Ma ei oska küüsi lakkida

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mina olen aastaid Essie lakke kasutanud ja olen rahul nii värvide, pealekandmise lihtuse kui ka püsivusega. Teiste lakkidega oli alati jama. Minu nipid:

- Lakk peab olema hästi vedel. Pintsel lapik ja otsast ümara kujuga.
- Küüned ei tohi olla niisked ja pehmed (äsja duši alt või saunast tulnud). Jäta vähemalt tunniajane vahe sisse. Mina kallan vatitupsule kirurgilist piiritust ja tõmban küüned üle, et veelgi niiskust välja saada. Niimoodi tehakse ka salongides.
- Esimene kiht on Smooth-e Essie's Ridge Filling lakk, mis täidab vaod. See kuivab kohe ning järgmisena läheb aluslakk peale.
- Siis värviline lakk. Aluslakil ja värvilistel lasen igal kihil 5-10 minutit kuivada, panen taimeri ja vaatan samal ajal telekat või arvutist midagi. Teen õhukesed kihid. Läbipaistvad ja punane vajavad ainult kahte kihti. Aga näiteks osad roosad või läbipaistmatu valge jäävadki alguses triibulised, neid panen lausa neli õhukest kihti.
- Viimasena Essie Speed Setter ja see on täiesti imetoode, mis kuivatab kõik eelmised kihid minutiga ära.
Külaline

Teemaalgataja siin. Sain sellest teemast palju infot ja häid soovitusi, aitäh!
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 12:37 Aluslakil mõtet ei näe, aga Mavala Mavadry pealislakk on asendamatu. Kuivatab kohe ära, värv ei lähe nässu ja täkkeid täis jne. Kuivatab umbes minutiga, aga ettevaatlik tasuks olla veidi kauem. Värvilakki panen mitu kihti, vahepeal kuivada ei lase. St kui olen ühe kihiga lõpetanud, alustan kohe järgmisega ja siis kohe pealislakk otsa. Värvilakkidest meeldivad H&M omad. Tulemus super.
Miks paned mitu kihti? Kui aluspind on tehtud siledaks, siis piisab ühest lakikihist ja tulemus on hea. Mida rohkem kihte paned, seda rohkem hakkab see koht kooruma, sest läikivlakk ei kleepu enam läikiva kihi peale. Kuidas te nii rumalad ikka olete?
Külaline

Anonymous kirjutas: 06 Nov 2024 23:05sest läikivlakk ei kleepu enam läikiva kihi peale.
Häh?
Külaline

Aitäh laki kiirkuivataja soovitajale! Ma ei teadnudki, et selline toode on olemas, ostsin ja olen väga rahul! Ma muid alati oma maniküüri öra rikun, sest ei malda oodata, millal lakk on täiesti kuiv ja kribin ära.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline