Soovin sulle edu. Olen täielik iluoppide vastane ja ise kindlasti midagi sellist ette ei võtaks, aga sulle soovin head sellegipoolest. Küll sul kõik hästi läheb. 🩷Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:10 Ja nii õudselt kardan, ei taha mina. Varem nagu polnud sellist hirmu, aga nüüd on. Kuna tegemist on iluoperatsiooniga, siis see oli mu enda valik, et teen seda. Ja nüüd nagu üldse ei julge, mõtlen, et mis mul küll arus oli, täitsa tobu.
Mul on homme operatsioon
-
Külaline
-
Külaline
Kuidas saab olla vastane? Et eelistad olla kole ilusama asemel?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:25Soovin sulle edu. Olen täielik iluoppide vastane ja ise kindlasti midagi sellist ette ei võtaks, aga sulle soovin head sellegipoolest. Küll sul kõik hästi läheb. 🩷Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:10 Ja nii õudselt kardan, ei taha mina. Varem nagu polnud sellist hirmu, aga nüüd on. Kuna tegemist on iluoperatsiooniga, siis see oli mu enda valik, et teen seda. Ja nüüd nagu üldse ei julge, mõtlen, et mis mul küll arus oli, täitsa tobu.
-
Külaline
Selma laskis oma keha,
plastiliselt ümber teha.
Parandati tuhat viga,
siiski luigeks ei saand siga.
-
Külaline
Mina pole see, kellele vastad, aga eelistan olla kole operatsiooni asemelKülaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:28Kuidas saab olla vastane? Et eelistad olla kole ilusama asemel?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:25Soovin sulle edu. Olen täielik iluoppide vastane ja ise kindlasti midagi sellist ette ei võtaks, aga sulle soovin head sellegipoolest. Küll sul kõik hästi läheb. 🩷Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:10 Ja nii õudselt kardan, ei taha mina. Varem nagu polnud sellist hirmu, aga nüüd on. Kuna tegemist on iluoperatsiooniga, siis see oli mu enda valik, et teen seda. Ja nüüd nagu üldse ei julge, mõtlen, et mis mul küll arus oli, täitsa tobu.
Ja rõõm kuulda, teemaalgataja, et sul op hästi läks!
-
Külaline
Silmalaud langevad peale. Opp võtab tunnike, kohalik tuimestus. Piltilusad ja suured silmad, nädala pärast tööle, meiki pole vaja, ilus. Mis on selle ilu hind, et eelistad mitte teha?Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 09:20Mina pole see, kellele vastad, aga eelistan olla kole operatsiooni asemelKülaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:28Kuidas saab olla vastane? Et eelistad olla kole ilusama asemel?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:25
Soovin sulle edu. Olen täielik iluoppide vastane ja ise kindlasti midagi sellist ette ei võtaks, aga sulle soovin head sellegipoolest. Küll sul kõik hästi läheb. 🩷Selle ilu hind (mitte rahas, aga muudes asjades) on minu jaoks liiga suur. Aga.. mina ei tee küll maha neid, kes valivad operatsiooni. Vastupidi. Mu meelest see on lausa äge. Ilu luua on elu mõte nii et tuult tiibadesse neile!
-
Külaline
Ma lihtsalt ei taha ennast lõikuda kui pole hädapärast tarvis. Ja muide, power to you! Minu meelest on see täiesti ok ja äge kui inimesed ennast ilusamaks teevad. Tegelt ka. Mina ise ei taha, aga ma seda otsust mitte kuidagi maha küll ei tee.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 18:18Silmalaud langevad peale. Opp võtab tunnike, kohalik tuimestus. Piltilusad ja suured silmad, nädala pärast tööle, meiki pole vaja, ilus. Mis on selle ilu hind, et eelistad mitte teha?Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 09:20Mina pole see, kellele vastad, aga eelistan olla kole operatsiooni asemelKülaline kirjutas: ↑26 Nov 2024 22:28
Kuidas saab olla vastane? Et eelistad olla kole ilusama asemel?Selle ilu hind (mitte rahas, aga muudes asjades) on minu jaoks liiga suur. Aga.. mina ei tee küll maha neid, kes valivad operatsiooni. Vastupidi. Mu meelest see on lausa äge. Ilu luua on elu mõte nii et tuult tiibadesse neile!
-
Külaline
Minu arust on jälle väga äge, kui inimesed julgevad olla sellised, nagu nad on. Minul sellist enesekindlust ei ole. Ei meeldi, kui laud ripuvad, kui silma all on kotid, kui on buldogipõsk ja kael kortsus, kõht on kole. Mina neid asju ei suuda alla neelata.Ma lihtsalt ei taha ennast lõikuda kui pole hädapärast tarvis. Ja muide, power to you! Minu meelest on see täiesti ok ja äge kui inimesed ennast ilusamaks teevad. Tegelt ka. Mina ise ei taha, aga ma seda otsust mitte kuidagi maha küll ei tee.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist