On küll piinlik selliste uih ja aih tädide pärast, kes enda arvamust ülimaks peavad ning eeldavad, et kogu maailm peaks samamoodi mõtlema.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 17:42 Kas hakkas piinlik?
Naiste trennipüksid
-
Külaline
-
Külaline
No pulksirgelt ei seisa isegi rannas jahKülaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 16:38Sa käid rannas tõsteid ja kükke tegemas või?Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 13:47Rannas käies minestad?Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 12:20 Ausalt öelda on need püksid ikka suhteliselt nilbed. Püüan mööda vaadata, aga peas siiski analüüsin, miks ta seda teeb. Meestejahil? Egotripil?
Samuti olen viimasel ajal tähele pannud, et sportrinnahoidjatele noored enam särki peale ei pane.
Võib-olla ongi tänapäeval savi, kui väljanägemine on vulgaarne. Kui võin olla kass, lehtpuu, sootu või traktor, siis kaovad piirid normaalse ja ebanormaalse vahel ning paradoksaalselt olen ebanormaalne hoopis mina vaatlejana, kui väärarenguid normaalseks ei pea.
Need kannipüksid on ikka nii kanni vahel... sisse ei sooni või? Mokad on isegi eemalt selgelt loetavad, kui teatud harjutusi teha.
-
Külaline
Kle, nett on tasuta porri täis. Vahi palju kulub. Ega me 16 sajandil ei ela, et naise keha mingi suur müstiline asi on.
-
Külaline
Eee...jaaa. See on ju ometi elementaarne, et vaatad end tagant peegliga ka, kui mingi uue riietuse ostad?Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 11:06 Võimalik, et kandja ei teagi, et tagant on püksid liiga kanni vahel. Kui püksid jalga paned, siis ju ei vahi ennast täielikult tagantvaates. Eest ja küljepealt nagu näed, et tagant näha, oleks vaja ikka telefoniga pildistada või peegliga vaadata.
-
Külaline
See pole sportrinnahoidja, see on top. Kanti juba 25-30 aastat tagasi, ei pandud toonagi särke peale.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 12:20 Ausalt öelda on need püksid ikka suhteliselt nilbed. Püüan mööda vaadata, aga peas siiski analüüsin, miks ta seda teeb. Meestejahil? Egotripil?
Samuti olen viimasel ajal tähele pannud, et sportrinnahoidjatele noored enam särki peale ei pane.
Võib-olla ongi tänapäeval savi, kui väljanägemine on vulgaarne. Kui võin olla kass, lehtpuu, sootu või traktor, siis kaovad piirid normaalse ja ebanormaalse vahel ning paradoksaalselt olen ebanormaalne hoopis mina vaatlejana, kui väärarenguid normaalseks ei pea.
-
Külaline
Mitte kõigi jaoks elementaarne. Paned jalga, vaatad eest, keerad võimalikult külje peale ja kõik. See, et püksid täiesti kanni vahel on, jääb nägemata. Ja isegi, kui tol hetkel peegli ees on ok, siis kõndides ja liigutades võivad püksid vägagi suunda muuta ja kanni vahele ronida. Niiet parim variant oleks hoopis, et paned telefoni eemalt filmima ja kõnnid ja kükitad natuke ja siis vaatad, kuidas su püksid tagant vaates teistele näivadKülaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 08:34See on ju ometi elementaarne, et vaatad end tagant peegliga ka, kui mingi uue riietuse ostad?
-
Külaline
Jeerum, kui vaatad end peegliga selja tagant siis ilmselgelt liigutad ka.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 20:58Mitte kõigi jaoks elementaarne. Paned jalga, vaatad eest, keerad võimalikult külje peale ja kõik. See, et püksid täiesti kanni vahel on, jääb nägemata. Ja isegi, kui tol hetkel peegli ees on ok, siis kõndides ja liigutades võivad püksid vägagi suunda muuta ja kanni vahele ronida. Niiet parim variant oleks hoopis, et paned telefoni eemalt filmima ja kõnnid ja kükitad natuke ja siis vaatad, kuidas su püksid tagant vaates teistele näivadKülaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 08:34See on ju ometi elementaarne, et vaatad end tagant peegliga ka, kui mingi uue riietuse ostad?![]()
Mingi endast mittehooliv vaatab end jah max eest ja küljepealt
-
Külaline
No ma olen ka palju paare pükse ostnud oma elu jooksul ja kordagi pole teise peegliga tagant vaadanud, kuidas mu püksid on.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 21:34Jeerum, kui vaatad end peegliga selja tagant siis ilmselgelt liigutad ka.
Mingi endast mittehooliv vaatab end jah max eest ja küljepealt
-
Külaline
Kõne all oleva püksid ongi kohe sellise disainiga, mitte pole kanni vahele kogemata läinud.

Ma ei tea, mul pole küll õnnestunud tavalisi trenniretuuse kanni vahele saada, venita palju tahad ülesse.
Hea küll, peeglist ei vaata tagant aga tunned ju ikka kui tagumiku vahel miskit on

Ma ei tea, mul pole küll õnnestunud tavalisi trenniretuuse kanni vahele saada, venita palju tahad ülesse.
Hea küll, peeglist ei vaata tagant aga tunned ju ikka kui tagumiku vahel miskit on
-
Külaline
Kas need ebamugavad ei ole? Pildi järgi tundub küll kohutavalt ebamugav. Võib-olla kui oled stringidega harjunud, siis ei tunne enam, et midagi on tagumikuvahel?Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 07:48 Kõne all oleva püksid ongi kohe sellise disainiga, mitte pole kanni vahele kogemata läinud.
Hea küll, peeglist ei vaata tagant aga tunned ju ikka kui tagumiku vahel miskit on![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist