Kui teie mees tarbib prostituute

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Naiste gruppides pidevalt teemasid, mida teha, kui mees kestab voodis 2 minutit jms. Kui mehel ikka s….e võtab kauem aega kui naisega toimetamine, eks siis ongi vist kõigi jaoks parim variant. Loodetavasti mõnel prostil on ka sekunditariif sellist tüüpi meeste jaoks, sest kodus naisel pole vist küll niisugusega midagi peale hakata. Äkki remondib midagi ja teenib raha siis vähemalt.
Külaline

Ma arvan ka et kui mees nagunii enneaegse seemnepurskega kimpus on, siis seks prostituudiga kestab ka ju ainult paar sekundit. Õudne asi küll.
Külaline

Kust ja kuidas leiad mehe
Naistel on ju seksi leida poole lihtsam kui meestel. Mis rumal küsimus see küll on.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 22:32
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 21:57
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 21:54Just mõtlesin, et ei ole siin tükk aega midagi roppu ja roojast lugeda olnud
Pole selles teemas midagi roppu. Ma sooviks teada naiste mõtteid, kes on mehe prostituudiga teolt tabanus.
TA olen. Minu laste isa ütles, et KÕIK mehed petavad. Ja see on normaalne - lepi sellega!
Ei peta nad "kõik" midagi. See oleneb ikka iseloomust ja sellest, kas oma kaasast lugu peetakse või ei peeta. Nii lihtne ongi. Jah, muidugi võib olla tegemist olukorraga, kus naine (hetkel) ei saa seksida, no näiteks on äsja sünnitanud, aga mehel munad kangesti sügelevad, ja siis läheb oma häda kusagile maha laadima. Samas aga on ka näiteks minul, st naisel, tulnud ette perioode, kus on kange tahtmine, aga abikaasa on hetkel ära või lebab voodis haigena. Ja vot mina suudan küll oma himudele vastu panna ega lähe meesprosti teenuseid kasutama. Sest ma pean oma kaasast lugu. Nii et jah, minu ainus hinnang niisugusele "mehele" on, et see pole mingi mees, vaid mehenahk!
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 09:05 Ma arvan ka et kui mees nagunii enneaegse seemnepurskega kimpus on, siis seks prostituudiga kestab ka ju ainult paar sekundit. Õudne asi küll.
Õudne asi kogu asja juures on ju ainult see üheminutimees. Sellise puhul pole tõesti mingit vahet, kuhu need paarkümmend sekundit tal kuluvad. Prostituudil tegelikult vist ka hea meel, et ruttu minema saab.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 11:47
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 09:05 Ma arvan ka et kui mees nagunii enneaegse seemnepurskega kimpus on, siis seks prostituudiga kestab ka ju ainult paar sekundit. Õudne asi küll.
Õudne asi kogu asja juures on ju ainult see üheminutimees. Sellise puhul pole tõesti mingit vahet, kuhu need paarkümmend sekundit tal kuluvad. Prostituudil tegelikult vist ka hea meel, et ruttu minema saab.
Mis seal õudset on?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 10:21
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 22:32
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 21:57

Pole selles teemas midagi roppu. Ma sooviks teada naiste mõtteid, kes on mehe prostituudiga teolt tabanus.
TA olen. Minu laste isa ütles, et KÕIK mehed petavad. Ja see on normaalne - lepi sellega!
Ei peta nad "kõik" midagi. See oleneb ikka iseloomust ja sellest, kas oma kaasast lugu peetakse või ei peeta. Nii lihtne ongi. Jah, muidugi võib olla tegemist olukorraga, kus naine (hetkel) ei saa seksida, no näiteks on äsja sünnitanud, aga mehel munad kangesti sügelevad, ja siis läheb oma häda kusagile maha laadima. Samas aga on ka näiteks minul, st naisel, tulnud ette perioode, kus on kange tahtmine, aga abikaasa on hetkel ära või lebab voodis haigena. Ja vot mina suudan küll oma himudele vastu panna ega lähe meesprosti teenuseid kasutama. Sest ma pean oma kaasast lugu. Nii et jah, minu ainus hinnang niisugusele "mehele" on, et see pole mingi mees, vaid mehenahk!
Selles asjas mehed ja naised on erinevad. Naistel pole ebamäärast seksiisu.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 14:47
Loll jutt, muidugi on naistel seksiisu. Lihtsalt enamusel naistel kaasneb sellega ka piisav enesekontroll, et mitte talitada iga ebamäärase isu järgi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 15:25
Loll jutt, muidugi on naistel seksiisu. Lihtsalt enamusel naistel kaasneb sellega ka piisav enesekontroll, et mitte talitada iga ebamäärase isu järgi.
Järelikult pole piisav isu. Sa ei tea ju mida mehed tunnevad. Ära mõista hukka asju, mida sa ei tunne.
Meeste ja naiste suhe seksisse on kapitaalselt vastuoluline.
Külaline

Seda on uuritud. Kui naisel pole partnerit, siis võib ta pikki aegu elada seksita ja isegi ei onaneeri. Seksiisu tekkib siis alles kui kedagi leiab.
Meestel on vastupidi. Iga normaalne mees kas seksib või onaneerib iga päev. Kui tekkib partner, siis võib vahest onaneerimise vahele jätta.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 15:30
Järelikult pole piisav isu. Sa ei tea ju mida mehed tunnevad. Ära mõista hukka asju, mida sa ei tunne.
Meeste ja naiste suhe seksisse on kapitaalselt vastuoluline.
Samamoodi ei tea sina mida naised tunnevad ja suhtumine seksisse on isikutasandil erinevam kui soo tasandil.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 16:07Postitus on kustutatud
Kes võivad aastaid ilma olla?
Minul on olnud nii, peale naise sünnitamist umbes 4-5 aastat.
Ja nii mitu korda.
Normaalne mees oleks ammu petnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 16:05
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 15:34

Seda on uuritud. Kui naisel pole partnerit, siis võib ta pikki aegu elada seksita ja isegi ei onaneeri. Seksiisu tekkib siis alles kui kedagi leiab.
Meestel on vastupidi. Iga normaalne mees kas seksib või onaneerib iga päev. Kui tekkib partner, siis võib vahest onaneerimise vahele jätta.
Postitus on kustutatud
Sina siis onaneerid iga päev või?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 11:47Õudne asi kogu asja juures on ju ainult see üheminutimees. Sellise puhul pole tõesti mingit vahet, kuhu need paarkümmend sekundit tal kuluvad. Prostituudil tegelikult vist ka hea meel, et ruttu minema saab.
Ühe minuti mees on prostituudi unelmate klient. Tavaliselt lepib prostituut kliendiga kokku, et üks pauk ja-või 30 minutit. Kumb siis enne täis saab. Kui kliendil läheb kokku 10 minutit aega paugu lahtisaamiseks, siis on see puhas võit teenindaja jaoks. Saab mehele öelda, et aitäh, pane riided selga ja aidaa.
Külaline

Mis see tarbimine on?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 14:45
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 11:47
Mis seal õudset on?
Äkki see, et mees nii NÕME! on?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 17:21
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 11:47Õudne asi kogu asja juures on ju ainult see üheminutimees. Sellise puhul pole tõesti mingit vahet, kuhu need paarkümmend sekundit tal kuluvad. Prostituudil tegelikult vist ka hea meel, et ruttu minema saab.
Ühe minuti mees on prostituudi unelmate klient. Tavaliselt lepib prostituut kliendiga kokku, et üks pauk ja-või 30 minutit. Kumb siis enne täis saab. Kui kliendil läheb kokku 10 minutit aega paugu lahtisaamiseks, siis on see puhas võit teenindaja jaoks. Saab mehele öelda, et aitäh, pane riided selga ja aidaa.
Lihtsalt küsin, kas sa oled teenindaja? Et nii täpselt tead?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 19:53Lihtsalt küsin, kas sa oled teenindaja? Et nii täpselt tead?
Ma ei ole teenuse osutaja. Minu teadmine tuleb loogilisest mõtlemisest ja ühe teise foorumi lugemisest. Seal mehed muljetavad, kuidas prostituudid neid tagant kiirustavad, davai davai kas juba lõpetasid, davai davai kaua veel läheb.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 21:07 Ma ei ole teenuse osutaja. Minu teadmine tuleb loogilisest mõtlemisest ja ühe teise foorumi lugemisest. Seal mehed muljetavad, kuidas prostituudid neid tagant kiirustavad, davai davai kas juba lõpetasid, davai davai kaua veel läheb.
Kas mehed seda ka muljetavad, et mis poosis nad seal eelistavad.
Teenuseosutajal ilmselt parem selg ette keerata. Ei pea teist nägema.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 21:25Kas mehed seda ka muljetavad, et mis poosis nad seal eelistavad.
Teenuseosutajal ilmselt parem selg ette keerata. Ei pea teist nägema.
Vahi kavalpead, mida sa kõike teada ei taha. Ma olen kuulnud ütlust, et mõningatel naistel ei ole loogilist mõtlemist. Sinu küsimusele vastamiseks saab kasutada loogilist mõtlemist. Proovime koos mõelda. Mis poosi mehed siis eelistavad? Mehi on erinevaid ja erinevad mehed võivad eelistada erinevaid poose. Poosi eelistamine sõltub ka hetke meeleolust. Poose võib ka suguühte jooksul korduvalt vahetada ehk siis kasutada kokku ühe ühte jooksul näiteks nelja eri poosi. Prostituud on teenindaja ja reeglina tuleb ta kliendi soovile vastu, aga samas võib teenindatav mees aru saada, milline poos prostituudile endale meeldib ja ise hoopis prostituudile vastu tulla. Seega erinevaid variante on palju.

Doktor Vassiljev
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 3 külalist