Linnud muutuvad ka järjest lollimaks

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 10:09 Kas sinult võib siis küsida, kuidas sa hoiad kärbsed ja herilased eemal väliköögist? Ma tõesti ei oma välikööki. Aga olen õues grillinud küll ja väljas ka söönud. Kärbsed leiavad alati söögi üles. Sügise poole ka herilased.
Kas arvad, et saad terve maailma kärbsepabereid täis riputada ja siis grillimise ajal ühtki sitikat pole?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 21:42
Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 10:09 Kas sinult võib siis küsida, kuidas sa hoiad kärbsed ja herilased eemal väliköögist? Ma tõesti ei oma välikööki. Aga olen õues grillinud küll ja väljas ka söönud. Kärbsed leiavad alati söögi üles. Sügise poole ka herilased.
Kas arvad, et saad terve maailma kärbsepabereid täis riputada ja siis grillimise ajal ühtki sitikat pole?
Me teeme tõesti päris palju süüa õues, aga kärbseid meil metsas pole. Herilasi on mõnel aastal, enamasti mitte. Sõltub vist klimaatilistest oludest.
Külaline

Linnutaja kirjutas: 14 Juun 2024 17:28 Linnud ei saa aru, misasi on klaas, eriti kui valgus paistab teiselt poolt, nad arvavad, et sealt saab läbi lennata. Asi pole lindude lolluses. Riputa sinna kas (õhukesed) kardinad, röövlinnu kujutusega kleepsud vms. P
Mul pani täna kaks lindu tohutu pauguga vastu aknaraami, mitte klaasi. Ise ka ehmatasin, nii kõva mürts oli. Aga kumbki pole maha jäänud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline