Kividega pildumine oli siiski ülekantud tähenduses. Aga siiski, selliseid inimesi, just meeste seas, on küll ja veel, kes neid raevunult vihkavad ja mingil momendil oleks valmis ka kividega loopima. Mul on oma tutvusringkonnaski selliseid.Guest kirjutas: ↑25 Juul 2025 15:23Keegi ei pillu neid kividega ega vihka raevunult. See ongi osa nende narratiivist, millega saada tähelepanu ja haletsust. Kui on normaalne inimene, kellega koos töötan samas osakonnas või õpin koolitusel, mis pagana pärast ma peaks teda hakkama kividega pilduma?Guest kirjutas: ↑25 Juul 2025 12:48Kas transseksuaale on viis protsenti? Kui kokku võtta kõik nö kõrvalekalded (transvestiidid, homod jne jne), siis kahtlustan, et neid on ikka rohkem. Vaata, kas või Iha portaali. Seal on kõiksugu uskumatuid veidrusi lausa massides. Ja kindlasti on terve hulk inimesi, kes istuvad kapis ja tunnistaks oma kõrvalekallet ka mitte anonüümselt.Guest kirjutas: ↑25 Juul 2025 11:25
Vikipeedia järgi on neid inimesi ühiskonnast umbes viie protsendi kandis, ehk siis üsnagi vähe. Kuid vaadates, kui palju nad tähelepanu soovivad saada, tundub juba, et neid on enamik ühiskonnast ja hoopis nn tavainimesi ehk heterosid on viis protsenti. Igas kooliklassis on tänapäeval teismelisi tüdrukuid, kes äkki teatavad, et olla sündinud "valesse kehasse" ja tahtvat olla hoopis poisid. Seda ei või kuidagi kahtluse alla seada, vaid peab hakkama kohe "toetama". Laialt levitatakse narratiivi, mille kohaselt pidavat neid inimesi kohutavalt "taga kiusatama", kutsumaks esile haletsust ja kaastunnet. Loomulikult valitakse meedias sõna võtma ainult sellised selle kogukonna liikmed, kes mõjuvad hästi meeldivalt ja tunduvad toredad ja oskavad hästi põhjendada ja on rikkad ja ilusad. Sellises võrdluses jäävad tavalised, keskmise toimetulekuga inimesed ehk siis "heterod" muidugi selgelt alla.
Aga sellega olen nõus, et see ülisuur tähelepanu, mida nad nõuavad, ei ole ok. Samas ei ole ok selliseid endast teistsuguseid inimesi "kividega pilduda" ja raevunult vihata, nagu seda paljud teevad.
Pigem on vihkamisega probleem neid endil. Lapsevanemad, kelle tütred teismeliseks saades äkitselt teatavad, et nüüd nemad tahtvat olla hoopis poisid, sõimavad oma vanemaid "homofoobideks" paljalt selle eest, kui nood ei hakka 12-aastase piiga rindade amputeerimiseks kohe kuulekalt raha koguma. Kõik, kes nende sekti ideedega lennult kaasa ei jookse, saavad kaela sõimuvalingu. Kus see suur sallivus neil endil on?
Mu tööandja-ettevõt tolereerib avalikult seksuaalvähemusi. Ja meil on küll ja veel raevunud kodanikke, kes on meile teada andnud, et lõpetavad meiega kliendisuhte, kuna nad ei soovi olla selle asutuse kliendid, kes toetavad värdjaid.
Kas kuskilt saab rohkem lugeda nende näidete kohta, kus teismelised nõuavad rindade amputeerimist?