Kuodas mehed ja naised nii erinevad on?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Veebr 2025 00:33
Külaline kirjutas: 15 Veebr 2025 08:36 Mul tuleb telekast mingi film, mida mees praegu vaatab. Vaatan ka poole silmaga. Kisa suuremaks minnes telekas, tõstsin pilgu. Toimub vangi võetud naiste vägistamine.
Kuidas saavad mehed ja naised olla nii erinevad? Nagu loomad. Kuidas saab vägistada grupis? Kuidas saab välja lülitada kõik headus mis kodus õpetatud ja nõutud. Kuidas saab seda nautida üldse? Öelge muidugi, et see on film. A filmid tehakse elul põhinevad. On mõnede maade mehed kordi jõhkramad ja kust see alguse saab?
Kas ükski ema kujutab ette last kandes, et tema pojast saab selline inimene. Ja üldse, kellele sellseid filme tehakse? Miks tehakse, ja kudas tahetakse selles mängida? See on elu? Ma imestan ise ka et kuidas mu mees sellist filmi üldse saab vaadata. Täitsa tavaline hea mees.
Kuidas küll mehed ja naised on nii erinevad?
Inimesed on erinevad ja rahvused ning kultuurid on erinevad. Mitte, et kõik samast rahvusest nüüd niisugused oleks aga konsentratsioon sadistlikke grupiviisiliselt vägistajaid on ühes suurem kui teises rahvuses.
Mida on vanavanemad rääkinud II maailmasõjas toimunust, võrreldes sakslasi ja venelasi? Mida on nad rääkinud ajast kui okupeerivad väed Eestisse tulid?
Mida on räägitud Ukrainas toimuvast? Mida on venelased teinud seal naiste ja lastega?

Alustades juba sellest, et korrusmaja ümbrus, kus venelased elavad versus eestlaste korrusmaja ümbrus. Olete märganud? Selle lähedal asuv bussipeatus on samuti tatilärakaid ja konisid täis. Sama paralleel koolide ümbrusega.
Kahel päeval olen sattunud ülikooli hoonesse ajal, mil majas on suurem hulk vene keelt kõnelevaid noori naisi ja mõlemal korral on ebameeldiva üllatusena vedelema jäetud mustad teetassid, tualetis vesi peale tõmbamata jäetud, pakendiprügis suvaline sodi... Muul ajal sellist asja pole kohanud.
Need noored on üles kasvanud samas Eestis kui kõik ülejäänud põlvkond ja ei ole "kultuuritoojate" kultuur sellest paranenud. Miks küll?
Üldjoontes nõus. Tibla ongi primitiivne vant. Aga, et nüüd julmem kui mõned teised rahvused siis pole. Küll aga on slaavalsed lihtsalt rohkem goomad .Volõõnia veretööd uurige kus ukrainlased tapsid 100 000 poolakat. Lapsed löödi suutre naeltega puude külhe. Naised vägistati ja tapeti laste silme all ja siis tapeti lapsed. 2 maailmasõja võrdlus ei ole õige. Venelane vs sakslane. Mõlemad tapsid julmal ja nii kuidas jõudsid.
Türklased, jaapanlased on samuti viinud ellu sama plaani nagu sakslased. Ehk genotsiidi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, xqwerty ja 4 külalist