Naistepäeva kink!

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 10:12 Mis mõttes peab? Mina ei tahaks selliseid lilli, mille viimise üle inimene niimoodi vingub. Kes käsib?
Ja ei pea. Aga tegelikult peab, sest kui ei vii, siis ikka jama.
Targem ära kannatada see asi ja siis aasta jälle muretu.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 10:27
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 10:12 Mis mõttes peab? Mina ei tahaks selliseid lilli, mille viimise üle inimene niimoodi vingub. Kes käsib?
Ja ei pea. Aga tegelikult peab, sest kui ei vii, siis ikka jama.
Targem ära kannatada see asi ja siis aasta jälle muretu.
Inimene on ise ebameeldiv suss ja siis muudkui vingub. Ise ei julge midagi öelda ega midagi teha, aga kõik teised on süüdi. Küll on jube mõnel naisel, kellel on selline mees. Ja siis siin räägitakse, et näe, mehe olemasolu on ikka kõige suurem saavutus naise elus. Mis kasu sellise mehe olemasolust on. Enne oleks sada korda üksi kui sellise inimesega koos, kes toob sulle vastumeelselt lilli ja siis selle üle lõputult vingub.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 10:30 aga kõik teised on süüdi.
Ei ma ei pea teisi süüdi.
Ma enne kirjutasin ja küsisin, et mis mul viga on.
Miks mulle see asi ei meeldi.
Võiks ju olla, et on meeldiv ja tahan.
Aga on ebameeldiv kohustus see asi ära teha.
Külaline

Nõme inimene oled, see ongi vastus.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 10:58
Lihtne on hukka mõista.
Aga mis seda võks põhjustada, seda sa ei oska vastata.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 11:24
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 10:58
Lihtne on hukka mõista.
Aga mis seda võks põhjustada, seda sa ei oska vastata.
Muidugi oskan. Sa oled egoist, kellel on vähearenenud empaatiavõime. Sa ei taha midagi teha teiste heaks, ainult teistelt kõike saada. Sina vaatad ainult seda, et sa ei viitsi kuskile minna, raha ka kulub ja mis sul nendest lilledest. Mida need naised tunnevad või ei tunne, sind ei huvita vähimalgi määral.
Külaline

Elukaaslase ja kallima jaoks on valentini, ehk sõbrapäev, emadele on emadepäev, naistele jäägu Clara Zetkin oma marksismiga
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 03:11 Muidugi oskan. Sa oled egoist, kellel on vähearenenud empaatiavõime. Sa ei taha midagi teha teiste heaks, ainult teistelt kõike saada. Sina vaatad ainult seda, et sa ei viitsi kuskile minna, raha ka kulub ja mis sul nendest lilledest. Mida need naised tunnevad või ei tunne, sind ei huvita vähimalgi määral.
Ma ise ei taha ma teistelt midagi saada.
Kohusetundest ostangi need lilled ja kingin ära kuna ma tean, et naised tahavad lilli saada ja ilmselt nad selle üle midagi tunnevad. Ehk mind huvitab ikka mida naised tunnevad.
Ja kuna naistepäeval kingitaksegi lilli, siis ma pean neid ostma, kuigi mulle vastumeelselt. Selleks korraks nüüd õnneks läbi.
Et see on minu probleem, seda ma olen aru saanud.
Aga alg põhjust miks see nii on seda ma ei tea.
Külaline

Ära sa mees mingil juhul lilli kinkimata jäta ükskõik kui nõme see kohustus sulle tundub! Vastasel juhul oled kuid seksita, pead naise tummale televiisorile hääle sisse saamiseks sadu või tuhandeid eurosid kulutama ning kõige tipuks jätab naine su maha ja kolib su lastega Portugali.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 18:13 Ära sa mees mingil juhul lilli kinkimata jäta ükskõik kui nõme see kohustus sulle tundub! Vastasel juhul oled kuid seksita, pead naise tummale televiisorile hääle sisse saamiseks sadu või tuhandeid eurosid kulutama ning kõige tipuks jätab naine su maha ja kolib su lastega Portugali.
Kas sul on niimoodi?
Ega ma seda lillede ostmise asja naisele ei ole öelnud.
Ta küll teab, et mulle lilli ei kingiks, õigemini võib kinkida, aga saab need ju sisuliselt endale vaatamiseks.

Aga täna ühes artiklis Jana Toom kirjutas, et on peksupäev.
Paljudel on nii, et mehed toovad ilmselt hea meelega naisele lilli. On ju tore naistepäev, siis saab pidu. On põhjust võtta napsu. Hiljem saavad naised naistepäevaks meeste käest peksa.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 10:12
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 10:03
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 09:51 Ära vii siis, kui see mingi eludraama on. Kes sellise vingatsi lilli tahab üldse.
Peab ju viima. Naistepäev ju. Kuidas sa jätad viimata. Ma praegu lillepoes ja ainuke kes mossis näoga seal. Ei tea valida midagi. Kiirelt mõned pakis pundid ostsin ära ja minekut poest.
Mis mõttes peab? Mina ei tahaks selliseid lilli, mille viimise üle inimene niimoodi vingub. Kes käsib?
Mõtle, et kusagil on üks naine, kellel ongi päriselt selline mees.
Aga ma loodan, et ta blufib.. mingit naist ei ole ja need õnnetud lilled viib ta prostituudile odavama diili saamiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 20:11 Mõtle, et kusagil on üks naine, kellel ongi päriselt selline mees.
Nii on päriselt. Aga ma ei taha uskuda, et teisi selliseid mehi pole. Mina vähemalt ostan ja kingin. Mõni ilmselt ei tee sedagi. Ja nagu enne ütlesin, et mõni saab veel naistepäevaks peksa.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 19:33On põhjust võtta napsu. Hiljem saavad naised naistepäevaks meeste käest peksa.
Selline luuletus.

Saabus Esimene Mai,
päev, mil töömees vabaks sai.
Jällegi ei petnud vaist:
Fedja peksis last ja naist.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 14:50
Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 03:11 Muidugi oskan. Sa oled egoist, kellel on vähearenenud empaatiavõime. Sa ei taha midagi teha teiste heaks, ainult teistelt kõike saada. Sina vaatad ainult seda, et sa ei viitsi kuskile minna, raha ka kulub ja mis sul nendest lilledest. Mida need naised tunnevad või ei tunne, sind ei huvita vähimalgi määral.
Ma ise ei taha ma teistelt midagi saada.
Kohusetundest ostangi need lilled ja kingin ära kuna ma tean, et naised tahavad lilli saada ja ilmselt nad selle üle midagi tunnevad. Ehk mind huvitab ikka mida naised tunnevad.
Ja kuna naistepäeval kingitaksegi lilli, siis ma pean neid ostma, kuigi mulle vastumeelselt. Selleks korraks nüüd õnneks läbi.
Et see on minu probleem, seda ma olen aru saanud.
Aga alg põhjust miks see nii on seda ma ei tea.
Oli ju ilus naiste naeratust näha, kui neile lilled viisid?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 20:32
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 20:11 Mõtle, et kusagil on üks naine, kellel ongi päriselt selline mees.
Nii on päriselt. Aga ma ei taha uskuda, et teisi selliseid mehi pole. Mina vähemalt ostan ja kingin. Mõni ilmselt ei tee sedagi. Ja nagu enne ütlesin, et mõni saab veel naistepäevaks peksa.
Küll on Eesti meeste latt madal. Peab ennast suureks õnnistuseks naistele, et vähemalt ei peksa. Õudne. Ei imesta, et siin on nii palju oma soovil üksi elavaid naisi. Laste pärast minnakse mehele, sest naised tahavad lapsi saada, aga kui seda eesmärki pole, siis ei suuda neid keegi enam välja kannatada. Normaalseid mehi on loomulikult ka olemas, aga tundub, et need on vähemuses. Eriti 50+ põlvkonna hulgas. Šovinistlikud, egoistlikud, vormist väljas, vinguvad, joovad palju. Õudusunenägu.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:00 Oli ju ilus naiste naeratust näha, kui neile lilled viisid?
Ei olnud naeratust. Öeldi, et tema pärast polnuks vaja.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:37
Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:00 Oli ju ilus naiste naeratust näha, kui neile lilled viisid?
Miks sa siis viid, kui sulle otse näkku öeldakse, et pole vaja? Mina nt naistepäeva ei tähista ja kui mul oleks mees ja see tooks lilli, võtaks vastu muidugi ja rõõmustaks; aga kui ta ei tooks, mis siis ikka, kui muidu kodustes töödes aitab ja tubli mees on, pole neid lilli vaja ka, närtsivad ära, lihtsalt raha raiskamine. Kasulikum kinkekaart kuskile kinkida või selleks päevaks koju kalamarja tuua, vms.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:28 Küll on Eesti meeste latt madal. Peab ennast suureks õnnistuseks naistele, et vähemalt ei peksa. Õudne.
Ära ainult minu järgi Eesti mehi hinda.
Ja ma ei pea end õnnistuseks naistele.

Mul pole probleem lilli kinkida, vaid minna poodi ja neid osta ja valida. Peab ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:37
Eks ta teab, et need ei tulnud südamest, vaid nö kohusetundest viisid. Ilmselt on teie suhted ka muidu halvad. Loomulikult sellises olukorras lilled ei rõõmusta. Ära järgmine kord vii, siis pole vähemalt vaja vinguda, et pead viima.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:43
Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:28 Küll on Eesti meeste latt madal. Peab ennast suureks õnnistuseks naistele, et vähemalt ei peksa. Õudne.
Ära ainult minu järgi Eesti mehi hinda.
Ja ma ei pea end õnnistuseks naistele.

Mul pole probleem lilli kinkida, vaid minna poodi ja neid osta ja valida. Peab ju.
Kuule, aitab nüüd küll!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist