Ja kelle viga see on? Asi millega kiidelda. Häbene.
Kuidas näha soovitud unenägu?
-
Külaline
-
Külaline
Need on olendid. Mitte inimesed
-
Külaline
Ja ise ka initsiatiivi ei näidanud? Äkki teine polnud aseksuaalne. Arvas, et sina oled. Ja mis sa siis inimest segadKülaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 18:35Ma tegelt pole aseksuaalne. Lihtsalt teine pool ei tahtnud või ei olnud valmis teatud põhjusel.
Juhust petta ka ei tulnud.
-
Külaline
Ei kiitlegi. Ma lihtsalt tahan teada, et mismoodi piinab see asi kui ei saa. Mul endal pole nii olnud.
-
Külaline
Kui oledki peaaegu aseksuaalne või frigiidne siis seda sulle ka selgeks ei tee kuidas normaalne inimene ennast rahuldamata tunneb. Või kuidas ta iha tunneb.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 12:32Ei kiitlegi. Ma lihtsalt tahan teada, et mismoodi piinab see asi kui ei saa. Mul endal pole nii olnud.
-
Külaline
Ei ta ei tahtnudki. Peale sünnitust ja väikese lapsega tegelemisest väsinud jne.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 10:53Ja ise ka initsiatiivi ei näidanud? Äkki teine polnud aseksuaalne. Arvas, et sina oled. Ja mis sa siis inimest segad
-
Külaline
Ära aja lolli juttu. Kui partnerit pole, pole mingit iha. Sa oled nagunii hälbeline mees, tühjendaja, sina ei lähe arvesse.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 12:36Kui oledki peaaegu aseksuaalne või frigiidne siis seda sulle ka selgeks ei tee kuidas normaalne inimene ennast rahuldamata tunneb. Või kuidas ta iha tunneb.
-
Külaline
Naine olen. Sina vist pole.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 14:03Ära aja lolli juttu. Kui partnerit pole, pole mingit iha. Sa oled nagunii hälbeline mees, tühjendaja, sina ei lähe arvesse.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 12:36Kui oledki peaaegu aseksuaalne või frigiidne siis seda sulle ka selgeks ei tee kuidas normaalne inimene ennast rahuldamata tunneb. Või kuidas ta iha tunneb.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 12:32
Ei kiitlegi. Ma lihtsalt tahan teada, et mismoodi piinab see asi kui ei saa. Mul endal pole nii olnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline