Ma ei ole väga meeleheitel. Kas siin foorumis tutvumine on muidu väga tabu?Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 12:50Kas nii meeleheitel tõesti oled?
Kas võrdlete ennast teistega?
-
Külaline
-
Külaline
Mis seal jätkul toimub?
-
Külaline
Keedan meile teed. Meega. Kõrvale väike tükk kooki. Võin kaaluda ka juustu ja viinamarjade lauale panekut. Alkoholi me ei tarbi. Siis kuulame koos muusikat. Vinüülplaate. Kuna olen laia silmaringiga inimene, siis olen võimeline vestlema väga erinevatel teemadel. Kui selle käigus selgub, et meie sümpaatia on vastastikune, siis mina kätte ette ei pane....Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 14:30Mis seal jätkul toimub?
-
Külaline
Tere, härra Lenk!...Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 14:41Keedan meile teed. Meega. Kõrvale väike tükk kooki. Võin kaaluda ka juustu ja viinamarjade lauale panekut. Alkoholi me ei tarbi. Siis kuulame koos muusikat. Vinüülplaate. Kuna olen laia silmaringiga inimene, siis olen võimeline vestlema väga erinevatel teemadel. Kui selle käigus selgub, et meie sümpaatia on vastastikune, siis mina kätte ette ei pane....Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2025 14:30Mis seal jätkul toimub?
-
Külaline
Mina võrdlen ennast siin foorumis sinuga ja leian, et ma olen ikka täitsa normaalne inimene.
teadlikult ei võrdle. või no õigem oleks öelda, et teiste arvamus ei lähe mulle korda. aga vahel vaatan ikka, et no on ikka ilus aed küll, võiks ka nii tubli ja hoolas olla, aga kesse viitsib. ja tegelikult meeldib mulle minu metsaaed rohkem. putukatel ja sisalikel hubasem ja neile meeldib ka kindlasti rohkem 
-
Külaline
Üks hull proua siin võrdleb. Mis see kiitlemine oma rikkuse kohta ja karjatused ära vingu eestis on ülihea elada muud on ki vürdlemine. Vaeste, vinguvate foorumi kaaslastega. Kas ta muidugi on rikas, ilus, edukas me ei tea.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist