Kas olete vanuses 40 ja enam tingimusteta armastanud?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 11:21 Kas olete tundnud tingimusteta armastust. Mehe naise suhtes. Kas oled armastanud oma kallimat tingimusteta või oled eeldanud temalt teatud tegusid, käitumist, panust suhtesse, paksu rahakotti, haridust, välimust, iseloomuomadusi? Ehk siis vorst vorsti vastu kaup suhtes. Sina teed nii ja vot siis mina teen sulle ka nii.
Või sellises vanuses enam nii ei armastata? Oled endalt küsinud ausalt, kas armastad oma kaaslast tingimusteta. Või on sul ikka ootused, mis oled oma kallimale seadnud ja kui neid ei täideta siis.....Tinderisse, Amoremisse jne. Ennem kui tormad uutele jahimaadele mõtle. Armastades tingimusteta muutud ka ise armastusväärsemaks ja näed äkki, et ka sinu kaaslane ei sea sulle enam tingimusi vaid armastab sind lihtsalt sellisena nagu sa oled.
Mis krdi tingimusteta? Loomulikul lähen lahku, kui kaaslane enam ei hooli, armasta, teeb vastuvõetamatuid asju.
Külaline

Olen armastanud kaks korda - väga noorena ja veidi üle keskealisena.
Armastus ei sisalda tingimusi, tingimuste kaasnedes on see mingi muu tunne, mis ei pruugigi halb olla, kui partnerid asjast ühtmoodi aru saavad.
Vanus üle 40 ei välista iseenesest tingimusteta armastamist kui inimesele on see võime antud.
Külaline

Tingimusteta armastus on see, kui lased jobul minna, ilma et teda sõimaks või ümber kasvatama hakkaks. Las ta olla selline nagu ta on, tead, et sul pole talle midagi pakkuda ja teist inimest kammitsema ka ei hakka
Külaline

Kui ikka keegi sust su meelest aru ei saa, siis on viga küsijas. Õpi ennast selgemini väljendama ja proovi eritada vähem naisehalvustamise-haisu oma teemaalgatusse ja kommentaaridesse, kui suudad.

Loomulikult teen ma oma mehe jaoks kõike seda, millest sa siin unistad, annan andeks ka apsakad ja unustamised ja mis kõike elus ette võib tulla (ma ju tean tema nõrku kohti ja ei viska neid nina peale), mõtlen, mis talle meeldida võiks ja teen üllatusi-kingitusi midagi vastu lootmata, et teisele headmeelt teha, ainult et tema teeb nagunii sama ka minu jaoks- toob lilli niisama, ei õelutse, annab andeks minu äpardused jnejne. Selline on normaalne hea suhe normaalsete heade inimeste vahel.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 13:03 Tingimusteta armastus on see, kui lased jobul minna, ilma et teda sõimaks või ümber kasvatama hakkaks. Las ta olla selline nagu ta on, tead, et sul pole talle midagi pakkuda ja teist inimest kammitsema ka ei hakka
Täpselt nii.
Jah, ma olen tingimusteta armastanud aga see pole sama, mis romantiline armastus.
Külaline

Naistel vist jääb kõik igavesti meelde mida nad kellegi heaks tegid, nö tänuvõla kasvatamine? Mul neid tuttavaid üksikuid naisi omajagu kes pidevalt mingit mehelikku abi vajavad. Küll on vaja mööblit tõsta või midagi parandada. Pole nagu kellelgi ära öelnud nagu ei viitsi või mida sina minu heaks teinud oled? Kui mahti on, siis aitan. Osad pakuvad süüa, teised raha. Kui alguses lükkasin selle raha tagasi, siis sain aru, parem on see raha võtta ja minekut teha kui hakata kauplema ja vaidlema. Sest naisele on oluline, et tema vastu abistama ei peaks. Naljakas maailm.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 13:15 Naistel vist jääb kõik igavesti meelde mida nad kellegi heaks tegid, nö tänuvõla kasvatamine? Mul neid tuttavaid üksikuid naisi omajagu kes pidevalt mingit mehelikku abi vajavad. Küll on vaja mööblit tõsta või midagi parandada. Pole nagu kellelgi ära öelnud nagu ei viitsi või mida sina minu heaks teinud oled? Kui mahti on, siis aitan. Osad pakuvad süüa, teised raha. Kui alguses lükkasin selle raha tagasi, siis sain aru, parem on see raha võtta ja minekut teha kui hakata kauplema ja vaidlema. Sest naisele on oluline, et tema vastu abistama ei peaks. Naljakas maailm.
Kuidas see teemasse puutub? See on teenus, mis selle tingimusteta armastusega tegemist on? Ma maksan ka sugulasele kinni, kui nt tema autoga kuskil käia saan /suvaline näide/, normaalne. See on tuttvate vaheline teenus, ju sa pole sõber ja sulle ei taheta võlgu jääda teenet ega raha.
Külaline

Puutub otseselt, sest naine ju mulle appi ei tule kui mina paluks teda. Sest ta on naine. Mina jälle aitan naisi, sest olen mees. See ongi see vahe mida sa ise tõestad, ei taha jääda võlgu ehk siis minna ise teinekord aitama. Mehed üksteisele appi minnes raha ei küsi, täna aitab üks, teinekord teine.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 13:22 Puutub otseselt, sest naine ju mulle appi ei tule kui mina paluks teda. Sest ta on naine. Mina jälle aitan naisi, sest olen mees. See ongi see vahe mida sa ise tõestad, ei taha jääda võlgu ehk siis minna ise teinekord aitama. Mehed üksteisele appi minnes raha ei küsi, täna aitab üks, teinekord teine.
No palu siis appi teine mees, kes keelab. Või osta see teenus.
Külaline

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Just sellise vingumise pärast on palju lihtsam (naise jaoks) osta sisse see mööblitõstmine ja pistikuvahetamine... tellid, maksad, saad teenuse ja kõik rahul, ei mingit tagantjärele nämmutamist ja tänuvõla meenutamist (mida sa ise just siin teed).
Külaline

Naisi on sageli kasvatatud väga ettevaatlikuks teenete vastuvõtmise suhtes ja seetõttu nad eelistavad kohe ja rahaga tasumist võimaliku vastuteene asemel.
Seda mitte pahatahtlikusest vaid endale aru andes, et meesterahvale mingit arvestatavat füüsilist abi nad pakkuda ei suuda ja võlgu jääda ka ei taha.
Samas - kui eelistad naiselt vastuteenet valdkonnas, milles ta tugev on, saad seda ju alati öelda:)
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 13:15 Naistel vist jääb kõik igavesti meelde mida nad kellegi heaks tegid, nö tänuvõla kasvatamine? Mul neid tuttavaid üksikuid naisi omajagu kes pidevalt mingit mehelikku abi vajavad. Küll on vaja mööblit tõsta või midagi parandada. Pole nagu kellelgi ära öelnud nagu ei viitsi või mida sina minu heaks teinud oled? Kui mahti on, siis aitan. Osad pakuvad süüa, teised raha. Kui alguses lükkasin selle raha tagasi, siis sain aru, parem on see raha võtta ja minekut teha kui hakata kauplema ja vaidlema. Sest naisele on oluline, et tema vastu abistama ei peaks. Naljakas maailm.
Ausalt öeldes jääb see naisele kauaks meelde, kui sa talle voodis midagi pakkuda ei taha, päriselt
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 13:54
Ausalt öeldes jääb see naisele kauaks meelde, kui sa talle voodis midagi pakkuda ei taha, päriselt

Enamus siinseid naisi iseloomustab selline lause

Voodi asja ma isegi mitte ei kommenteeri rohkem kui see läheb tüüpilise naise elumõtte alla. Anna, anna, anna.

Kas ma usun armastusse esimesest silmapilgust? Jah absoluutselt! - Ma armun igasse kassi, keda näen. Või siis. "Ma armastan suhet oma voodiga. Pühendumust pole vaja. Me lihtsalt magame iga öö koos".

Aga kas poleks mõelda parem nii

Suhtes olemine on täiskohaga töö - nii et ära kandideeri, kui pole selleks valmis. Kallistus on nagu bumerang – saad selle kohe tagasi.Olen parem inimene, kui jätan endale aega romantikaks ja armastuseks.

Rohkem pärleid põssade ette ei loobi
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 13:22 ei taha jääda võlgu ehk siis minna ise teinekord aitama.
Sest mehed kipuvad arvama, et kui nemad teevad naisele mingi teene, siis naine peab neile "teeneid" tegema. Vanasti arvati ka meeste poolt (pole need praegugi veel välja surnud!), et joogi väljategemise "teene" on juba kokkuleppe "vastuteeneks" seksi näol. Sellises maailmas on naised ettevaatlikud igasuguseks meeste tänuvõlglaseks jäämisega ja eelistavad olla tasa, et neilt mehed midagi nõudma ei hakkaks. Ja kui need on head tuttavad naised, siis naiselikku abi võid alati küsiuda, mitte eeldada kitsarinnaliselt, et "nad nagunii ei tule".
Külaline

Juba legendaarne "lohakas" M.Monroe keda naised imetlevad ütles

Tark tüdruk suudleb, aga ei armasta, kuulab, aga ei usu ja lahkub enne, kui temast lahkutakse.

Temal muidugi see lugu, et hakkas ennast jumalannaks pidama ja nii see lahkumine tuli kiiremini kui ta arvata oskas.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 13:22 Puutub otseselt, sest naine ju mulle appi ei tule kui mina paluks teda. Sest ta on naine. Mina jälle aitan naisi, sest olen mees. See ongi see vahe mida sa ise tõestad, ei taha jääda võlgu ehk siis minna ise teinekord aitama. Mehed üksteisele appi minnes raha ei küsi, täna aitab üks, teinekord teine.
Mina ei palu ühtki tuttavat. Selleks on töömehed, kellele töö eest palka maksan.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 13:39 Just sellise vingumise pärast on palju lihtsam (naise jaoks) osta sisse see mööblitõstmine ja pistikuvahetamine... tellid, maksad, saad teenuse ja kõik rahul, ei mingit tagantjärele nämmutamist ja tänuvõla meenutamist (mida sa ise just siin teed).
Sa tead ka kui palju maksab pistiku vahetus kui kutsuda kohale elektrik? Meil ühistus oli seina lüliti katki ja selle vahetus läks maksa 120 eurot. Elektrik tuli vaatas kõigepealt üle, siis läks tõi laost lüliti ja kilometraaž pandi kirja, tunni töö, töö alustamine.

Foorumis on sul tore õitseda, aga päris elus on päris kallis.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 14:08
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 13:22 ei taha jääda võlgu ehk siis minna ise teinekord aitama.
Sest mehed kipuvad arvama, et kui nemad teevad naisele mingi teene, siis naine peab neile "teeneid" tegema. Vanasti arvati ka meeste poolt (pole need praegugi veel välja surnud!), et joogi väljategemise "teene" on juba kokkuleppe "vastuteeneks" seksi näol. Sellises maailmas on naised ettevaatlikud igasuguseks meeste tänuvõlglaseks jäämisega ja eelistavad olla tasa, et neilt mehed midagi nõudma ei hakkaks. Ja kui need on head tuttavad naised, siis naiselikku abi võid alati küsiuda, mitte eeldada kitsarinnaliselt, et "nad nagunii ei tule".
Oh jeerum, kõik mehed ei taha teid voodisse ja juttu polnud mingi jookide välja tegemisest, ära hakka jälle unistama. Aidatakse üksteist tutvuse, altruismi poolest jne. Teil käib siin lõputu sentide lugemine ja see teeb teid nii rumalaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 14:44
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 13:39 Just sellise vingumise pärast on palju lihtsam (naise jaoks) osta sisse see mööblitõstmine ja pistikuvahetamine... tellid, maksad, saad teenuse ja kõik rahul, ei mingit tagantjärele nämmutamist ja tänuvõla meenutamist (mida sa ise just siin teed).
Sa tead ka kui palju maksab pistiku vahetus kui kutsuda kohale elektrik? Meil ühistus oli seina lüliti katki ja selle vahetus läks maksa 120 eurot. Elektrik tuli vaatas kõigepealt üle, siis läks tõi laost lüliti ja kilometraaž pandi kirja, tunni töö, töö alustamine.

Foorumis on sul tore õitseda, aga päris elus on päris kallis.
Ei ole see, kellele vastad, aga võin kogemust jagada. Kolisin hiljuti uude korterisse ja käis nii elektrik, ventilatsioonimees, san.tehnik, mööblipaigaldaja kui kolijad. Kokku läks neljakohaline summa, aga iga kell olen enne nõus selle raha ühekordselt ära maksma, kui mõnda tuttavat meest appi paluma, kes siis selle peale ei tea kui kaua ei tea mida ootama hakkaks.
Ps. Olen naine ja korteri ostsin ise. Magister mittepehmel erialal.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist