Kaks töökohta

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 02 Juul 2025 13:09 Töötan täiskohaga ühes haiglas ning olin nõus ka käsunduslepinguga teises haiglas abiks olema. Teises töökohas tuleb töötunde 96 h. Kuna kaks erinevat sissetulekut ( töötasu ) ühes kuus siis kui palju palgas kaotan ? Olen aru saanud et siis läheb rohkem makse maha?
Sa oled õigesti aru saanud. Mida rohkem teenid, seda rokem makse maksad.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2025 20:50
Külaline kirjutas: 02 Juul 2025 20:35Kui sa teenid rohkem, siis muidugi maksad ka summana rohkem tulumaksuks ära, aga protsentuaalselt ju mitte. Kui teenid üle 2100 euro, tulumaksuvaba miinimumi ei ole ja siis enam tähtsust ei oma, kas teenid 2100 või 3500
Novot selleni ma jõuda tahtsingi. Sa väitsid, et ei kaota midagi. Kaotab, mida rohkem teenid, sest maksuvaba miinimum on ju täis teenitud.
Mida rohkem teisel kohal teenid, seda suurem on kadu, kuna teisel kohal maksuvaba min puudub 🤦‍♀️
Seda ei ole juba esimesel töökohal, kui saad 2100 või enam. Mingi teine ega kolmas töökoht ei puutu asjasse.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2025 13:09 Teises töökohas tuleb töötunde 96 h. Kuna kaks erinevat sissetulekut ( töötasu ) ühes kuus siis kui palju palgas kaotan ?
Kui 96h tuleb juurde, siis 25h kaotad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist