Need on vist selliste naiste valikus, kellel on draamat vaja, või vaja kedagi pidevalt kontrollida. Nt pätti, et ehk kasvab ümber, või alkohoolikut, et saavad ta elu kontrollida - ei joo, ei tee tööluuse, jne, lootuses, et alkohoolik ka ümber kasvaks.
Küllalt naisi, kes endale mehe võtnud. Mõned mehed nii passiivsed, et jäädki ootama, kui iseend ei liiguta. Esimese sammu peaks tegema see, kumb on aktiivsem pool. Või kummal huvi suurem. Ei ole nii, et vastutus suhte alustamise eest alati mehele peab langema.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2025 13:44 Ei pea taga ajama, aga huvi, kui seda on, võiks seda ikka välja näidata. Esimese sammu peaks ikkagi tegema mees. Hiljem loomulikult peaks ka naine omapoolset vastuhuvi välja näitama.
-
Külaline
Muidugi võib naine esimesena huvi välja näidata, aga üldiselt mõtlen mina naisena, et kui mees nii passiivne on, et ei suuda kuidagi läheneda, pole mul hiljem ka temaga midagi peale hakata. Diivanikaunistust ei vaja.
-
Külaline
Aga ma ei tahagi sellist passiivset meest. Mind lihtsalt ei tõmba sellised mehed absoluutselt, ei ole kunagi tõmmanud. Tavaliselt nad ei viitsi eriti oma mõtteid ka väljendada, aga mulle meeldib rääkida ja arutada, ajaloost, poliitikast, kirjandusest, erinevatest riikidest, inimestest, millest iganes. Ei taha mömmi.Tolmukübe kirjutas: ↑02 Sept 2025 15:06Küllalt naisi, kes endale mehe võtnud. Mõned mehed nii passiivsed, et jäädki ootama, kui iseend ei liiguta. Esimese sammu peaks tegema see, kumb on aktiivsem pool. Või kummal huvi suurem. Ei ole nii, et vastutus suhte alustamise eest alati mehele peab langema.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2025 13:44 Ei pea taga ajama, aga huvi, kui seda on, võiks seda ikka välja näidata. Esimese sammu peaks ikkagi tegema mees. Hiljem loomulikult peaks ka naine omapoolset vastuhuvi välja näitama.
Samas ma muidugi ei arva, et mees peaks mind kuuni ja tagasi taga ajama. Eks ma ikka ise näitan ka huvi üles. Aga mitte esimesena.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist