Oma kommentaaride kustutamine?

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 11:05
Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 10:36
Külaline kirjutas: 20 Mär 2025 15:45 Mina isiklikult ei pea seda kustutamist vajalikuks. Siis võib teema väga lappesse minna. Esialgu viskad õhku mingi kommentaari või väite ja kui selle ümber pikk arutelu tekib ja see siis ühtäkki kustutatud on, ei saa need, kes hiljem lugema tulevad, muhvigi aru.

Ja eks ka see, et kui julged kohe öelda, siis pärast kustutamine on nagu natuke nõme.
Sa ei saa suuda kohe üldse arutelu jälgida. Praegu käib jutt üksnes nende postituste kustutamisest ja parandamisest, mis on teemas viimased. Seega ei ole ka mingit arutelu veel tekkinud.

Mina pooldan, sest ikka juhtub, et postitad ära ja siis hetk hiljem vaatad uue pilguga, kui palju kirjavigu on see vmt
Mulle tundub, et sa ise ei suuda jälgida 😀
Küsimis oli ju külalisena postitamisel kustutamisest. Siis puudub üldse võimalus. Kasutajana aga vaid siis saab, kui sinu postitus on viimane.
Püha müristus, just seda praegu arutataksegi, et registreeritud kasutajana sisse logides, AGA sealjuures anüümsena postitades, saaks ka kustutada. Mingeid mitteregistreerituid mittekasutajate postitusi siin foorumis pole. Kõik on registreeritud kasutajate postitused. Ja ilmselgelt käib jutt ainult viimasest postitusest.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist